Risingshadow

Paranormaali #2 / 3 ✓
Yliluonnollisesti (Paranormaali #2) - Kiersten White
★ 7.28 / 186
1321364555262376281392110

Alkuteos ilmestynyt 2011. Suomentanut Leena Perttula. Sidottu.

Herkullisen vaarallinen bestseller

Evie on vihdoinkin saanut sen tavallisen elämän, josta hän on haaveillut. Järkytyksekseen hän huomaa, että tavallinen elämä voi olla... ...aika tylsää.

Juuri kun Evie alkaa kaivata aikoja Kansainvälisen paranormaalien hallintaviraston leivissä, hän saa mahdollisuuden palata töihin.

Vaan kun yksi tehtävä toisensa jälkeen epäonnistuu, Evie alkaa epäillä koko touhun järkevyyttä. Kun kaiken lisäksi Evien ex-poikaystävä Reth ilmestyy paikalle kertomaan järisyttäviä paljastuksia Evien menneisyydestä, Evielle valkenee, että meneillään on taistelu, joka saattaa syöstä koko maailman kaaokseen. Ja kaiken keskiössä on Evie itse.

Se siitä normaalista.

Yliluonnollisesti on jatkoa Kiersten Whiten maailmanlaajuisen suosion saaneelle romaanille Paranormaali.

Paranormaalista sanottua:

"Luin kirjan hetkessä. Se oli hyvää viihdettä ja ihana rakkaustarina. Se ei kuitenkaan ollut ylimakea, vaan siinä oli mauste, josta pidin: nauru. Kiersten White kirjoittaa lennokkaasti." – Demi

Adlibris: tarkista saatavuus

FantasiaNuortenkirjallisuusUrbaani fantasia
Julkaistu: maaliskuu 27, 2012 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Supernaturally
Kirja-arviot ja kommentit (11)

Kirjan tilaus

Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Käärmeenlumooja (Faunoidit #1)
★ 8.80 / 266
Varjojen kaupungit I–III (Varjojen kaupungit)
★ 8.64 / 88
Luukaupunki (Varjojen kaupungit #1)
★ 8.24 / 622
Houkutus (Houkutus #1)
★ 7.94 / 945
Piiri (Engelsfors-trilogia #1)
★ 7.88 / 164
Keskiyön valtiatar (Varjometsästäjät #1)
★ 7.86 / 56
Paranormaali (Paranormaali #1)
★ 7.82 / 283

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Kiersten White

Kiersten White on syntynyt Utahissa 1983. White on suorittanut tutkinnon englannin kielessä Brigham Youngin yliopistossa. Hän asuu meren rannalla ja hänen perheeseensä kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Hänen tavattoman normaali elämänsä sai hänet kiinnostumaan sellaisista paranormaaleista asioista kuten vampyyrit, keijut ja populaarikulttuuri.

Kuva: Blue Lily Photo.

Paranormaali

Paranormaali sisältää 3 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Paranormaali (Paranormaali #1)

Mallaspappi avatar
Mallaspappi
Kirjoja 120, Arviot 118, Viestit 232
★★☆☆☆☆☆☆☆☆ 2 / 10

Ei. Tämä ei todellakaan toimi. Tämä on kuin joku kammottava irvikuva sille tavanomaiselle yliluonnolliselle romanttiselle lällänlierulle, mitä normaalisti luukutetaan. Jos olet genren kovakin fani, kannattaa hylätä tämä trilogia viimeistään ekan osan jälkeen niin et joudu kahlaamaan läpi läjää viimeistelemätöntä, luonnoksenomaista, lapsellista ja heitteleväntasoista tekstiä. Tässäkin on ihan liikaa niitä lyhyitä tehostelauseita ja alku ja loppu, joilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Varokaa kansalaiset! Valitkaa joku muu! Anteeksi kauheasti rva White, mutta teillä on vielä joitain asioita opeteltavana.

09.08.2015
Ida avatar
Ida
Kirjoja 69, Arviot 26
★★★★★★★☆☆☆ 7 / 10

Huonompi kuin edellinen kirja, mutta lukemisen arvoinen. Jack oli outo lisäys ja epäilykseni koko keiju juttuun ärsytti.Len oli etäisempi,koska hän oli siellä hiton yliopistossa. Hyvä kirja ei muuta sanottavaa. Juoni oli outo ja koko tyhjiö juttu hämmensi koko ajan enemmän. Tässä tällänen lyhyt arvio.

10.07.2014
Lady_ avatar
Lady_
Kirjoja 221, Arviot 39
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Oli ihan hyvä, mutta tykkäsin enemmän Paranormaalista. Tää on kyllä ihana sarja ja on yks mun lemppareista, vaikka tää kirja ei näistä paras ollutkaan... Suosittelen!

