Kategoria: Teatteri | 893 viestiä | 197,4 t lukukertaa
Kuurankukka
No okei voin yrittää!
No okei voin yrittää!

17.11.2014
Klo 13 Metson aulassa, jepajee.
Iivarin puhelinnumeron saa ainakin siltä kysymällä, jos joku saapuu myöhemmin (mun puhelinnumeroa ei kannata, en kuitenkaan kuule puhelinta).
Klo 13 Metson aulassa, jepajee.

18.11.2014
Diara
Toivottavasti pian järkätään uusi miitti, johon tulen vaikka väkisin.
Sain kerättyä rohkeutta, että voisin tulla paikalle, ja sitten asiat menee ihan solmuun. Irtisanouduin viime viikolla opparipaikastani ja nyt joudun menemään perjantaina sopimaan uudesta opparista, ja tämä työ on tietenkin toisella paikkakunnalla. Jään sitten vanhempien hoiviin viikonlopuksi, enkä näin ollen pääse paikalle lauantaina :sad: Toivottavasti pian järkätään uusi miitti, johon tulen vaikka väkisin.
18.11.2014
Äh Diara, voi ei. :neutral: Mutta ensi kerralla sitten!
:cheesy: [/sub][/sub]
Äh Diara, voi ei. :neutral: Mutta ensi kerralla sitten!

19.11.2014
Maailmanherra
Eli miittaajat tunnistaa helposti miittikyltistä? Olen näillä näkymin tulossa.
Eli miittaajat tunnistaa helposti miittikyltistä? Olen näillä näkymin tulossa.
19.11.2014
Diara
AgehaÄh Diara, voi ei. :neutral: Mutta ensi kerralla sitten!Yritän olla ottamatta mallia
Vuonna nakki, kivi ja peruna minullekin itse asiassa kävi niin että en päässytkään miittiin, josta oli tarkoitus tulla ensimiittini.[sub][sub] ...ja kröhköh sitten tulinkin miittiin ekaa kertaa vasta hyvin pitkän ajan kuluttua. Älä ota mallia.:cheesy: [/sub][/sub]
[quote="Ageha" post=24177]Äh Diara, voi ei. :neutral: Mutta ensi kerralla sitten!

Vuonna nakki, kivi ja peruna minullekin itse asiassa kävi niin että en päässytkään miittiin, josta oli tarkoitus tulla ensimiittini.[sub][sub] ...ja kröhköh sitten tulinkin miittiin ekaa kertaa vasta hyvin pitkän ajan kuluttua. Älä ota mallia. :blush: :cheesy: [/sub][/sub][/quote]

Yritän olla ottamatta mallia :smile: Jos ensi kerralla aikataulut sopii yhteen eikä tällaisia ikäviä välitapahtumia tule, niin saavun ehdottomasti paikalle.
21.11.2014
Iivari
Huu, se on jo huomenna, päivämäärän mukaan. Toivottavasti tulee paljon kivoja ihmisiä!

21.11.2014
Kirjaneito
Olen kirjastossa kahdentoista jälkeen tekemässä esitelmää, joten jos saadaan ajoissa valmiiksi, saatan tulla piipahtamaan. (Jos uskallan :wink:) Pidemmäksi aikaa en varmaan ehdi jäädä, mutta voin mahdollisesti tulla näyttämään naamaani.
22.11.2014
Kirjaneito
Ensi kerralla sitten. Oliko teillä kivaa?
Loppujen lopuksi venähti esitelmän kanssa sen verran kauan, että piti lähteä kaupungista sanakirjan ostamisen jälkeen kotiin pakkailemaan maanantaista Ruotsiin lähtöä varten... :sad: Ensi kerralla sitten. Oliko teillä kivaa? :smile:
22.11.2014
Harmi ettet päässyt, Kirjaneito!
Ai niin, ja bussikuski hymyili minulle!
Edit: Ja mukana poistmiitissä oli myös Dynierax, joka tosin tuli paikalle huomattavasti myöhemmin kuin muut! Miittimiitissä oli ylempänä mainittujen lisäksi ainakin myös Hiistu, Iivari ja Dyn.
Ai niin, ja bussikuski hymyili minulle!
Harmi ettet päässyt, Kirjaneito!

