LordStenhammar avatar
Vastannut: Hiistu, 15.04.2026

Satuta ja paranna -ketjut

23.01.2014
Formaldehyde avatar
Satujen pahikset, paranormaalit etsivät, Kiekkomaailma ja Marvelin hahmot kiinnostaisivat minua eniten. Doctor Who ei ole tuttu.
Tylsät ja totiset hyvikset ilman muuta! Se olisi hauska! :cheesy:

Satujen pahikset, Dr Who, Star Wars ja Hobitti olisivat ihan hyviä vaihtoehtoja myös. Tulen ja jään laulukin kiinnostaisi periaatteessa, mutta Tyrion on niin universaalisti rakastettu, että pelkään pelistä muotoutuvan vähän tylsänpuoleisen.
tiarAnon avatar
Kiekkomaailmalle mun ääneni! Hahmokavalkadi on mittava, eikä yksiselitteisiä lemppareita oo niin paljon.
Emelie avatar
Kiekkomaailma voisi olla hauska, vaikkakin täytyy myöntää, että siitä on jo aikaa kun viimeksi olen kirjoja lukenut.

Muita kiinnostavia listoja voisi olla Tylsät ja totiset hyvikset sekä Marvelin hahmot.
The Big Bad Wolf avatar
Höntit, paranormaalit etsivät, tylsät ja totiset hyvikset saavat kannatuksen, ehkä nuo tylsät ja totiset eniten.
Kirazak avatar
Tylsät ja totiset olisi paras. Niitä ei ainakaan ole liian vähän!
Mab avatar
Ja tylsissä ja totisissa voisi aina miettiä, että yrittääkö äänestää suosikkinsa voittajaksi vai haluaako oikeasti suosikkinsa tulevan kruunatuksi kaikista tylsimmäksi ja totisimmaksi :lol:
haplotus avatar
Kiekkomaailmaa kannatan, mutta toki osallistunen muihinkin.
24.01.2014
Kiekkomaailma ja Hyvikset näyttävät saavan kannatusta, joten niistä voisi alkaa kasata listoja. Pelataan ensin se, kumpi ensin valmistuu, ja toinen sitten myöhemmin?
Mab avatar
Aloitetaan siis reippaasti keräämään nimiä paremmalle listalle ;)

Kun aiemmin hihkuin innosta Tylsien ja totisten hyvisten suhteen, niin en kamalasti miettinyt, että keitä listalle tulisi. Pohjanahan olisi Jewelin ehdotukset:

Edward - varmaankin se kimalteleva? :)
Stefan Salvatore

Samaan henkeen sopisi mielestäni True Bloodin Alcide, mutta sen jälkeen aloin jo vähän hyytyä.

Kenties tällaiset tavanomaiset sankarit, kuten Batman ja/tai Teräsmies, Luke Skywalker, Neo, Aragorn, Rand al'Thor (tai Lan), ehkä myös Fitz? Tulen ja jään laulusta kenties Robb? Tai jos isompaa nimeä halutaan, niin Ned tai Jon?

Brienne on myös totinen ja moni pitää häntä tylsänä, mutta mielestäni hän ei ole tavanomainen, enkä siksi haluaisi häntä listalle. Hiukan sama juttu on HP:n kohdalla - Hermione on ilman muuta Harrya vakavamielisempi, mutta Harry on hahmona tavanomaisempi.

Terminaattorien Sarah Connor voisi myös ehkä sopia listalle? En tosin ole varma tästäkään :cool:

Ja miten olisi se tummatukkainen poika Miyazakin Henkien kätkemässä?
Kirazak avatar
No ajattelin hyvisten listalle Dragonlancesta Tanisia ja ehkä Eddingsiltä jotain. Mitä Miyazakin edes tekee henkien kätkemässä?
Kiekkomaailma:

Rincewind
Rottien Kuolema
Susan Sto-Helit
Tiffany Särkynen

Anguan arvo ei muistu nyt mieleen. Eikä sen kyynisen pienen koiran nimi.

