Vastannut: Vierailija, 16.04.2026
Vastannut: kirill potemkin, 16.04.2026
Rising-käyntikortteja
14.07.2014
Suokissa ja Finncon-miitissä käyneet ovat saattaneet törmätä Risingin käyntikortteihin. Näitä kortteja on vielä jäljellä, joten jos joku sellaisen haluaa, hän sellaisen saa!
Kortteja saa ja on jopa erittäin järkevää jakaa myös henkilöille, jotka eivät ennestään ole Risingin käyttäjiä. Sitä kutsutaan mainostamiseksi. Eli kortteja saa myös suuremman määrän, mikäli on aikeissa jakaa niitä eteenpäin!
Kortit ovat kooltaan ja muutoinkin olemukseltaan normaaleja käyntikortteja. Soveltuvat esimerkiksi kirjanmerkeiksi. Kuva kortin etu- ja kääntöpuolesta:

Jatkossa, mikäli kysyntää on, voisi teettää myös "yleiskortteja" ja myös englanninkielisellä tekstillä ja jakaa jaettavaksi jo ennen coneja jne. Tämä ensimmäinen on tämmöinen kokeiluluontoinen hanke.

Minulle voi laittaa yksäriä, mikäli kortit kiinnostavat!
Suokissa ja Finncon-miitissä käyneet ovat saattaneet törmätä Risingin käyntikortteihin. [b]Näitä kortteja on vielä jäljellä, joten jos joku sellaisen haluaa, hän sellaisen saa! [/b]

Kortteja saa ja on jopa erittäin järkevää jakaa myös henkilöille, jotka eivät ennestään ole Risingin käyttäjiä. Sitä kutsutaan mainostamiseksi. [b]Eli kortteja saa myös suuremman määrän, mikäli on aikeissa jakaa niitä eteenpäin! [/b] :smile:

[img]http://i1138.photobucket.com/albums/n534/dopsu/rising_kayntikortit_zpsd53a5c01.jpg[/img]

Mansikkateema on peräisin Finncon-ohjelmalehteen tehdystä Risingin mainoksesta. Teksti "kesä 2014" tarkoittaa luonnollisesti sitä, että jonakin päivänä on toivottavasti-kenties-mahdollisesti kortteja "kesä/talvi 20xx" jne. ja saa sitten muistella, mitä on ollut milloinkin ja onko itsellä ne kaikki. Historiallisten esineiden keräily on kivaa. :wink: Jollei teksti ylitsepääsemättömösti häiritse, saa samoja kortteja toki jakaa tämän kesän jälkeenkin.

Muokannut Hiistu (21.10.2014)
Iivari
Niin jännää kuin tämä onkin, minä en Suokissa enkä edes Finnconissa sattunut samaan paikkaan niin pitkäksi aikaa, että olisin muistanut kysyä näitä. Luuletko tulevasi Tampereelle 16.8.? Jossain välissä nimittäin olisi kiva noita saada muutama.
Rinja
Hiistu: Panin antamasi korttipinon meidän myyntipöydälle Finnconissa, ja kyllä muutamia ihmisten mukaan tarttui. Pari kertaa näin, miten joku tuli pöydän ääreen ihan vain napatakseen kortin ja livahti sitten kiireenvilkkaa takavasemmalle. ^^ En tosin tiedä, kuvittelivatko he niiden olevan meidän seuramme käyntikortteja tms.