08.07.2014
Lilli avatar
Lilli
Kirjoja 88, Arviot 39, Viestit 1
★★★★★☆☆☆☆☆ 5 / 10

Huonompi kuin edeltäjänsä, joka ei sekään laadullaan häikäissyt. Todella ennalta-arvattava juoni, odotin koko kirjan ajan että loppuratkaisu onnistuisi kuitenkin yllättämään, mutta ei.. Ratkaisu olikin Se kaikkein ilmeisin, plaah! Edellisestä kirjasta lukemisen arvoisen teki Evien ja Lendin suhde ja sen kehittyminen, mutta tässä kirjassa ei ollut sitäkään! Tämä kirja kannattaa lukea vain paremman puutteessa, kun kaikki muut lukemisen arvoiset kirjat on luettu, tai muuten saavuttamattomissa. En erityisesti suosittele kirjaa, mutta kyllähän siinä pari tylsää iltaa saa kulutettua ilman suurempia tuskia. :)

29.08.2012
lina avatar
lina
Kirjoja 11, Arviot 10
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Kirja oli hyvä ,mutta pidin enemmän 1 osasta. Toivon, että jatko-osa ilmestyy mahdollisimman nopeasti

19.07.2012
Sigrid avatar
Sigrid
Kirjoja 37, Arviot 11
★★★★★★★★☆☆ 8 / 10

Kirja on loistava jatko-osa, joskaan ei mielestäni yllä aivan Paranormaalin tasolle. Kirjassa kaikista hahmoista selviää jotain uutta. Vanhojen hahmojen lisäksi sarjaan ilmestyy uusia hahmoja jotka varittävät tarinaa mukavasti. Juoni ei mielestäni käy missään vaiheessa tylsäksi. Yksi asia kuitenkin jäi pahasti vaivaamaan: mitä kadonneille luonnonhengille tapahtui? Kirjan teksti on mielikuvituksellista sekä huumorintajuista. Hahmoilla toki on myös huonot puolensa, jotka kuitenkin kuuluvat osana tarinaan luoden siihen eloa. Jackin menneisyydestä olisin mieluusti lukenut lisää. Kokonaisuudessa kirja on loistava ja jättää lopun avoimeksi. Jatko-osaa odotellessa... Suosittelen kirjaa kaikille edellisen osan lukioille.

09.07.2012
MintFirefly avatar
MintFirefly
Kirjoja 113, Arviot 31
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Pidin enemmän ensimmäisestä osasta, mutta miellyin heti uusiin henkilöihin. Odotan sormet syyhyten seuraavaa osaa jotta voin napata sen ensimmäisten joukossa kirjastosta. Rakastan sarjan kevyttä humoristisuutta.

28.05.2012
tintin avatar
tintin
Kirjoja 54, Arviot 3
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

En malta odottaa jatkoa ! Kirja ei ollut ihan yhtä hyvä kuin edeltäjänsä mutta hauskaa luettavaa silti.

08.04.2012
Q_Black avatar
Q_Black
Kirjoja 283, Arviot 275, Viestit 117
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Pitihän se kakkonenkin katsastaa kun eka kirja oli ihan mukiinmenevä. Tämä nyt ei valitettavasti ekan tasolle yltänyt vaikka pidänkin kirjoittajan tyylistä kirjoittaa kevyttä ja hassulla huumorilla höystettyä tekstiä. Evie on melkoisen normaali 17-vuotias tyttö, joka on vähän naiivi. Tiukan paikan tullen hän kuitenkin osaa pistää kampoihin vaikkapa vampyyrille. Tarina oli hiukan ennalta-arvattava uusien hahmojen ilmestyessä kuvioihin, mutta samalla pari juttua jäi vähän auki. En tiedä pitikö niillä olla oikeasti merkitystä tarinan kannalta vai mikä oli ideana, mutta jäi häiritsemään. Lisäksi Evien tulevaisuus kiinnostaa, koska hän ei ole periaatteessa -mitään-, joten mielenkiinnolla odotan mitä kirjailija on hänen varalleen suunnitellut. Tämä kirja ei herättänyt mitään kauhean erikoisia tuntoja, mutta uteliaana ihmisenä haluan lukea seuraavankin osan. Kuten Evie sanoisi: Vamptastista!

19.10.2016
lolde avatar
lolde
Kirjoja 184, Arviot 112, Viestit 7
★★★★★★★★☆☆ 8 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Alku tuntui ensin vähän takkuavan, mutta juoni lähti kuitenkin luijaamaan ja loppu olikin jo yhtä jännitystä. Pelkäsin Lendin ja Evien riidan pilaavan koko kirjan, ettei koko kirjassa vatvottaisi enää mitään muuta, mutta näin ei onneksi ollut, vaan kirjoittaja antoi lukijalle paljon muutakin kun riidan vatvomista ja surkuttelua.

13.11.2013
Janski_ avatar
Janski_
Kirjoja 55, Arviot 54, Viestit 13
★★★★★★★★★☆ 9 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

Tykkäsin. Tämä osa oli jollakin tavalla samanlainen, kuin edellinenkin osa. Mutta tämä osa oli juonellisesti paljon mielenkiintoisempi. Evie oli kyllä yhtä omituinen ajatteluinensa kuin edellisessäkin kirjasssa ja Lendi. Tässä osassa Jackin takin Reth jäi pienemmälle, ja olisin toivonut että niin ei olisi käynyt. No jokatapauksessa loppu hyvin, kaikki hyvin Lend ja Evie saivat taas toisensa, ja ovat toisilleen (toivottavasti) rehellisiä. Oin lukea seuraavankin osa, toivottavasti se on yhtä hyvä kuin kaksi ensimmäistä osaa.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja