Mustelmann avatar
Kirjailija: Andrzej Sapkowski
Kategoria: Lukusali | 123 viestiä | 81,4 t lukukertaa
Vastannut: Mustelmann, 30.06.2026
Sivut: 1, 2, 3, 4, 5
Vaarojen taival (Ajan Pyörä #1)
Sarja: Ajan Pyörä
Kategoria: Lukusali | 3 viestiä | 31 lukukertaa
Vastannut: Freyja, 30.06.2026

Kummacon 14.6

25.01.2015
Salatieteilijä avatar
Kummacon on Oulussa 14. kesäkuuta 2015 ensimmäistä kertaa järjestettävä kirjallisuus- ja populaarikulttuuritapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton, ikärajaton ja päihteetön luento- sekä työpajamuotoinen poikkikulttuurillinen kokoontuminen, jonka tarkoitus on elävöittää Pohjois-Suomen valitettavaa contilaa vuonna 2015.

Ohjelma painottuu omaehtoisen kulttuurin tuottamiseen, harrastamiseen ja tutkimiseen. Edustettuna ovat muun muassa länsimainen sekä japanilainen sarjakuva, science fiction, pelit sekä cosplay. Ohjelmaan sisältyy muun muassa paikallisten harrastejärjestöjen esittäytymisiä sekä teeman mukaisia, yleistajuisia esittelyjä Oulun yliopiston kirjallisuuden pääaineen proseminaaritutkielmista.

Avoin haku ohjelmaan, taidekujalle, cosplaykisaan sekä työvoimaksi alkaa 1. helmikuuta. Tarvittavat yhteystiedot löytyvät tapahtuman nettisivuilta: http://www.kummacon.wordpress.com
13.04.2015
Salatieteilijä avatar
13.04.2015
Ageha avatar
Oo, vähänkö kivaa että tällainen on. :smile: Itse asun niin etelässä etten varmaan tuonne asti tule, mutta uskoisin että näitä ei kyllä tosiaan siellä pohjoisessa ole mitenkään liikaa, hienoa siis että tällaista ollaan järjestämässä.