Risingshadow

Paranormaali #3 / 3 ✓
Loputtomasti (Paranormaali #3) - Kiersten White
★ 7.36 / 131
1223741052461973581791710

Alkuteos ilmestynyt 2012. Suomentanut Leena Perttula. Sidottu.

MENESTYSSARJAN PÄÄTÖSOSA

Evie haluaisi olla ihan tavallinen nuori, mutta hänen yliluonnollinen menneisyytensä ei jätä häntä rauhaan. Kansainvälisessa paranormaalien hallintovirastossa on uusi johtaja, joka haluaa Evien takaisin päämajaan. Pimeän hovin kuningatar puolestaan kiduttaa ihmisiä synkässä valtakunnassaan, ja kaiken lisäksi yliluonnolliset olennot ovat itsepintaisesti sitä mieltä, että Evie on ainoa, joka voi pelastaa heidät mysteeriseltä, hengenvaaralliselta kohtalolta.

Kello lyö koko yliluonnolliselle maailmalle, jonka kohtalo lepää yksin Evien käsissä.

Se siitä normaalista.

Loputtomasti on Kiersten Whiten kansainväliseksi bestselleriksi nousseen romaanitrilogian päätösosa.

Adlibris: tarkista saatavuus

FantasiaNuortenkirjallisuusUrbaani fantasiaKeijut
Julkaistu: maaliskuu 25, 2013 (Gummerus)
Alkuperäinen nimi: Endlessly
Kirja-arviot ja kommentit (12)

Kirjan tilaus
Adlibris
BookOutlet
BookBeat
FinlandiaKirja
Nextory
Storytel
Nextoryn Superviikko 16.3.-29.3. Lue ja kuuntele ilmaiseksi 50 päivän ajan. Voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille, joilla ei ole ollut Nextory-tarjousta viimeisen 6kk aikana!

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Käyttäjät lukeneet myös

Käärmeenlumooja (Faunoidit #1)
★ 8.80 / 266
Varjojen kaupungit I–III (Varjojen kaupungit)
★ 8.64 / 88
Luukaupunki (Varjojen kaupungit #1)
★ 8.24 / 621
Houkutus (Houkutus #1)
★ 7.94 / 945
Piiri (Engelsfors-trilogia #1)
★ 7.88 / 164
Keskiyön valtiatar (Varjometsästäjät #1)
★ 7.86 / 56
Paranormaali (Paranormaali #1)
★ 7.84 / 283

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Kiersten White

Kiersten White on syntynyt Utahissa 1983. White on suorittanut tutkinnon englannin kielessä Brigham Youngin yliopistossa. Hän asuu meren rannalla ja hänen perheeseensä kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Hänen tavattoman normaali elämänsä sai hänet kiinnostumaan sellaisista paranormaaleista asioista kuten vampyyrit, keijut ja populaarikulttuuri.

Kuva: Blue Lily Photo.

Paranormaali

Paranormaali sisältää 3 kirjaa — sarja on kokonaan valmis.

Paranormaali (Paranormaali #1)

lolde avatar
lolde
Kirjoja 184, Arviot 112, Viestit 7
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Kiersten White onnistui tarjoamaan trilogiallaan vähän erilaisuutta fantasiakirjojen maailmaan, mutta valitettavasti sarjan päätösosa ei oikein itseäni sykähdyttänyt, vaan oli ottanut mielestäni takapakkia edeltäjiinsä verrattuna. Kirjassa oli toki paljon eri tapahtumia ja kohokohtia, mutta ne tuntuivat jotenkin laimeilta. Keijumaailmassa vierailu oli kylläkin mukavaa luettavaa. Kirjan loppu oli hyvä ja osittain jopa hieman haikeakin.

27.08.2015
Ida avatar
Ida
Kirjoja 69, Arviot 26
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Odotkukset ei kyllä ollleet hirveän korkealla, mutta lukemisen arvoinen se oli. Evien alkoi jo vähän kyllästyttää. Siis se että hänen ongelmia on niin paljon ja niin edespäin. Jotkut jutut oli hieman ennaltaarvattavia, mutta se nyt ei yllätäkkään. Keijut olivat jänniä ja muistuttaa minua Varjojen Kaupunkien haltijoista yllätys yllätys. Tästä arvostelusta ei tule pitkä, mutta jos on tylsää niin kivaa lukemista.

