Melian avatar

[article]646[/article]
22.12.2015
Q_Black avatar
Kerstin Gier - Vala

En tiedä johtuiko yleisestä väsymyksestä vai mistä, mutta alkuun en meinannut päästä kirjaan yhtään mukaan ja lukeminen oli vähän takkuilevaa. Toinen osa ei ehkä ollut niin lennokas kuin mitä ensimmäinen osa, oikeastaan mitään kovin maata järisyttävää ei tapahtunut, mutta toki loppumetreillä Liv joutuu jälleen kerran kohtamaan ihmisen, joka hautoo hänelle kostoa. Itse unien maailmaan ei ehkä päässyt enempää sisälle kuin aiemminkaan, itse ainakin henkilökohtaisesti odotin jonkin "suuren pahan" ilmaantumista, mutta ei. Tarina pitää kyllä otteessaan loppumetreille saakka ja yllättääkin parissa kohtaa joten täysin ennalta arvattava ei juonen kulku ole. Huumoria ei puutu onneksi tästäkään osasta ja huomasin hörähteleväni ääneen parissa kohtaa. Hahmot ovat edelleen värikkäitä ja omanlaisiaan persoonia, ja miljöö on minusta mielenkiintoinen. Kaiken lisäksi pieneltä rakkausdraamalta ei vältytty. Mielenkiinnolla jään odottamaan mitä seuraavalla kirjalla on annettavanaan, uskoisi sen olevan täynnä toimintaa tämänkin edestä.
29.12.2015
Miisuli avatar
1 viesti
Tykkään sarjasta! Mielestäni ainakin trilogian kaksi ensimmäistä osaa ovat kuitenkin jollain tapaa edellisen Kerstin Gierin trilogian kaltaisia. Innosta kihisten odotan kolmatta osaa. Tykkäsin kuitenkin enemmän tästä toisesta kuin ensimmäisestä osasta. :) Onko kellään tietoa kolmannen osan ilmestymisajasta?
26.07.2016
[article]682[/article]