"Suzanne Collinsin Nälkäpeli-trilogia on ollut kansainvälinen supermenestys, jonka osia on myyty pelkästään USA:ssa yli 50 miljoonaa kappaletta ja joka on julkaistu 50 kielellä. Pelottavia tulevaisuudenkuvia väläyttelevä jännitysromaanisarja on paitsi hyytävä vertauskuva aikamme kilpailuyhteiskunnasta myös herkkä tarina nuoren rakkauden voimasta."

Nälkäpeli sisältää 3 kirjaa, sekä 3 sarjaa täydentävää teosta.

★ 8.86 / 762

Pusheen avatar
Pusheen
Kirjoja 139, Kirja-arviot 15, Viestit 1
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Todella jännittävä. En ole koskaan lukenut mitään tämän kaltaista, pidin tästä hyvin paljon. Joidenkin mielestä ehkä hiukan raaka, mutta senhän arvaa jo kun lukee takakannen. Loppuosassa kirjasta tuli mielestäni hiukan imelä kun Katnissilla ja Peetalla oli heidän valerakkaussuhteensa. Pidin kuitenkin hahmoista (lempihahamoni oli Rue).

Suosittelen jännityksenjanoisille!

02.08.2018
Rasvapurkki avatar
Rasvapurkki
Kirjoja 16, Kirja-arviot 9, Viestit 15
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Sain kirjan joululahjaksi. Luin 2 ensimmäistä kirjaa alle viikkoon, mutta kolmannnen alku oli niin tylsä, että aloitin sen lukemisen vasta puolitoista vuotta kirjan saamisen jälkeen. Se oli kaikista tylsin ja rankin osa mielestäni koko trilogiassa. Ensimmäinen on edelleen lempparini. Nälkäpeli-trilogia on antanut minulle hyvän lukukokemuksen ja kuuluu lempikirjasarjoihini.

03.01.2015
Cath3rin3 avatar
Cath3rin3
Kirjoja 278, Kirja-arviot 8
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

Todella koukuttava luettava. Ensimmäinen ja toinen kirja olivat parhaimmat, mutta viimeisessä kirjassa jäi jokin vaivaamaan. Taoahtumat on kerrottu niin hyvin että voisi itse kuvitella olevansa paikalla ja siinä tapahtuukin niin paljon. Suosittelen sellaisille jotka ovat katsoneet elokuvat ja yläkoululaisista eteenpäin.

04.09.2014
Gissa avatar
Gissa
Kirjoja 56, Kirja-arviot 16, Viestit 2
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Hankin juuri tämän kyseisen opuksen kirjahyllyyni ja pidin erityisesti siitä etä sain kerralla luettua kaikki 3 kirjaa. Kirja on helppolukuinen ja samalla niin mielenkiintoinen että pystyin kuvittelemaan itseni pomppimassa metsässä ponnari heiluen tilanteesta toiseen. Suosittelen lämpimästi kaikille yläasteikäisistä lähtien.

11.05.2014
Kirjakaapin tyttö avatar
Kirjakaapin tyttö
Kirjoja 165, Kirja-arviot 55, Viestit 16
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Wow...wow. En todellakaan tiennyt mitä odottaa, kun tämän kirjan viime vuonna luin. Sitä oli kehuttu ja vanhempieni suusta taas kuului paheksuntaa, minkä jätin tyytyväisenä huomiotta. Onneksi jätin. Siis tämähnä on oikea myyntimenestys. Tätä parempaa ei olekkaan. Peittoaa Twilightin mennen tullen. Ehkä jopa Potterit, mutta tyyli ja juoni ovat kuitenkin erinlaisia, joten parempi ehkä olla vertailematta. Suosittelen kaikille, jotka pitävät dystopia kirjoista.

28.02.2014
MustaParonitar avatar
MustaParonitar
Kirjoja 292, Kirja-arviot 34
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Todellinen helmi kirjojen joukossa. Niinkuin normaalistikin elokuva ei tehnyt kunniaa kirjailijan nerokkaille ajatuksille ja henkilöille. Kaikkien täytyisi tämä kirja lukea, mieluiten mahdollisimman pian.

12.01.2014
Charmilla avatar
Charmilla
Kirjoja 64, Kirja-arviot 9, Viestit 1
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Aivan mahtava trilogia! Jos et ole vieläkään lukenut, lue nyt! Musitan vieläkin, kuinka pari vuotta sitten hain kirjan kirjastosta ja mietin bussipysäkillä, onko tämä nyt niin hyvä kuin kuvittelen sen olevan. Kun aloin lukemaan kirjaa eteenpäin, en voinut päästää sitä käsistäni. Innolla luin myös muut osat alusta loppuun.

06.11.2013
Sointulause avatar
Sointulause
Kirjoja 20, Kirja-arviot 17, Viestit 1
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Paras kirjasarja mitä olen ikinä lukenut! Juoni oli todella mukaansa tempaava ja tarina toteutettu loistavasti. Jokainen osa seurasi saumattomasti seuraavaa.

01.03.2013
Chrysanthe avatar
Chrysanthe
Kirjoja 17, Kirja-arviot 5
★★★★★★★★★★ 10 / 10

Eilen sain Matkijanärhen luettua ja se nostatti eniten tunteita pintaan. Nimenomaan raakuutensa takia. Edellisen arvostelijan arvostelusta sain sen fiiliksen, ettei oikeen tykännyt kirjasta, mutta se on mielipideasia ja niistä ei voi kiistellä. Itse pidin kirjoista. Tulen lukemaan joskus uudelleenkin. Leffat katson ehdottomasti.

11.11.2012
VMN avatar