Tapsa155 kirjaa, 7 kirja-arviota, 252 viestiä
Sinänsä ihan kiintoisa projekti, Warcraft III: Reign of Chaosia minäkin olen aikoinani fanittanut ja onhan noita sitä edeltäviäkin osia tullut pelattua joten ihan jännä nähdä miten onnistuvat sitomaan nuo sinänsä yksinkertaiset alkusodat ihmisten ja örkkien välillä sittemmin varsin laajaksi paisuneeseen WoW-fluffiin.
Kolmospelissä on hyvä fantasiatarina mutta en oikein näe että siitä olisi mitään järkeä tehdä elokuvasovitusta, joten elokuvan jatko-osat eivät tunnu kovinkaan todennäköisiltä vaikka Universal varmaan mielellään haluaisi tästä itselleen uuden rahanlypsy-franchisen... Yksittäisenä fantasiatoimintaleffana Warcraftissä on varmaan ainesta samaan tasoon kuin Avatarissa.
Sinänsä ihan kiintoisa projekti, [i]Warcraft III: Reign of Chaos[/i]ia minäkin olen aikoinani fanittanut ja onhan noita sitä edeltäviäkin osia tullut pelattua joten ihan jännä nähdä miten onnistuvat sitomaan nuo sinänsä yksinkertaiset alkusodat ihmisten ja örkkien välillä sittemmin varsin laajaksi paisuneeseen WoW-fluffiin.

Kolmospelissä on hyvä fantasiatarina mutta en oikein näe että siitä olisi mitään järkeä tehdä elokuvasovitusta, joten elokuvan jatko-osat eivät tunnu kovinkaan todennäköisiltä vaikka Universal varmaan mielellään haluaisi tästä itselleen uuden rahanlypsy-franchisen... Yksittäisenä fantasiatoimintaleffana [i]Warcraft[/i]issä on varmaan ainesta samaan tasoon kuin [i]Avatar[/i]issa.