Kiitos kaikille avatarinsa vaihtaneille, hauskaa piristystä tänne foorumille!

Voin koota huomenna jonkinlaisen perinteisen ryhmäkuvan näistä avoista.
Minulla ovat nyt tallessa avat:
Hiistu
mab
Pisania (se viime vuoden)
Strato
Puolikuu
Skie
HourglassEyes
Louhikäärme
noreen
Darkki
Jos joku muukin on vaihtanut jotain juhlakuvaketta, mutten ole huomannut, kertokaa! Tai jos haluaa osallistua vakituisella teemaan sopivalla avallaan.
muoks. Olen omaan ektoplasmakoiraani sen verran tykästynyt, etten ehkä vaihdakaan aivan vielä pois. Kummitelkoon vaikka sivuston päivitykseen saakka. Lopunajan aavekoira... hih.
Kiitos kaikille avatarinsa vaihtaneille, hauskaa piristystä tänne foorumille! :smile:

Voin koota huomenna jonkinlaisen perinteisen ryhmäkuvan näistä avoista.

Minulla ovat nyt tallessa avat:

Hiistu
mab
Pisania (se viime vuoden)
Strato
Puolikuu
Skie
HourglassEyes
Louhikäärme
noreen
Darkki

Vielä on huomiseen asti aikaa myös vaihtaa Halloween-ava, jos joku vielä tahtoo mukaan kuvaan. Muistoksi jälkimaailmalle jne. :wink:

[i]muoks.[/i] Olen omaan ektoplasmakoiraani sen verran tykästynyt, etten ehkä vaihdakaan aivan vielä pois. Kummitelkoon vaikka sivuston päivitykseen saakka. Lopunajan aavekoira... hih.