Tablon mainitsemista ajoista minulle käyvät 7.-9.3. kello kuudesta eteenpäin. Minulla ei sinänsä ole mitään sitä vastaan, että porukkaa tulisi meikäläisen luo käymään, mutta tämä on yksiö ilman kunnollista pelipöytää. Täällä on kyllä pelattu erinäisillä kaveriporukoilla, joten ei se mahdotonta ole, mutta baari voisi olla joka tapauksessa varteen otettava vaihtoehto, jos kukaan ei ilmoittaudu lisäkseni.
Lupailin jo silloin melkein vuosi sitten, että voidaan järjestää peli-ilta meillä, mutta se sitten vähän kiireissä jäi. Pari pöytää ja runsaasti lattiatilaa löytyy.
9.3. olisi meille sopivin päivä ja ollaan käytännössä vapaalla heti puoliltapäivin.
Hip, meille voi tulla!

Eilen miitissä varmistettiin asia eli seuraava peli-ilta on meidän luona sunnuntaina 9.3. klo 15 ->, jotta unikeotkin ehtivät mukaan.
Osoitteen ja puhelinnumeron saa yksärillä pyydettäessä. ^^
Eilen miitissä varmistettiin asia eli seuraava peli-ilta on meidän luona [b]sunnuntaina 9.3. klo 15 ->[/b], jotta unikeotkin ehtivät mukaan.

Osoitteen ja puhelinnumeron saa yksärillä pyydettäessä. ^^
Tien varresta löytyy paikkoja ja vastapäisen toimistotalon pihalle uskaltaa varmaan myös parkkeerata, kun on kerran sunnuntai.
Niin ja tosiaan, varmuudeksi vielä sanon, että me ei sitten enää asuta Vantaalla vaan Espoon puolella. Eli älkää eksykö vanhaan osoitteeseen.

Minä olen kuulemma käynyt teillä tupareissa, joten periaatteessa minun pitäisi tietää, missä asutte No, mutta joka tapauksessa luulen, että tulen, mutten mene ihan vannomaan, jos edellisena iltana menee tosi myöhään.
Minä olen kuulemma käynyt teillä tupareissa, joten periaatteessa minun pitäisi tietää, missä asutte :tongue: No, mutta joka tapauksessa luulen, että tulen, mutten mene ihan vannomaan, jos edellisena iltana menee tosi myöhään.
Koskas sitten seuraava? Olen todennäköisesti ens viikonlopun yksikseni himassa, joten tekeminen kelpaisi... Johtuen yleisestä jaksamisestani en varmaan uskalla luvata pelipaikkaa meiltä, mutta jossain baarissa (Milenkassa? ) pelailen mielelläni.
Koskas sitten seuraava? Olen todennäköisesti ens viikonlopun yksikseni himassa, joten tekeminen kelpaisi... Johtuen yleisestä jaksamisestani en varmaan uskalla luvata pelipaikkaa meiltä, mutta jossain baarissa (Milenkassa? :wink:) pelailen mielelläni.
Pelataan sitten perjantaina Milenkassa. :) Olkoon virallinen alkamisaika klo 18, mutta jos joku tulee aiemmin niin saattaa löytyä seuraa jo silloin. Mäkin saatan pystyä karkaamaan aiemminkin, riippuu vähän mikä on tilanne töissä.
Ja ottakaa pelejä mukaan, Milenkan valikoima ei ole suurensuuri!

Ja ottakaa pelejä mukaan, Milenkan valikoima ei ole suurensuuri!
Ehdotan paikaksi tällä kertaa kotiani (mulla on myös liikaa täysiä tölkkejä hyvin kattavalla sisältövalikoimalla).
Ensi lauantaina on [url=https://en.wikipedia.org/wiki/Tabletop_(web_series)#International_TableTop_Day]kansainvälinen lautapelipäivä[/url].

Löytyisikö pelaajia tällä varoitusajalla?

Joku voisi varmaan mainostaa tätä facebookissa, ellei niin ole jo tehty...
...
Ajattelin käydä tällä viikolla ostamassa pari uutta peliä, pelattiin niitä sitten lauantaina tai ei, katsotaan mitä porukka haluaa pelata, pitäisi myös ainakin jaksaa kerrata säännöt.
Näitä molempia olen pelannut tänä vuonna, pistänyt mieleen hankintaa ajatellen ja nyt ne näkyvät olevan tarjouksessa.
Joku voisi varmaan mainostaa tätä facebookissa, ellei niin ole jo tehty...

...