Athilora
RinjaTulevissa korttimalleissa voisi ehkä olla kuvituksena kirjoja tai jotain spefiotuksia (sivuston loharilogo?). Voisin kuvitella, että jos ne ovat samaan tapaan pöydänkulmalla tarjolla tapahtumissa tai muissa yhteyksissä, ne spefiteemaisina löytäisivät kohdeyleisönsä paremmin. Finnconissa toki kaikki liittyy spefiin ja sitä kävijät osaavat odottaa, mutta muualla tilanne on toinen.Meidän loharilogo on kieltämättä eeppinen ja komppaan Rinjaa.
Hiistu, vastaisitko privaani, kiitos.
[quote="Rinja" post=17881]Tulevissa korttimalleissa voisi ehkä olla kuvituksena kirjoja tai jotain spefiotuksia (sivuston loharilogo?). Voisin kuvitella, että jos ne ovat samaan tapaan pöydänkulmalla tarjolla tapahtumissa tai muissa yhteyksissä, ne spefiteemaisina löytäisivät kohdeyleisönsä paremmin. Finnconissa toki kaikki liittyy spefiin ja sitä kävijät osaavat odottaa, mutta muualla tilanne on toinen.[/quote]

Meidän loharilogo on kieltämättä eeppinen ja komppaan Rinjaa.

Hiistu, vastaisitko privaani, kiitos.
16.07.2014
^ Sori, en ole aiemmin tänään ennättänyt koneelle. Vastasin nyt.

Ja joo, jotain yleistajuisempia & virallisempia kortteja olisi hyvä jossain vaiheessa olla.
IivariLuuletko tulevasi Tampereelle 16.8.? Jossain välissä nimittäin olisi kiva noita saada muutama.En kyllä uskalla luvata, että olisin kaupungissa. Mutta laitan yksäriä, niin kortteja kyllä järkkääntyy.
"Tiuku"Hiistu: Panin antamasi korttipinon meidän myyntipöydälle Finnconissa, ja kyllä muutamia ihmisten mukaan tarttui.Kiva kuulla, että löytyi ottajia! Toivottavasti eivät nyt kamalasti pety, kun eivät päässeetkään millekään turkulaisseuran sivuille.
^ Sori, en ole aiemmin tänään ennättänyt koneelle. Vastasin nyt.

[quote="Iivari" post=17875]Luuletko tulevasi Tampereelle 16.8.? Jossain välissä nimittäin olisi kiva noita saada muutama.[/quote]

[quote="Tiuku"]Hiistu: Panin antamasi korttipinon meidän myyntipöydälle Finnconissa, ja kyllä muutamia ihmisten mukaan tarttui.[/quote]
Kiva kuulla, että löytyi ottajia! Toivottavasti eivät nyt kamalasti pety, kun eivät päässeetkään millekään turkulaisseuran sivuille. :smile:

20.10.2014
Ageha
Oo nämä vaikuttaisivat hienoilta.
Oo nämä vaikuttaisivat hienoilta. :smile: Näyttääkö siltä, että toivottavasti-kenties-mahdollisesti olisi muuttumassa todennäköiseksi ja korteista olisi saatavilla päivitettyjä versioita jonain päivänä? Tulee mieleen ainakin kaksi paikkaa jossa näitä voisin (ehkä) levitellä, ja sitten päälle vielä mahdollisesti joillekin ihan yksittäisille ihmisille.
21.10.2014
Ageha Näyttääkö siltä, että toivottavasti-kenties-mahdollisesti olisi muuttumassa todennäköiseksi ja korteista olisi saatavilla päivitettyjä versioita jonain päivänä?Tuo päivä ei tällä hetkellä vaikuta kovin läheiseltä. Eli ainakaan vielä ei ole ollut suunnitelmia uusista korteista.
Noita kesäisiä kortteja pitäisi olla vielä jokunen jäljellä. Minulle voi laittaa yksäriä, mikäli ne kiinnostavat!
[quote="Ageha" post=22591] Näyttääkö siltä, että toivottavasti-kenties-mahdollisesti olisi muuttumassa todennäköiseksi ja korteista olisi saatavilla päivitettyjä versioita jonain päivänä? [/quote]

22.10.2014
Meiltä on ainakin kesän kortit jo loppuneet, joten mun puolesta voisi alkaa suunnitella uusia. Jos jollakulla käyttäjistä on kiva kuvaidea, niitä otetaan vastaan (ja toteutetaan mahdollisuuksien puitteissa). :)