Sini714 kirjaa, 37 kirja-arviota, 468 viestiä
Lilian Kallion Ugudibuusta.Toi mainitsemani kamppis on käynnissä 26.2.2017 asti, joten jos kirja ja e-lukeminen kiinnostavat, niin suosittelen kokeilemaan.
Tää kirja on mukana Koko kansa lukee -kampanjassa ja lomalla luettavat loppui, mutta tuosta johtuen sen sai kirjaston e-kirjana lainaan samantein, joten lukaisin sen. Oikein vetävä stoori, vähän turhan naivi ehkä tällaiselle nelikymppiselle, mutta sen verran kiinnostava oli, että todennäköisesti katson seuraavankin osan. Nykypäivän versio [url=https://www.risingshadow.fi/library/book/1324-ugudibuu]Lilian Kallion Ugudibuusta.[/url]