Minulla ainakin oli kivaa. Premiitattiin Miksun, Emlin ja Kuuriksen kanssa Gigantissa ja etsittiin minulle kannetttavaa. Miitti oli kivaa ja ruoka oli hyvää ja oli kiva nähdä kaikkia ihmiäisiä. :smile: Ja nyt postmiitataan Kuuriksella med Riturin pikkuveli, Emli, Kuuris, Ade, Echramath, Ilmari, Miksu ja Valerie.

Muokannut Ageha (24.11.2014)
23.11.2014
Aemilia
Minä voin raportoida lisää! Tolkien-tapahtumassa olivat sivistymässä Ari, Fiktiivi, Iivari, Dyn ja Echramath. Samalla aikaa kokoilimme toisten kanssa hissukseen jengit kaupungilla.
Metsosta siirryimme syömään Koskikeskukseen. Oltiin itse henkilökohtaisesti Echramathin, Valerien ja Agehan kanssa jakamassa valtavia määriä sushia sushi delissä.
Tosi kiva tuo jäätelöbaari! Koottiin jänniä kokoonpanoja mustikkasorbetti-suklaa-vaahtokarkki-ruusu-jugurttiviinimarja.
Koskikeskuksesta päin varasimme (!) kahvila Runon yläkerran, jossa kului useampi tunti ennen herkullisia 931:n suklaakaakaoannoksia.
Valitettavasti, hyvä Echramath, uusi nikkisi on tarttuvampi kun vanha, ja siinä on "hurmaava sointi minkä vuoksi sitä haluaa käyttää mahdollisimman paljon" joten "pitää vähän miettiä mitä vaihtaa käyttäjänimekseen chatissa, jos ei halua kadulla tulla kutsutuksi perunalepakoksi".
Postmiitissä teimme pitsaa ja kakkua, testasimme miten monissa eri kombinaatioissa pikkuasunnon neliömetreillä voi istua, ja katsoimme jotain animea mitä kummaa?

24.11.2014
Echramath
Nämä nuorisolaisten miitit ovat tietysti mukava aikahyppy ajassa 10-15 vuotta taaksepäin, mutta herra paratkoon, tässä iässä täytyisi jo nukkua. Nukuin epämääräisissä oloissa muutaman tunnin (muiden melutessa), pelkäsin junassa päätyväni jonnekin hemmetin Riihimäelle, päivällä nukuin pari tuntia, koomasin loppupäivä, sitten nukuin normaalit kahdeksan tuntia enkä silti tajunnut töissä mitään mikä oli päivän työmäärän nähden vähän negatiivista.
24.11.2014
EchramathNämä nuorisolaisten miitit ovat tietysti mukava aikahyppy ajassa 10-15 vuotta taaksepäin, mutta herra paratkoon, tässä iässä täytyisi jo nukkua.Muttamutta eikö Emli ainakin mennyt Valerielle nukkumaan? Nukkumista hiljaisuudessa oli siis tarjolla myös! Vai olitko sinä juuri se jolla oli heinäallergia...
[quote="Echramath" post=24465]Nämä nuorisolaisten miitit ovat tietysti mukava aikahyppy ajassa 10-15 vuotta taaksepäin, mutta herra paratkoon, tässä iässä täytyisi jo nukkua.[/quote]

Muttamutta eikö Emli ainakin mennyt Valerielle nukkumaan? Nukkumista hiljaisuudessa oli siis tarjolla myös! Vai olitko sinä juuri se jolla oli heinäallergia... :smile: Olen tosin kyllä sitä mieltä näin jälkikäteen että sitä musiikkia olisi voinut lakata soittamasta silloin kun puolet tai yli puolet porukasta nukkuivat... (Eli ehkä joskus aamuviiden-kuuden tienoissa?)