Langennut kuningas
Alkuteos ilmestynyt 2019. Suomentanut Suvi Kauppila. Sidottu ja nidottu laitos.
Goodreads Choice Award (paras nuorten fantasia- tai sf-kirja) 2019. Lodestar-palkintoehdokas 2020, Locus-palkintoehdokas 2020.
TAPA HÄNET, OSA MINUSTA SANOO.
TAPA HÄNET ENNEN KUIN HÄN SAA SINUT RAKASTAMAAN ITSEÄÄN.
Lapsena keijujen valtakuntaan kaapattu Jude on huijannut prinssi Cardanin valtaistuimelle ja ohjaa kulisseissa tämän toimia. Cardan tekee kaikkensa nöyryyttääkseen ja horjuttaakseen Judea, vaikka heidän välillään hehkuu ja säkenöi.
Keijujen valtapeli on häikäilemätöntä, ja Judelle paljastuu, että hänen lähipiirissään on petturi. Samalla kun Jude yrittää suojella itseään ja läheisiään, hänen on koetettava taltuttaa tunteensa Cardania kohtaan. Keijuvallassa kuolevaisen henki on halpa, eikä sydän ole senkään arvoinen.
Ilman väki -romantasiasarjan toinen osa tempaa lukijan kuumien tunteiden ja kylmäverisen juonittelun maailmaan. Häikäisevän upea sarja on maailmanlaajuinen myyntimenestys ja valtava somesensaatio.
"Synkkä, ainutlaatuinen nautinto." – Booklist
Holly Black
Holly Black (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija. Nuorena hän harrasti roolipelejä, punkrokin kuuntelua ja kirjoittamista. Valmistumisensa jälkeen hän työskenteli pelialan lehdessä New Yorkissa. Vuonna 1999 hän meni naimisiin Theo Blackin kanssa. Lehtityössään hän tapasi taiteilija Tony Diterlizzin, jonka kanssa alkoi kirjoittaa vuonna 2003. Hänen teoksiaan on myyty yli 12 miljoonaa kappaletta.
Ilman väki
"Ilman väki -sarja on maailmanlaajuinen myyntimenestys ja häikäisevä somesensaatio."
Alasarja Keijuvalta
Voi kamala kun tämä toinekin osa tempaisi mukaansa. Onneksi kolmanteen osaan ei mene kauaa että pääsee jatkamaan elämää keijumaailmassa. Kirjailija on varsin taidokas punomaan ikäviä juonenkäänteitä, juuri kun odotan jotain oikeasti romanttista niin minua nakataan kivellä.. :/