Risingshadow

Kuuden piiri #3 / 3 ✓
Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri #3) - Nora Roberts
★ 8.24 / 123
123441519657448894210

Alkuteos ilmestynyt 2006. Suomentanut Anna Salo. Sidottu, kansipaperi.

Fantasiatrilogian jännittävä päätösosa

Huoli tulevaisuudesta leijuu raskaana Geallin maan yllä. Jumalatar Morriganin käskystä kuuden soturin piiri kokoaa joukkoja taisteluun vampyyrikuningatar Lilithin verenhimoista armeijaa vastaan, mutta tilanne tuntuu toivottomalta. Glenna-noita ja Hoyt-velho yrittävät murtaa mustan Midirin voiman taikakeinoin sillä aikaa kun vampyyrinmetsästäjä Blair ja muodonmuuttaja Larkin värväävät tukijoukkoja.

Hoytin vampyyriveli Cianin ja prinsessa Moiran välille leimahtava intohimo ei anna heille rauhaa. Sokeana hetkenä Moira pyytää Cianilta palvelusta, jollaisesta tämä voi tuskin kieltäytyä. Geallin joukot kärsivät raskaita tappioita jo ennen varsinaisen taistelun alkua, kun Lilithin enkelikasvoinen ottopoika riistäytyy tekemään julmia kolttosiaan. Nujertaako Lilithin ylivoima Geallin soturit? Onko maa tuomittu ikuiseen pimeyteen?

Hiljaisuuden laakso on Nora Robertsin suositun fantasiatrilogian päätösosa. Aiemmin ovat ilmestyneet Morriganin risti ja Jumalten tanssi.

Adlibris: tarkista saatavuus

FantasiaParanormaali romantiikkaVampyyritNoidatAikamatkustus
Julkaistu: toukokuu 28, 2008 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Valley of Silence
Kirja-arviot ja kommentit (5)

Kirjan tilaus

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Pimeyden rakastaja (Mustan tikarin veljeskunta #1)
★ 8.42 / 371
Verisuudelma (Mustan tikarin perintö #1)
★ 8.24 / 47
Yön kirous (Manalan valtiaat #1)
★ 8.14 / 64
Kissatyttö (Kissojen kesken #1)
★ 7.96 / 51
Morriganin risti (Kuuden piiri #1)
★ 7.76 / 175
Sydämen synnit (Synnit #1)
★ 7.76 / 25
Jumalattaren valittu (Partholon #1)
★ 7.68 / 40

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Nora Roberts

Nora Roberts (Eleanor Maria Robertson, s. 1950) on yksi maailman luetuimmista kirjailijoista. Nora Robertsin romaanit ovat jatkuvasti amerikkalaisten myyntilistojen kärjessä, ja hänen romaanejaan on myyty maailmalla yli 280 miljoonaa kappaletta. Time-lehti sijoitti Robertsin sadan vaikutusvaltaisimman henkilön luetteloonsa vuonna 2007.

Nora Roberts asuu Marylandissa. Hänellä on irlantilaiset sukujuuret. Nora Robertsin kirjat eivät synny leikiten, vaan hän on kurinalainen työskentelijä joka ei odota, että innoitus syntyy tyhjästä. Suomessa ylitettiin vuoden 2000 kesällä 300 000 myydyn kirjan raja, minkä kunniaksi Roberts vieraili Suomessa.

Nora Robertsin romaanit ovat viihdekirjallisuutta, jotka tarjoavat lukijoilleen romantiikkaa ja jännitystä. Tulevaisuuteen sijoittuvia rikosromaaneja Roberts kirjoittaa nimellä J. D. Robb.

Kirjallisuutta

Ulkomaisia suosikkikirjailijoita. Toimittanut Ismo Loivamaa. BTJ, 2007.

Kuuden piiri

Sarjalle ei ole virallista suomalaista nimeä.

