Freyja avatar
Kategoria: Satama | 164 viestiä | 28,3 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Mustelmann avatar
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

24.10.2014
Niittysalvia avatar
Vihdoin syyslomalla kunnolla aikaa piirtää ja lukea. :heart:
Kävin onnellisesti shoppailemassa Suomalaisessa ja mukaan tarkkui yhden piirrustuskirjan lisäksi muutama kiinnostava romaani. Ainoastaan heti ensiviikolla odottavat kokeet pilaavat ilon. :roll:
24.10.2014
Siivetön lohikäärme avatar
Koska huomasin juuri, että Olymposten sankareiden viimeisen osan olisi tarkoitus ilmestyä suomeksi jo maaliskuussa, eikä tarvitse odottaa kesään asti. :tongue:
Ageha avatar
Olen lukenut viime aikoina paljon kivoja kirjoja ja siitä tulee hyvä mieli.

Samoin kuin siitä, että pikkuveljeni on oppimassa puhumaan ja sen kanssa voi nykyään käydä jonkinasteista keskustelua. :heart:
poistettu avatar
Pääsin niin helposti taas servun ykköseksi COD: MW3ssa, vaikka taukoa oli jokunen kuukausi.
Strato avatar
Mulla on edessä shotti rommia, sain tältä päivältä tenttiin luvun hoidettua ja löysin hyvän walkthrough:n Borderlands: Pre-Sequelista.
28.10.2014
Isä joka kuuntelee ♥

(Ja toki ihanaa koska äiti ja muu perhe myös!)
Ansa avatar
Munat pomppii kattilassa. Olen suhteellisen pirteä, vaikka heräsin yli tunti sitten. Ehkä suihku auttoi asiaa tai sitten se etten hirveästi saa nukuttua, kun selkä on kipeä eilisen hieronnan jäljiltä. Vasta tunnin päästä pitää olla koululla opastamassa koekan-- valintakokeen tekijöitä, kun alan tutorit eivät pääse sitä tekemään. Jännä päivä tiedossa tänään. :cheesy:

Muutenkin tuntuu hyvältä, vaikka on paljon koulutehtäviä. Ensiviikolla menen maakuntakirjastopäiville täällä Seinäjoella ja torstaina on luvassa peliseminaari sekä Video Games Live -konsertti Helsingissä. :smile:
Piru Naiseksi avatar
Sain viimeinkin ne palkkatositteet, joita tarvitsen kerjät...hakeakseni työttömyyperusteista toimeentuloetuutta syyskuun ajalta. Usein kesä- ja joululomien jälkeen on hankalaa, koska työpaikan palkkakatkopäivät useimmiten ovat juuri ennen palkan aiheutumisajankohtaa ja ansiot tupsahtavat tilille vasta viikkoja myöhemmin. (Vaikka KELAsta kuinka on väitetty, että tulot otetaan huomioon maksukuukauden tuloina, olen todennut turhaksi hakea työmarkkinatukea ilmoittaen, että töitä on ollut mutta palkka tulee vasta ensi kuussa. Latin latia en ole näet saanut ilman tositetta.) Tänä syksynä olin kuitenkin selviytynyt taloudellisesti ainakin välttävästi, ja nyt sitten tositteet tulivat. Jätin hakemuksen verkossa ja jään odottamaan: vaaditaanko lisäselvityksiä.
Helpotti kummasti. Lisäksi sain liikkeestä kaksi pussillista valokuvia, jotka olin taannoin jättänyt filmistä valmistettavaksi. Skannasin valiot ja heitin ns. naamakirjaan. Siellä otokseni ovat köllineet tunnin ilman ainuttakaan ´kuraa, HYI`-toteamusta. Olenpa saanut pari tykkäystäkin.

Kiitoksella ei elä edes kissa mutta sopivin annoksin saadut kiitokset rohkaisevat ja lämmittävät inhavuodenajan puhallukissa kamppailevaa.
The Big Bad Wolf avatar
Ei ilmeisesti tarvitse enää oikein maksaa jos tahtoo kulttuuria. Joko lukio tai teatteriporukka onnistuu järkkäämään jostain ilmaiset liput lähes jokaiseen teatteriesitykseen, mikä kuulostaa kiinnostavalle. Tälle viikolle olis kaksi esitystä kalenterissa. :heart:
30.10.2014
Strato avatar
Jotenkin on hyvä mieli vaikka en saanutkaan tehtyä asioita joita olisi pitänyt tehdä. Nimittäin uhrasin omat laskutehtäväni, toimiakseni apuna kauniimmalle osapuolelle fysiikan laskuissa. Niissä oli tosi paljon tähtitieteeseen liittyvää asiaa, joka on enemmän mun "alaa" kun sitä sivuaineena opiskelen :cool: Tuntuihan suurin osa tehtävistä mulle kohtuu helpoilta, mikä oli vain hyvä, niin osasin neuvoa paremmin ja tuli tehtävät tehtyä.

