Elämä on ihanaa, koska...
Rinja
...tjaa, tämä näyttääkin olevan "elämä on ihanaa" -ketju
...tjaa, tämä näyttääkin olevan "elämä on ihanaa" -ketju
Olen suurimman osan ikääni asunut Kainuussa, joka jostain kumman syystä luokitellaan Pohjois-Suomeen kuuluvaksi; silti olen siellä vain kerran eläessäni revontulia nähnyt, hyvin hailakoita sellaisia. Eilen niitä kuuluu näkyneen täällä Turussakin melko selkeästi, mutta olin kuumeessa enkä siksi lähtenyt ulos seikkailemaan. Myh :sad: Haaveilen kovasti, että joskus voisin asua edes vuoden verran oikeasti pohjoisessa, jotta näkisi ja kokisi kunnon kaamoksen ja revontulet ja ylipäätään kaikki pohjoisen vuodenaikahienoudet. En tiedä, milloin ja millä rahalla toteutan, mutta lienee silti yksi realistisimmista haaveistani, joten ehkä pitäisi panostaa sen toteutumiseen.

...tjaa, tämä näyttääkin olevan "elämä on ihanaa" -ketju :tongue: No, elämä on hienoa vaikkapa siksi, että luin juuri todella pitkästä aikaa romaanin ja se loppui niin upeasti, että siitä jäi pitkäksi aikaa fiilisteltävää. Olen leijaillut koko päivän melkoisissa sfääreissä ^^
Skie
XerionHaha, vähän sama fiilis. Ihan ulos asti en jaksa koskaan revontulten takia vaivautua, ulkona ollessa saatan juuri hetkeksi pysähtyä niitä katselemaan. Mutta niin, toisten arkipäivä on toisille eksotiikkaa.
Mikä niissä revontulissa on niin ihmeellistä. Niitähän näkyy joka talvi. Viime jouluaattona oli muuten ensimmäiset hienot moneen vuoteen. Koko taivas oli kirkkanpunainen.
Ja jatketaan samoilla aiheilla, elämä on ihanaa koska Lapin poliisit.
[quote="Xerion" post=30397]
[/quote]

Ja jatketaan samoilla aiheilla, elämä on ihanaa koska Lapin poliisit. :heart:
Ageha
Puoli vuotta täynnä. Risingin kanssa siis.
Puoli vuotta täynnä. Risingin kanssa siis. :heart: (Tai vaihtoehtoisen laskutavan mukaan yli kuusi ja puoli mutta o/ ) Loogisen etenemisjärjestyksen mukaan seuraavaksi vuorossa olisi varmaan juhannushäät.
kyty
XerionMuistan kun asuin pohjoisessa hetken aikaa ja silloin niitä tuli nähtyä. Mutta nyt missaan aina kaiken ja edes tähtiä ei voi katsella kun valosaastetta on niin paljon.
Näin täällä lapissa.
[quote="Xerion" post=30397]

Näin täällä lapissa. :grin:[/quote]

Muistan kun asuin pohjoisessa hetken aikaa ja silloin niitä tuli nähtyä. Mutta nyt missaan aina kaiken ja edes tähtiä ei voi katsella kun valosaastetta on niin paljon. :sad: No, pitäisi olla tyytyväinen edes siitä että Suomessa ei ole (toistaiseksi) yhtäkään kaupunkia jossa tähdet eivät näkyisi lainkaan!
^w^ Ja haastetta vielä kaksi päivää jäljellä. :3
Minut haastettiin naamakirjasessa positiivisuushaasteeseen, ja onnistuin ainakin eilen haastamaan moneja sellaisia ihmisiä jotka tulivat siitä iloisiksi. :heart: ^w^ Ja haastetta vielä kaksi päivää jäljellä. :3
Piru Naiseksi
Saatanpa sittenkin päästä tänään seuraamaan, kun kiertolaisemme, mokoma, koettaa kätkeä keskustähtemme taakseen. Tosin pilviveikot saattavat kenkkuilla ja pilata niin minun kuin Ursan suunnitelman. Joka tapauksessa lähden kohta kohti Helsingin Tähtitorninmäkeä, repussani lehden kylkiäisinä saadut pimennyslasit ja alkeellinen kamera.
Strato
Tulipahan käytyä katselemassa auringonpimennystä yliopiston katolla. 1.5h siellä viihdyttiin ja hyvin pääsi kyllä näkemään täysin pilvettömältä taivaalta :cool: Mukana oli pari tähtitieteilijää, joten perinteisten lasien lisäksi päästiin tutustumaan pahvilaatikkomalliin, heijastettiin putken avulla paperille varjo auringosta sekä katseltiin isommalla putkella ihan suoraan sitä pimennystä. Hauskaa hommaa :cheesy:
kyty
Minäkin seurasin pimennystä netin kautta, ja huomasihan senkin miten ulkona hämärtyi väliaikaisesti. Taivas oli pilvessä, mutta tuntuu silti siltä ettei jäänyt paitsi. :smile: Sen sijaan harmittaa että kuulin tuttuni katsoneen pimennystä jonkun kotikutoisen jutun läpi, ja totta kai huolehdin nyt siitä. Pitää toivoa ettei vilkuilu kestänyt paria sekuntia kauempaa.
Strato
Se olis kokoontumisajot vähän isommalla kaveriporukalla tässä 10 min sisään. Yllättäen sain ruoan ym. ajoissa valmiiksi, joten on hetki aikaa ihan huilata ennen muiden tuloa :smile:
20.03.2015
Mäkin katsoin auringonpimennystä yliopiston katolta Kumpulassa. Hienon näköistä oli, duunissa jotkut olivat kaivaneet sopivia laseja esiin, niin pimennyksen sai hienosti katseltavaksi.
21.03.2015
sinidean
Tuli nimittäin hommattua pitkällisen haaveilun jälkeen sähköpöytä! :cheesy: (Käytettynä tosin, kun uuteen ei ole varaa.) Teen paljon istumatyötä, jonka terveysvaikutuksista olen ollut kovasti huolissani, joten on ihanaa, että nyt voin osan päivästä tehdä hommia seisten.
Eilen tuli leikittyä tuolla pöydällä ja hyvin tuntuu pelittävän!
Kuulostan varmaan todella materialistiselta, mutta myös tekniset vempaimet tuottavat elämään paljon iloa silloin tällöin. :wink:

Eilen tuli leikittyä tuolla pöydällä ja hyvin tuntuu pelittävän!

Ja kun tässä ketjussa on nyt hehkuteltu taivaallisia tapahtumia, niin sain itsekin ihailtua auringonpimennystä kiitos Tieteen kuvalehden kylkiäislasien (vaikkakin pilviverhon läpi), mikä oli kovasti mieluisa ja odotettu juttu! :smile:
Mustelmann
Kehityskeskustelu pomon kanssa menikin ihan hyvin. Sain enemmän ruusuja kuin risuja, edes potkuilla ei uhkailtu. Olen siis ilmeisesti tehnyt jotain oikeinkin tässä vuosien aikana.
Ageha
On ihanaa puhua tämän ihmisen kanssa jälleen.
Apua. Ihminen jonka olen luullut haluavan pysyä mahdollisimman kaukana minusta ei ilmeisesti inhoakaan minua ja ?! aika ihanaa on tämä, sillä kyseessä on aika loistava ihminen. :heart: On ihanaa puhua tämän ihmisen kanssa jälleen.
23.03.2015
Minulla on lyijymyrkytys. Ei oikeasti (tai voi oikeastikin, en toki tiedä), mutta jotain outoa luissa, sydämessä, hermostossa ja etenkin varmaan munuaisissa juuri nyt.
Kyllä, tämä on oikea ketju.
Kyllä, tämä on oikea ketju.

