Hola, herrasväki. Viikko sitten julkaistiin raapalekokoelmani Sata kummaa kertomusta. Sen e-kirja on ilmaiseksi jaossa vielä tämän viikon loppuun saakka. Käykää ihmeessä hakemassa.
Hola, herrasväki. Viikko sitten julkaistiin raapalekokoelmani [b][i]Sata kummaa kertomusta[/i][/b]. Sen e-kirja on ilmaiseksi jaossa vielä tämän viikon loppuun saakka. Käykää ihmeessä hakemassa.

- Shimo Suntila (kirjailija itse)
Kirjasta on ilmestynyt yksi arviokin jo. Taika Dahlblom Kirjasfääristä sanoi eräästäkin raapaleesta seuraavaa:
Kirjasta on ilmestynyt yksi arviokin jo. [b]Taika Dahlblom[/b] Kirjasfääristä sanoi eräästäkin raapaleesta seuraavaa:

[i]"Kyllä me mieheni kanssa huutonauroimme vedet silmissä tälle kertomukselle edellisiltana niin, että lapset heräsivät ja jouduimme nukutuspuuhiin erittäin typerästi virnistellen ja henkeä haukkoen."[/i]

Ohhoh. Täähän oli mukavaa luettavaa – ja myös käyttökelposta. Oon koittanu jo hetken aikaa ettiä hyviä suomenkielisiä raapaleita opetuskäyttöön. Nyt menee yks näistä testipyöräytykselle äikänopeopiskelijoiden pähkäiltäväks. Aiheena on kirjallisuuden käyttö S2-opetuksessa, katotaan mitä tykkäävät.