Mehiläistie
Keskiarvo 0.00
0.00 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10Kirjahyllytilastot

Mehiläistie

Heikki Kännö
Julkaistu: maaliskuu 22, 2017 (Sammakko)

Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: fantasia
Avainsanat: kotimainen

Sidottu, kansipaperi.

Eräänä tavallisena päivänä New Yorkissa vuonna 1990 galleristi Walter Schusteriin iskee musertava tunne: kotona odottaa väärä ihminen. Todellisuuden rakenteessa on tapahtunut merkillinen muutos. Asian selvittäminen alkaa kaukaa, keskeltä toista maailmansotaa Krimin jäisestä erämaasta, johon Luftwaffen syöksypommittajalentäjä Joseph Beuys on tehnyt liekehtivän pakkolaskun.

Beuysin arvoituksen perässä näyttää roikkuneen vuosikymmenestä toiseen joukko metafysiikasta ja taiteesta kiinnostuneita natseja. Juttuun liittyvät tavalla tai toisella myös Itä-Saksasta paenneet fluxus-taiteilijat Dora Schuster ja Klaus Veit. Ainoa, joka saattaa olla perillä kaikesta, on jänis, jonka korvaan ajatusveistoksiin erikoistunut shamaani on kuiskannut selityksen taiteensa mysteeristä.

Heikki Kännö (s. 1968) valmistui taidemaalariksi Turun piirustuskoulusta, minkä jälkeen hän on työskennellyt vapaana taiteilijana ja graafisena suunnittelijana. Mehiläistie on hänen esikoisteoksensa.

Muokannut Jussi (04.04.2017)

Muita kirjoja joista saatat pitää

Verenjanoa Dallasissa (Sookie Stackhouse, #2)Keskiyö (Soturikissat: Uusi profetia, #1)Viimeisellä kynnyksellä (Ikikesä, #4)Tiimalasi (Everlife, #1)Verisuudelma (Mustan tikarin perintö, #1)
Paikalla 3 jäsentä ja 60 vierailijaa
Nafisan, Pisania, Iivari
Uusin jäsen: Kimmo Ahokas
Jäseniä yhteensä: 7790