LordStenhammar avatar
Kategoria: Satama | 725 viestiä | 75,8 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 15.04.2026

Ystävät Risingshadowssa

Inactive avatar
En ole koskaan huomannut, että täällä voisi lisätä kanssalukioita ns. ystäviin?

Onko tällainen päivitys mahdollista sivustolla? :) Olisi kivaa pitää yhteyttä samoista kirjoista kiinnostuneisiin ihmisiin ja se olisi helpointa, jos täällä olisi jokin kaverilista juttu mahdollinen.

Kiitos tämä on vain tällainen ehdotus
Darkki avatar
Onhan tuo ihan varteenotettava idea. Mietin vain, että mitenkä se kaveriksi lisääminen sitten käytännössä voisi näkyä sivuilla?
Tablo avatar
Mielestäni hyvä idea. Ei sen että ketä on kenenkin kaveri välttämättä tarvitsisi julkisesti näkyä muuten kuin vaikka käyttäjä tiedoissa, mutta jos esim joku sinun kaveri arvostelee jonkun kirjan niin siitä tulisi ilmoitus tai sitten jos laittaa jonkin oman tekstin niin voisi lähettää "ilmoituksen" jotta ne jotka ovat kiinnostuneita samanlaisista asioista huomaisivat.
Dyn avatar
Poimitaan FB:stä wall-idea eli jossakin olisi uutisseinä, jonne ilmestyisi tietoa ystäviesi viimeaikaisista viesteistä, luetuista kirjoista jne... :wink:
Darkki avatar
No pistetään tämä kehityslistalle :) Eli tulossa joskus, mutta aikataulua en vielä lupaa.
Vanamo avatar
Minustakin idea on erittäin kiinnostava ja herätti ideoita!

Yksi sovellus, joka tuli mieleen liittyy omistetuiksi merkattuihin kirjoihin. Siinä vaiheessa kun lisäisi kirjan lukulistalle, olisi ihan veikeää saada tietää, että kaverisi x muuten omistaa kirjan.

Toinen voisi olla, että kirjan arvosteltuaan saisi tietää, ketkä ystävät kirjan ovat lukeneet ja mitä he ovat olleet siitä mieltä. (Tähän liittyen voisi olla kiva, jos luetusta kirjasta voisi jättää jonkin mielipiteen itselleen talteen. Arvostellahan kirjan voi toki nytkin, mutta nyt tuntuu, että arvostelussa pitäisi olla enemmän sisältöä kuin vain ne pari sanaa ns. muistiinpanona.)

Muutenkin tuntuu, että kirjahyllyissä on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Ainakin itse vain lisäilen tietoa omaani, mutta sosiaaliset ominaisuudet voisivat tuoda monipuolisempaa hyötyä ja hupia.
09.10.2013
Inactive avatar
Hienoa, että ideani on otettu sukanvarteen :) Kuten monet jo ehdottelivatkin olisi kivaa jakaa lukukokemuksia ja nähdä, kuka ystävistä lukee samoja kirjoja ja muuta vastaavaa.
10.10.2013
Huoleton avatar
Minä harrastaisin mieluummin "stalkkausta" kuin ystävystymistä. Eli voisin siis seurailla mielenkiintoisesti kirjoittavan tyypin toilailuja, mutta hänen ei tarvitse hyväksyä seuraamistani.