Ja olihan niitä nyt kivempi tehdä, kuin yrittää selvittää jotain viriaaliteoreemia tms. Ja mikä tärkeintä, koin taas itseni hyödylliseksi :cheesy:

Ehkä tää riittää itsekehusta tältä päivältä :grin:
31.10.2014
31.10.2014
Dyn avatar
Oli ihanaa olla kuukausi Cambridgessa, mutta on ihanaa myös palata huomenna kotiin. :heart:
Strato avatar
Päivän velvollisuudet hoidettu. Josko sitä alkais vähän mässäilemaan ja pelailemaan. Illalla voi sitten tehdä popcornia ja katsella telkkarista Veren vangit. Ikinä en ole katsonut sitä kokonaan niin voisi kerrankin vilkaista.

Viimeinkin saa rentoutua :smile:
Ulkona on kaunista.
Aemilia avatar
Musta on tullut aika hyvä marokkolaistyylisen kanan tekemisessä.

On myös aina kivaa kun ei ahista...?
Strato avatar
^ Hämäävää kun teillä kahdella on noi samat avataret. Katsoin, että Ageha on kommentoinut kahdesti ja sen jälkeen kiittänyt itseään :cheesy: onkohan muuten mahdollista kiittää omaa viestiään... enpä ole tullut ajatelleeksi.

Edit: Näköjään ei
Kuurankukka avatar
Kävin tänään järvellä (saattoi olla ensimmäisiä kertoja tänä kesänä kun ehdin...). Jotkut siellä uivatkin. Tyydyin kastamaan varpaat veteen. Söin sieniä, tärkeitä tällaiset vuodenaikasidonnaiset ruokalajit. Myöhemmin ehkä leivon kakun. On suklaata. Kylpyhuoneessa on valo. Viime yönä luin läpi nanowrimoni vuodelta 2010 (sen jälkeen en ole tainnutkaan saada mitään aikaan), hauskaa että draama on juuri sellaista jollaista haluan lukea. Ajattelin katsoa Rautamies-elokuvat (jos irkkaamiselta ehdin).
Ageha avatar
Strato Katsoin, että Ageha on kommentoinut kahdesti ja sen jälkeen kiittänyt itseään :cheesy: onkohan muuten mahdollista kiittää omaa viestiään... enpä ole tullut ajatelleeksi.
Heh, ihan niin itserakkaaksi en kuitenkaan ole (vielä) ryhtynyt :cheesy:

Tärkeää on huomata että Emlin avassa perunalepakko lentää ylösalaisin!
Saki avatar
StratoKirkas tähtitaivas :heart: ainoa huono puoli on, että näin kaupungissa se on aika aneeminen ja vaatimaton. Ehkä vielä joskus pääsen kauas valosaasteesta...

Ja tules Strato tänne Liminkaan käymään kun täällä tähdetkin näkyy :wink:
Kuurankukka avatar
Rautamiehet ovat mainioita (ensimmäinen jo katsottu ja toinen alussa, voi Tony Stark!) ja kakku on nyt valmis! (Paljon parempi kuin mitä odotin kun näin että vuoka ei pysynyt kunnolla pystyssä ja taikina valui pellille... mutta silti hyvä että leivoin tämän harjoituskakuksi!) Lisäksi teen kaiken mitä Ageha haluaa.
Aemilia avatar
Kuurankukka Lisäksi teen kaiken mitä Ageha haluaa.
Tätä on kyllä pakko fanittaa.

Rautamiehet On mainioita! Kolmannessa esiintyy rautamiehen poika!
Ageha avatar
Elämä on ihanaa, koska tästä ketjusta tuli juuri viestimäärältään Risingin isoin. :cheesy:

Myöskin koska kadoksissa ollut valokuva-albumi meidän perheen ekasta reissusta Englantiin löytyi (tai siis ekasta sellaisesta missä minä olin mukana). Oli siis ollut sellaiset... seitsemisen(?) vuotta hukassa tämä. :tongue: Kiva nähdä näitä kuvia vihdoin, albumi kun katosi melkein heti sen jälkeen kun isä sai sen täytettyä.

Ja kiitokset Kuurikselle. :>
Strato avatar
Saki42Niin oli eilen oikeen kivan näköinen taivas Oulun seutuvilla. Kaukoputkenkin omistan, joskin se hajosi viime talvena.. :roll:

Ja tules Strato tänne Liminkaan käymään kun täällä tähdetkin näkyy :wink:
Enpäs tullut ajatelleeksi, että jo Limingassa näkyisi tähdet paremmin. Ehkä pitää jossain vaiheessa käydä vilkaisemassa :smile:

Mitä sille putkelle kävi? Olen pitkään haaveillut omasta putkesta, en voi edes kuvitella miltä tuntuisi, jos se sitten hajoaisi...
03.11.2014
Siivetön lohikäärme avatar
Koska kadotin avaimeni, mutta joku oli palauttanut ne koulun kansliaan.
Ehdin jo huolestua, mutta onneksi löytyivät. :tongue:
Pitää alkaa tästä lähtien pitää paremmin silmällä avaimiani. Tuntuu muutenkin, että aina on kaikki tavarat kadoksissa :roll:
03.11.2014
The Big Bad Wolf avatar
Siivetön lohikäärmeKoska kadotin avaimeni, mutta joku oli palauttanut ne koulun kansliaan.
Ehdin jo huolestua, mutta onneksi löytyivät. :tongue:
Eikä, ihan sama juttu. :tongue: Kävin kansliassa anelemassa saada jonkun vahtimestarin tiirikoimaan mulle äikänkirjat ja kanslisti löi vaan pöytään mun omat avaimet. Ihania ihmisiä täällä. :heart: