Jussi1236 kirjaa, 109 kirja-arviota, 1764 viestiä
WSOY julkaisee Richard Adamsin klassikosta
Ruohometsän kansa uuden painoksen joulukuun alussa. Suomennos on ollut viime vuodet loppuunmyyty, joten tämä on erittäin hyvä uutinen. Yllättävänä asiana käännöstä on korjailtu. Minä en ole huomannut alkuperäisessä mitään vikaa.
Uusi laitos on pehmytkantinen. Koska kannessa ei ole Bon-pokkarien logoa, ja hintakin on kallis (22 euroa Adlibriksessa), veikkaan kyseessä olevan isokokoisen nidotun kirjan.
Se on ikävä juttu, että kansikuva on Netflixin animaatiosarjasta. En haluaisi tällaista kirjaa omaan hyllyyn. Mutta koska uusi laitos on julkaistu juuri Netflix-sarjan takia, en voi oikein mottia asiaa.

WSOY julkaisee Richard Adamsin klassikosta [i]Ruohometsän kansa[/i] [url=https://www.wsoy.fi/kirja/richard-adams/ruohometsan-kansa-uusi-animaatiokansi/9789510437575]uuden painoksen[/url] joulukuun alussa. Suomennos on ollut viime vuodet loppuunmyyty, joten tämä on erittäin hyvä uutinen. Yllättävänä asiana käännöstä on korjailtu. Minä en ole huomannut alkuperäisessä mitään vikaa.
[quote]Mestarikääntäjä Kersti Juva on itse tarkistanut tätä laitosta varten suomennoksensa vuodelta 1975.[/quote]

[img size=300]https://kirja.s3.amazonaws.com/prod/RJ5hPSQtqB_original.jpg[/img]