Spotifyn soittolistojen jakotopikki
04.02.2015
Tässä topicissa voi jakaa tekemänsä spotify-soittolistan muiden käyttäjien kanssa ja kommentoida muiden listoja. Luulisin, että jaon yhteydessä olisi suositeltavaa esitellä soittolistansa parilla sanalla.
Aloitan jakamalla soittolistan, joka on soinut minulla kuukauden. Siihen on koottu levyjä, joilla Slash on soittanut kitaraa. Pidän yleensäkin kitaravetoisesta rockista, ja tämä on sitä.

07.02.2015
Tässä kuuden biisin soittolista, jonka riimit kuuluvat suomalaisen kevyen musiikin parhaimmistoon. Raptoria ei spotifystä löytynyt, eikä listalla ole siksi ko. bändin Debi Gibsonia eikä Tyyris Tylleröä.

01.03.2015
Koska punkrock on viime päivinä saanut huomattavasti lisää käännynnäisiä, tässä johdatusta syvemmälle genreen.

01.03.2015
Echramath
Tämä ei ole minun vaan internethenkilö Tero Uuttanan, mutta siinä on kuitenkin länsimaisen populaarimusiikin alkeet peruskoulun ala-astetta varten, lyhyt oppimäärä.

07.03.2015
Verikuu
Itellä on tuolla kolme julkista listaa.
Black Metal Classics
Tähän kokosin genren parhaita paloja kun muut vastaavat olivat mielestäni aika huonoja. Lähinnä tuossa nyt on 1990-luvun kamaa ja vähemmän uutta. Joukossa myös joitain enemmän kansanmusiikkivaikuuteisen metalliin kallellaan olevia yhtyeitä. Ei kokonaisia levyjä. Se vähän harmittaa suomalaisia bändejä näytti olevan melko kehnosti saatavilla. Tai puolalaisia.
Metal Classic
Sama homma kuin tuon edellisenkin kanssa, mutta nyt koko metallin laajuudelta. Täällä tosin vähän uudempiakin biisejä. Myös muutama enempi hard rock juttu. Huom! Ei grungea tahi nu metallia!
Finnish Prog / Jazz
Täällä vähän sekalaisesti suomalaista progea, jazzia, fuusiokamaa ja myös jonkin verran etnoa ja jotain muuta kansanhubaa. Ei kokonaisia levyjä.
Ehdotuksiakin voin ottaa vastaan, jos vaikka lie jokin biisi unohtunut iteltä.
Toi perjantai-lista oli aika hyvä. Oon yrittänyt kanssa väsätä jotain huumorilistaa, jossa olis kaikkee aina ihan oikeasti huumorikamasta muuten vaan pysäyttäviin biiseihin.
Ehdotuksiakin voin ottaa vastaan, jos vaikka lie jokin biisi unohtunut iteltä.
Itellä on tuolla kolme julkista listaa.