03.01.2014
Janski_ avatar
Janski_
Kirjoja 55, Arviot 54, Viestit 13
★★★★★★★☆☆☆ 7 / 10

Tämä kirja ei ollut ihan niin hyvä kuin odotin. Toivoin, että kirjassa tapahtuisi jotakin mullistavia muutoksia, vaikka että Evie olisi vaikka jättänyt Lendin tai jotain muuta vastaavaa. Toivoin myös, että tarina olisi loppunut jotenkin dramaattisemmin, vaikka että Evie olisi vahingossa mennyt portista ja joutunut olemaan yhdessä Rethin kanssa siellä ja Lend olisi jäänyt "normimaailmaan"... Sarjana ihan hyvä, mutta kuten jo aikaisemmin mainitsinkin olisin kaivannut jotakin jännää tämän kirjan loppuun...

19.10.2013
Scartti avatar
Scartti
Kirjoja 228, Arviot 16, Viestit 209
★★★★☆☆☆☆☆☆ 4 / 10

Nopealukuinen ja paikoin ihan viihdyttävä, mutta kolme kirjaa olisi saatu tiivistettyä kahteen.

18.08.2013
Katjuska avatar
Katjuska
Kirjoja 97, Arviot 50, Viestit 10
★★★★★☆☆☆☆☆ 5 / 10

Mielestäni alku eteni liian nopeasti ja keski-ja loppuosa eteni liian hitaasti. Kirjaa oli aika tylsä lukea ja sain lopun juuri ja juuri luettua.

19.07.2013
Serafia avatar
Serafia
Kirjoja 146, Arviot 18
★★★★★☆☆☆☆☆ 5 / 10

Mielestäni tämän kirjasarjan olisi hyvin saanut kahteen osaan. Tämä kirja... no suoraan sanottuna oli todella pitkästyttävä. Sain ihan itse pakottamalla luettua tämän loppuun ja vasta lopussa alkoi tapahtua. Yliluonnollisesti ja Loputtomasti kirjat olisi yhtä hyvin voinut tiivistää yhteen kirjaan.

07.06.2013
Kirjaneito avatar
Kirjaneito
Kirjoja 402, Arviot 87, Viestit 567
★★★★☆☆☆☆☆☆ 4 / 10

Okei, pakko myöntää. En saanut tätä loppuun. Siinä missä sarjan ensimmäinen osa, Paranormaali oli viihdyttävää luettavaa, ja toinenkin ihan siedettävä, tämä viimeinen osa ei innostanut oikeastaan missään vaiheessa. En muistanut edellisen kirjan tapahtumista oikeastaan mitään, eivätkä ne suoraan sanoen jaksaneet edes kiinnostaa. Minusta tuntui, että kirja vain mateli ja mateli, ilman, että mitään tapahtui. Pimeä kuningatar jäi etäiseksi, niin kuin kaikki muukin. Ainoa mitä jään kaipaamaan, on päähenkilö Evie. Hän on ihanan pippurinen taistelija, jonka kovan kuoren alle kätkeytyy kuitenkin parantumaton romantikko. Se, mihin kaikki mielestäni kaatui, oli kaiken venyttäminen trilogiaksi. Tämä viime aikoina nuortenkirjoissa yleinen ilmiö, ei vaan kerta kaikkiaan toiminut tässä. Kaikki olisi voitu lopettaa hyvin ja kauniisti ensimmäiseen kirjaan. Trilogian fanit tämän varmasti jaksavat lukea, mutta minulle joka ei missään vaiheessa sarjasta kauheasti innostunut, Loputtomasti oli puuduttavaa pakkopulla. Sen takia en tätä edes jaksanut lukea loppuun.

02.05.2013
Arwina avatar
Arwina
Kirjoja 40, Arviot 38
★★★★☆☆☆☆☆☆ 4 / 10

Häpeäkseni pitää myöntää, että tämän kirjan jätin kesken. Enää ei keijut ja Pimeä Kuningatar oikein tepsinyt. Jotain tässä kirjassa oli liian samaa, kúin edellisissä. Ehkä olisi pitänyt lukea pidemmälle, jos sitten olisi napannut. Mutta ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos tykkää!