Väittäkää vastaan ja ehdottakaa lisää hahmoja.
Muokannut Formaldehyde (01.02.2014)
Dyn avatar
Tylsät ja totiset on veikeä teema, Kiekkomaailmaa en tunne tarpeeksi hyvin osallistuakseni.
Iivari avatar
Alcide ei ole hyvis, vaikka tylsä tavallaan onkin. Sanoo kolmattatoista odottava. Ja kun ole ainuttakaan Kiekkomaailmaa lukenut, en osaa kommentoida sitä.
24.01.2014
"Iivari"Alcide ei ole hyvis, vaikka tylsä tavallaan onkin.
True Bloodista Bill Compton olisi mielestäni juuri passeli! En ole seurannut televisiosarjaa kovinkaan pitkälle, joten en tunne hänen hahmonkehitystään siellä, mutta kirjoissa (minullakin 12 luettuna) hän ainakin on ollut yksi kävelevä Tylsä & Totinen.
Mab avatar
No, hyvä on, tiputetaan Alcide pois ja nostetaan Bill Compton tilalle. Itse olen kirjoja lukenut viitisen kappaletta, joten en tiedä (tai muista :D), millaiseksi hän oikein on muuttumassa. Joka tapauksessa tv-sarjassa hän on ihan zzzzzzzzz. Mutta (ainakin ensimmäisten tuotantokausien) Bill sopii listaan mainiosti ja hän on tunnetumpi nimi.

Tarkistin, että Henkien kätkemästä löytyvä poika (se joka muuttui lohikäärmeeksi) oli nimeltään Haku. Ei hän ole kovin keskeinen hahmo, mutta leffa tuli katsottua jouluna, joten sen takia tuli mieleen. Ja joku Miyazakin miespuolisista hahmoista sopisi mielestäni ihan hyvin listalle, koska he tuppaavat olemaan aika vakavansorttista porukkaa. Haurulla olisi isompi rooli omassa leffassaan, mutta hänessä on hitunen kirjojen hahmon hupaisuutta mukana.

Eli tässä toistaiseksi mainitut (ja pari lisäystä):

Angel
Stefan Salvatore
Tanis Puolhaltia
Teräsmies
Will Turner

Lisää ehdotuksia listalle tai listalta poistettavaksi :)

Edit. Lisäsin Belgarionin, poistin vaihtoehdoiksi tarjotut Hermionen, Nedin ja Jonin. Tanisille myös sukunimi. Angel listalle.
Dyn avatar
Eddingsiltä Belgarion itse tietysti. Martinilta Robb, Jonissa ja Nedissä on sentään vähän luonnetta. Ja miten muka Hermione on edes ehdolla totiseksi (Harrykin angstaa turhan paljon siihen, Ron ehkä)?
Mab avatar
No, ei Hermione kai huumorintajustaan ole tunnettu :) Aika vakavamielisesti hän suhtautuu asioihin. Ron taasen on mielestäni vähän liian hönö ja inhimillinen tälle listalle. Ei Harrykaan ole täydellinen kokelas, mutta kyllä joku pitää Pottereista saada :D

Laitetaan Belgarion Eddingsille (en ole kirjoja lukenut, joten ihan ulalla, millaista porukkaa sieltä löytyy). Ja siivoan Jonin ja Nedin pois, itsekin pidän Robbia parhaimpana ehdokkaana.
^ Nej, Ron on hauska. :wink:
Kirazak avatar
Tanisin sukunimi on Puolhaltia ja Hakulla on jokin toinenkin nimi, hänen ooikea nimensä.
Dyn avatar
Neville? Voiko sitä hahmoa kohtaan tuntea muuta kuin myötähäpeää?
Formaldehyde avatar
Minulla on tylsien ja totisten kanssa se ongelma, että eivät oikein jää mieleen kun ovat, no, tylsiä ja totisia.

Buffysta ja nimikkosarjastaan tuttu Angel täyttää kriteerit.
Mab avatar
Angel on hyvä lisäys listalle, mutta en ehkä Potter-hahmoista Nevilleäkään ottaisi... tuntuu jotenkin liian sydämettömältä. Lupin? :sad:
The Big Bad Wolf avatar
Lupin on totinen muttei tylsä. Jos joku Pottereista on otettava, ehkä joku ope? Verso vaikka, tai Lipetit.