sansa ☆160 kirjaa, 2 kirja-arviota, 11 viestiä
Katsoin tässä hiljan kolme Anne Ricen kirjamaailmoista tehtyä tv-sarjaa
Interview with the Vampire
Mayfair Witches
Talamasca
Oletko sinä katsonut jonkun näistä ja/tai lukenut näitä kirjasarjoja? Mitä ajatuksia herätti?
Itse olen lukenut Vampyyri-sarjaa aika pitkälle vuosia sitten. Varsinkin ensimmäistä kirjaa (Veren vangit) tulee edelleen luettua silloin tällöin uudestaan.
Iwtv tv-sarja yllätti positiivisesti. Roolitus oli onnistunut, vaikka sitä aluksi vähän epäilinkin. Tarinaa on muutettu aika voimakkaastikin, mutta sekään ei itseä haitannut. Päinvastoin, tuntui ihan virkistävältä että liiankin tuttua tarinaa ei kerrottu täysin samanlaisena uudelleen. Ydinideat kuitenkin säilyivät.
Katsoin tässä hiljan kolme Anne Ricen kirjamaailmoista tehtyä tv-sarjaa
[b]Interview with the Vampire[/b]