visitor avatar
Vastannut: Mustelmann, 28.04.2026

Syy foorumilla käymiseen

10.08.2016
Piru Naiseksi avatar
Kirjoituspiiri on paikka, johon voi suoltaa suolloksiaan, ja keskusteluissa voi sekä purkaa tuntojaan että kohentaa tieteisaiheisia tietojaan. Löydän kanssani samanhenkistä ryhmää, joka ei kuitenkaan koostu klooneista.
24.09.2016
Shirius avatar
Olen yli viisikymppinen nainen ja aloin lukea sci-fiä teini-ikäisenä. Luin A.C. Clarken 2001:n ja tajuntani käytännöllisesti katsojen räjähti ja sen jälkeen olen ollut koukussa varsinkin hard core sci-fiin ja tieteisiin. Yksi kirja vaikutti elämäni harrastuksiin ja jopa ammatinvalintaan.

Siihen aikaan, kun aloin itse harrastaa alaa, olin naiseksi outo lintu. Ei ollut muita naisia, jotka olisivat olleet kiinnostuneita sci-fistä. Sci-fin jälkeen löysin fantasian, mutta ystäväpiirissäni ei ollut ketään siitäkään innostunutta. Vasta tavatessani mieheni löysin samanhenkisen ihmisen. Onneksi.

Tulin palstalle em. historian kokeneena siksi, että löysin tämän palstan ja tajusin, että voisin keskustella muiden kanssa lukukokemuksista. Toivoisin löytäväni uusia mielenkiintoisia kirjailijoita ja pysyväni kärryillä siinä, missä nykyään ollaan menossa. Tämä palsta vaikuttaa mukavalta tarpeisiini nähden.