Kuuden piiri sisältää 3 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Morriganin risti (Kuuden piiri #1)
★ 7.76 / 175
Jumalten tanssi (Kuuden piiri #2)
★ 7.74 / 129
Hiljaisuuden laakso (Kuuden piiri #3)
★ 8.24 / 123

24.12.2014
ppp2 avatar
ppp2
Kirjoja 101, Arviot 7, Viestit 1
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Upea lopetus hienolle tarinalle. Loppu oli kuitenkin hieman ennalta-arvattava ja suomentaminen paikoittain tökeröä, mutta niistä vain pieni miinus. Joka tapauksessa nautinnollista ja tunnerikasta luettavaa alusta loppuu saakka. Suosittelen kaikille jotka nauttivat paranormaalista romantiikasta. Kärkeen meni ainakin minun listallani.

14.02.2014
Myrsky10 avatar
Myrsky10
Kirjoja 257, Arviot 155
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Vielä parempi kuin edelliset osat. Lukemisen arvoinen trilogia.

23.09.2011
Q_Black avatar
Q_Black
Kirjoja 275, Arviot 267, Viestit 117
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Ah, rakastin niin paljon tätä kirjaa. Vaihtuvia mielenkiintoisia tapahtumia ja tietenkin Cian, joka nousi jo trilogian ensimmäisessä osassa suosikiksi! Moiran ja Cianin suhteen eteneminen oli herkullista luettavaa ja kirjojen huumori jaksoi tälläkin kerralla naurattaa kovasti. Pienenä miinuksena tässäkin kirjassa joidenkin asioiden pitkäveteisyys. Itse kun pidän kirjoista, joissa ei jäädä "märehtimään" tapahtumia. Kaiken kaikkiaan upea lukukokemus ja tekisi melkein mieli lukea kirja heti uudelleen!

06.12.2016
Hero avatar
Hero
Kirjoja 29, Arviot 1, Viestit 3
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Keskinkertainen trilogia, jossa muutama pahasti vaivaava epäloogisuus. Mm. miksi Lilith haluaa tuhota ihmiskunnan? Mitä vamppyyrit sitten söisivät? Miksi Larkin taistelee mieluummin ihmisenä kuin jonain hirviönä? Miksi voimallinen velho Midir pokkuroi häntä halveksivaa Lilithiä? Eikö lapsille tarinaa kertova vanha mies käytä välillä aika rohkeita kuvauksia...?

29.12.2013
Lonely Reader avatar
Lonely Reader
Kirjoja 56, Arviot 42, Viestit 9
★★★★★★★★★★ 10 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Ihastuttavan sarjan päätösosa. Aivan fantastinen. Pääosissa taas Moira ja ?Cian? Enpä olisi uskonut mutta muita ei ollutkaan enää jäljellä. Ensimmäisessä osassa tuntui siltä että Moira pelkäsi ja halveksui Ciania sen takia mikä hän oli. Ehkä niin oli tarkoitettu. Lilith joukkoineen on aiheuttanut piirille suurta tuhoa ja murhetta mutta kaiken sen keskellä he löytävät itsensä, toisensa ja jopa rakkauden. Moiran ja Cian ovat olleet lempihahmoni koko Kirjasarjassa. En tiedä syytä. Ehkä sen takia että pidän itse Cianin kaltaisista pojista ja olen itse Moiran kaltainen. :) Täynnä huumoria, rakkautta ja intohimoa. Lopetuskin oli ihana ja Cianin viesti sai kyyneleet silmiin. Aluksi en tajunnut sitä että miksi joku vanha ukko kertoo tätä tarinaa. eikä ollut mitään hajua miten se tähän kirjasarjaan liittyi. No lopussa sen sain selville ja täytyy sanoa että taitavasti Roberts sen sinne mukaan sai. Että joku oikeasti kertoisi tätä tarinaa eikä vain käytettäisi sitä ainaista kulutettua ettäse tapahtuu juuri nyt ja että joku vain kertoo siitä tai sitten joku lukee sen päiväkirjasta. Jos nyt tajusitte. Ihana päätös Ihanalle kirjasarjalle.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja