Tikittävä painajainen (Doctor Who, #2)
Keskiarvo 3.30
3.30 tähteä
Anna arvosana
star1
star2
star3
star4
star5
star6
star7
star8
star9
star10

Arvosanoja (20)
Kirjahyllytilastot

Tikittävä painajainen

Justin Richards
Julkaistu: lokakuu 23, 2006 (WSOY)
Alkuperäinen nimi: The Clockwise Man
Tyyppi: spekulatiivinen fiktio
Tyylit: scifi, seikkailu
Avainsanat: aikamatkustus, tieteisfantasia, tv-sarja

Alkuteos ilmestynyt 2005. Suomentanut Lotta Toivanen. Sidottu.

Tohtori Who ja Rose ilmestyvät aikakoneellaan 1920-luvun Lontooseen. Siellä parivaljakko tutustuu ensi töikseen salaseuraan, jonka jäsenet ovat toinen toistaan merkillisempiä. Onko heistä kukaan sitä mitä esittää?

Eletään brittiläisen imperiumin loistokkaimpia vuosia, mutta sen pääkaupungissa liikkuu tuntematon hyökkääjä, jonka metallinen ote kylvää kauhua kaduilla. Kun tohtori ja Rose pääsevät kurkistamaan salaseuran naamioiden taakse, alkaa näyttää vahvasti siltä, että kaupungissa on muitakin muukalaisia…

Doctor Who – brittiläisen televisiohistorian yksi rakastetuimpia sarjoja – saapui viimein myös Suomeen syksyllä 2006. Kulttimaineen saaneeseen scifi-sarjaan perustuvat Doctor Who -kirjat ovat itsenäisiä seikkailuja, joita ei nähdä televisiossa.

muokattu 23.06.2017

Muita kirjoja joista saatat pitää

Maan uumenissa (Pellucidar, #1)Raketti-KalleMuuri : Pelon valtakuntaMarsin sankari (Mars-kirjat, #1)Missä on Paititin maa?

Kirja-arvioita (4)

MelodyPond avatar
Kirjoittanut
3.5
Hyvähän tämä oli, mutta suomennos oli aika kyseenalainen joissain kohdissa. Tosi hyvä kirja kumminkin, tykkään lukea yhdeksännen Tohtorin kirjoja, koska Ysillähän oli vain yksi kausi ja sitä tarinaa on kiva... pidentää, jos vain pystyy.
Idsku avatar
Kirjoittanut
4.0
Pidin tästä enemmän kuin sarjan aikaisemmasta osasta. Kirja oli hauska ja ajoittain hieman jännittäväkin. Ei ehkä aivan tv-sarjan jaksojen veroinen mutta pidin silti paljon. Whovianeille:)
Luinwen avatar
Kirjoittanut
3.5
Ihan kelpo kirja, mutta lopusta löytyvät epäloogisuudet olivat sen verta suuria, että oli pakko tiputtaa tähtiä. Jos loppua ei oteta lukuun, juoni eteni oikein hyvin ja mielenkiinto ei ehtinyt kadota missään välissä. Lontoota ja aikakautta oli kuvailtu hienosti ja varsinkin Big Benin sisätilat oli kuvattu tarkasti ja uskottavasti. Hieman jäi harmittamaan, ettei kirjailija ollut uskaltanut irroitella tämän enempää. Kirja vaikutti kuin yhdeltä Doctor Who'n tv-sarjan jaksolta ja ... (lisää)
Milutsi avatar
Kirjoittanut
4.0
Ompi ihan hyvä...Mutta silti ihana..!!??
Paikalla 1 jäsen ja 44 vierailijaa
Lyyskis
Uusin jäsen: Ruska
Jäseniä yhteensä: 9376