Matkalippu harharetkelle: Science fiction-novelleja 1969–2019
Kansi: Sirpa Viisa. SF-novellien kokoelma, mukana fantasiaa (Joutukaa sielut), vaihtoehtohistoriaa (Luovutettuja alueita) ja ihmissusitarina (Salakaatoja). Nidottu.
Sisältö: Esipuhe; Evakuointi; Pakopaikka; Joutukaa sielut; Salakaatoja; Haarautuvien puiden hautausmaa; Elämä kaikki; Sadonkorjuu; Pieni kuolema, suuri kuolema; Luovutettuja alueita; Ajaton maa; Kiireitä; Matkashakkikertomus; Pelikenttiä; Hymyni peilissä; Loppuunmyynti! Loppuunmyynti!; Metsässä; Kohta me heräämme.
Kirjailija Harri Kumpulainen (s. 1948) on Harri Erkki-kirjailijanimellä julkaissut scifinovelleja v:sta 1967 alkaen. Tässä 50 vuoden ajalta kootussa kokoelmassa on 17 novellia joihin tekijä on kirjoittanut kirjailijaelämää kartoittavat jälkisanat. Ne tarjoilevat ainutlaatuisen näkymän kirjailijan mielenliikkeisiin viiden vuosikymmenen ajalta ja tarjoavat siten myös näkymiä kirjoittamisen ajankohtaisiin yllykkeisiin.
Harri Erkki
Harri Kumpulainen (s. 1948) on julkaissut nimellä Harri Erkki scifi-, kauhu- ja fantasianovelleja vuodesta 1967 lähtien.