01.05.2013
layla avatar
layla
Kirjoja 57, Arviot 15
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Kumma kyllä, tämä sarja ei iskenyt muhun kunnolla ennen tätä vipaa osaa. Kaksi ensimmäistä osaa meni vähän siinä ja siinä, kun ei muuta lukemista ollut. Jotenkin henkilöt ja juoni ei iskenytkään ennen tätä osaa. Tätä vois jo sanoa mieluisaksi lukukokemukseksi! Nyt pääsin kunnolla mukaan tähän tarinaan ja äkkiähän se tulikin luettua. Enää Evie ei ärsyttänyt mua niin paljoa, nyt jopa tajusin, että oikeastaan pidin Evien persoonasta! Loppujen lopuksi ei ollenkaan huono lukukokemus.

21.04.2013
Q_Black avatar
Q_Black
Kirjoja 276, Arviot 268, Viestit 117
★★★★★★☆☆☆☆ 6 / 10

Hiukan meni aikaa sen muistelemiseen, että mitä edellisissä kirjoissa on tapahtunut, mutta aika nopeasti asiat alkoivat muistua mieleen kirjaa lukiessa. Taas on saatu yksi trilogia päätökseen. En oikein tiedä mitä kokonaisuutena pidän tästä trilogiasta, mutta ainakin se on hyvin erilainen muihin kirjoihin verrattuna. Tämäkin kuhisee jos jonkinlaista yliluonnollista oliota, mutta silti tämä on kokonaisuudessaan niin erilaista kamaa kuin mitä on tottunut lukemaan. Evie on aika loistava persoona kaikessa sarkastisuudessaan ja hän on tyttö, joka pistää muille jauhot suuhun mikä on tervetullutta vaihtelua näiden piipittävien ja yltiökilttien päähenkilöiden jälkeen. Kirjassa kyllä riitti tapahtumaan laidasta laitaan, mutta jotenkin yleiskuva kirjasta oli yllättävän laimea. Pidän kyllä kirjan maailmasta ja hahmoista, mutta sarja on ehkä jotenkin hiukan väritön minun makuuni. En kadu kyllä tämän trilogian kanssa vietettyä aikaa, joten suosittelen lämpimästi fantasian ystäville. Voihan piip, jään ehkä vähän kaipaamaan säpäkkää Evietä.

24.01.2018
Mallaspappi avatar
Mallaspappi
Kirjoja 120, Arviot 118, Viestit 232
★★★☆☆☆☆☆☆☆ 3 / 10
Sisältää juonipaljastuksia

No loppuihan sekin lopulta. Kyllä, luin koko sarjan, vaikka se kovasti turhauttikin. Kakkonen oli jotain aivan kamalaa, mutta onneksi tämä sentään oli hieman parempi, vaikkei ihan ykkösen veroinen. Joka ei sekään mikään häävi ollut. Evien seikkailut loppuivat tähän, ja heitimme hyvästit koko hahmolle ilman minkäänlaista haikeutta. Jos olisi aivan aseellauhatun pakko nimetä hahmoja, joita jäisi eniten ikävä, niin kai sitten Reth ja Arianna. Ai mutta kas kummaa, hekin hyppäsivät loppujen lopuksi portaalista ja adios heille vaan. Niin, ja ihmissusi-Jaques, ai mutta kas kummaa, hänkin kuoli jo ykkösosan alussa juuri kun olin alkamasa tykästyä. Höh. Joka tapauksessa: luojan kiitos pääsee nyt jatkamaan elämässä eteenpäin.

11.07.2014
Lilli avatar
Lilli
Kirjoja 88, Arviot 39, Viestit 1
Sisältää juonipaljastuksia

Tässä niin kuin edellisessäkin, odotin jotain yllättävää, jotain mielikuvituksellista, jotain räväyttävää mikä tekisi sarjasta muutakin kuin aivotonta teinihömppää, mutta ei.. Tämä sarja on puhdasta aivotonta teinihömppää! :P Lopussa toivo jo heräsi, kun ajattelin että joko Lend tai Evie menisi portista, tai että Rethin "ennustus" toteutuisi ja Evie olisi lopulta kuitenkin valinnut Rethin.. Mutta ei.. Pettymys! Mitään sanomaton sarja, mutta tulipahan luettua.

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2026 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja