Edesmenneet
12.08.2022
LordStenhammar
Hiistu: Loirihan oli ainakin joidenkin mukaan jonkinlainen mystikko, henkimaailmasta kiinnostunut ja selvänäkijän opissa ollut. Että oli kyllä varmaan nekin asiat jokseenkin loppuun kelannut.
Kiinnostas kyllä tietää asiasta enemmän. Onko tässä nyt sitten pakko lukea se Jari Tervon raapustus, vai löytyykö jokin etevämpi nide?

13.08.2022
^ Elämäkerran ilmestymisen aikaan otsikoihin taisivat eniten nousta Loirin naissuhteet. Kirjassa on kuitenkin reilut 700 sivua, joten voisi kuvitella, että siinä ehditään käydä Loirin kokemuksia ja ajatuksia läpi varsin kattavasti. Ei niitä naisia sentään niin paljoa ole voinut olla.
(Elämäkertakirjallisuus voisikin olla hyvä aihe keskusteluketjulle... Itse en ole juurikaan lukenut.)
^ Elämäkerran ilmestymisen aikaan otsikoihin taisivat eniten nousta Loirin naissuhteet. Kirjassa on kuitenkin reilut 700 sivua, joten voisi kuvitella, että siinä ehditään käydä Loirin kokemuksia ja ajatuksia läpi varsin kattavasti. Ei niitä naisia sentään [i]niin [/i]paljoa ole voinut olla. [img]/media/kunena/emoticons/rs_smirk.png[/img]

08.09.2022
Mustelmann
Kuningatar Elisabet II on päättänyt hallintokautensa.
"Queen Elizabeth II, the UK's longest-serving monarch, has died at Balmoral aged 96, after reigning for 70 years."
Kuningatar Elisabet II on päättänyt hallintokautensa.

19.02.2023
Fiktiivi
Burt Bacharach on päättänyt hallintokautensa.
Tiesin, että Bacharach oli säveltänyt joukon 60-luvun eleganssia pursuavia popkappaleita (ja vieraillut Austin Powerseissa), mutta kuolinuutisen myötä aloin tutkia herran tuotantoa tarkemmin ja löysin paljon aiemmin itselleni tuntemattomia pophelmiäkin. Lisäksi dokkarien perusteella Bacharach vaikutti myös ihmisenä varsin lämpimältä ja oli kaikesta päätellen säveltänä unelmatyössään.
[url=https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009383590.html]Burt Bacharach on päättänyt hallintokautensa.[/url]

03.04.2023
Pisania
Syvältä kirpaisi eilen tieto säveltäjä/muusikko Ryuichi Sakamoton siirtymisestä taivaan suuriin konserttisaleihin. Olen fanittanut häntä jo kauan ja pidin yllä toivoa, että hän jatkaisi viellä keskuudessamme, mutta syövänpirut veivät voiton. Pari vuotta sitten näin hänestä tehdyn dokkarin Coda, jossa hän oli vielä hyvin elin- ja luomisvoimainen ja yksi syöpä oli voitettu. Mutta se tuli takaisin ja toi kaverin mukanaan... Sakamoto oli tunnettu elokuvasäveltäjä, mutta olen perehtyneempi hänen muuhun tuotantoonsa. Merry Christmas, Mr. Lawrencen soundtrack löytyy tosin levyhyllystä ja se piti pistää eilen pyörimään. Eniten pidän hänen nuorena perustamastaan bändistä Yellow Magic Orchestrasta. Tammikuussa ilmestyi maestron viimeinen albumi, 12, joka oli hyvin kaunis.
Syvältä kirpaisi eilen tieto säveltäjä/muusikko [url=https://www.hs.fi/kulttuuri/art-2000009494163.html]Ryuichi Sakamoton siirtymisestä taivaan suuriin konserttisaleihin.[/url] Olen fanittanut häntä jo kauan ja pidin yllä toivoa, että hän jatkaisi viellä keskuudessamme, mutta syövänpirut veivät voiton. Pari vuotta sitten näin hänestä tehdyn dokkarin [i]Coda[/i], jossa hän oli vielä hyvin elin- ja luomisvoimainen ja yksi syöpä oli voitettu. Mutta se tuli takaisin ja toi kaverin mukanaan... Sakamoto oli tunnettu elokuvasäveltäjä, mutta olen perehtyneempi hänen muuhun tuotantoonsa. [i]Merry Christmas, Mr. Lawrencen[/i] soundtrack löytyy tosin levyhyllystä ja se piti pistää eilen pyörimään. Eniten pidän hänen nuorena perustamastaan bändistä Yellow Magic Orchestrasta. Tammikuussa ilmestyi maestron viimeinen albumi, [i]12[/i], joka oli hyvin kaunis.
04.04.2023
Fiktiivi
Minullekin Sakamoto oli tutumpi Yellow Magic Orchestrasta, mutta ehkäpä pitäisi tutustua paremmin muuhunkin tuotantoon. Toki elokuvamusiikistakin Merry Christmas, Mr. Lawrence on jäänyt lähtemättömästi mieleen. Tämä esitys taisi jäädä viimeiseksi:
Ja pyhäinhäväistystä tai ei, mutta vuosituhannen vaihteessa trancea tampanneet muistanevat myös tämän cover-version:
Video lienee nykystandardeilla moniongelmallinen enkä tiedä mitä Sakamotokaan tästä tykkäisi/tykkäsi, mutta minulle tämä toimii reilun 20 vuoden jälkeenkin. Ja toisaalta voisi sanoa että Sakamoto oli YMO:n kautta luomassa pohjaa teknolle ja trancelle, joten voinee tätä kunnianosoituksenakin pitää.
Minullekin Sakamoto oli tutumpi Yellow Magic Orchestrasta, mutta ehkäpä pitäisi tutustua paremmin muuhunkin tuotantoon. Toki elokuvamusiikistakin [i]Merry Christmas, Mr. Lawrence [/i]on jäänyt lähtemättömästi mieleen. Tämä esitys taisi jäädä viimeiseksi: