Vanamo156 kirjaa, 5 kirja-arviota, 306 viestiä
Minustakin idea on erittäin kiinnostava ja herätti ideoita!
Yksi sovellus, joka tuli mieleen liittyy omistetuiksi merkattuihin kirjoihin. Siinä vaiheessa kun lisäisi kirjan lukulistalle, olisi ihan veikeää saada tietää, että kaverisi x muuten omistaa kirjan.
Toinen voisi olla, että kirjan arvosteltuaan saisi tietää, ketkä ystävät kirjan ovat lukeneet ja mitä he ovat olleet siitä mieltä. (Tähän liittyen voisi olla kiva, jos luetusta kirjasta voisi jättää jonkin mielipiteen itselleen talteen. Arvostellahan kirjan voi toki nytkin, mutta nyt tuntuu, että arvostelussa pitäisi olla enemmän sisältöä kuin vain ne pari sanaa ns. muistiinpanona.)
Muutenkin tuntuu, että kirjahyllyissä on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia. Ainakin itse vain lisäilen tietoa omaani, mutta sosiaaliset ominaisuudet voisivat tuoda monipuolisempaa hyötyä ja hupia.
Minustakin idea on erittäin kiinnostava ja herätti ideoita!