Kyllä, tämä on oikea ketju. :cool:
24.03.2015
Xerion
Aiemmin avauduin viime lauantai päivästäni tuolla mikä sinua potuttaa nyt. Ei potuta enää. Tajusin vasta nyt, että minulla ei ole ollut tuollaista kaveripiiriä sitten ala-asteen. Yksittäisiä kavereita kylläkin.
Voisko asiat paremmin olla.
Aiemmin avauduin viime lauantai päivästäni tuolla [i]mikä sinua potuttaa nyt[/i]. Ei potuta enää. Tajusin vasta nyt, että minulla ei ole ollut tuollaista kaveripiiriä sitten ala-asteen. Yksittäisiä kavereita kylläkin.

24.03.2015
HourglassEyes
Toinen talvilomapäivä! Aurinkokin paistaa, ei niin, että menisin siitä tänään ulos nauttimaan, sillä aion paukuttaa Dragon Age Inquisitionia eteenpäin hullunkiilto silmissä :cheesy: - mutta voinpahan ainakin viedä pyykit parvekkeelle kuivumaan.
Ruuanlaittoon ei tarvitse energiaa käyttää, tein eilen niin ison satsin savulohipastaa, että riittää tällekin päivälle. Ja ylihuomenna lähdetään isännän kanssa laivalle, ihana päästä pitkästä aikaa jonnekin yhdessä!
Vive la Loma!
Vive la Loma!

Vive la Loma! :tongue:
25.03.2015
Diara
Hehkutin viime viikolla täällä työhaastattelua, nyt voin sitten hehkuttaa uutta kesätyötäni :cheesy: Haastattelu oli maanantaina ja tänään aamulla heräsin puhelinsoittoon, jossa tarjottiin minulle sitä työtä. Olin jo ajatellut, etten saa sitä työtä, koska haastattelussa kyseltiin muun muassa, miten suhtaudun miesvaltaiseen työporukkaan sekä ajoittaiseen voimakkaaseen kielenkäyttöön. Tuli vaan sellainen olo, että haastattelijat ajattelivat itse, että en ehkä sovellu sukupuoleni takia työympäristöön. Toki olen nainen erittäin miesvaltaisella alalla ja olen jo opiskelussa tottunut vähemmistöasemaani, ja ilmeisesti onnistuin vakuuttamaan myös haastattelijat.
Pieni miinus on tosiaan se, etten taaskaan asu kotonani kesää, vaan vanhempien nurkissa. Tulee ikävä kavereita ja omaa sänkyä, mutta tässä vaiheessa elämää on työkokemus tärkein. Ehkä vielä joku kesä löydän työn, joka mahdollistaa sen, että voin asua omassa kodissani.
Niin ja toinen asia: palautin eilen opinnäytetyöni arvosteltavaksi. 4 kuukautta sitten alkanut työ on vihdoin valmis! Saatoin avata eilen skumppapullon juhlistaakseen asiaa. Toinen, hieman kalliimpi, pullo odottaa jääkaapissa sitä päivää, kun työ on painettu ja kansissa.

26.03.2015
sinidean
Celestine
sinideanJoskus tosi pienet yksinkertaiset asiat saavat elämän tuntumaan ihanalta. Esim. tänään, kun köllöttelin erään ihanan miesotuksen kanssa sängyllä, syötiin lempparikarkkejani (Rotan rykäisyjä ja Härskejä sillejä :cheesy:) ja kuunneltiin hulvattoman hauskoja Knalli ja Sateenvarjo -kuunnelmia. Se hetki oli vaan niin...Knalli ja sateenvarjo on rakkautta.
[quote="sinidean" post=30702]Joskus tosi pienet yksinkertaiset asiat saavat elämän tuntumaan ihanalta. Esim. tänään, kun köllöttelin erään ihanan miesotuksen kanssa sängyllä, syötiin lempparikarkkejani (Rotan rykäisyjä ja Härskejä sillejä :cheesy:) ja kuunneltiin hulvattoman hauskoja Knalli ja Sateenvarjo -kuunnelmia. Se hetki oli vaan niin... :heart:[/quote]

Knalli ja sateenvarjo on rakkautta. :heart:
Strato
Sain iskältä tänään nahkasta tehdyn miekkakassin. Myös kantohihna on nahkaa, joten pitäisi ainakin kestää. Hienona lisänä vielä läppään kirjailtu mun nimikirjaimet, mikä lisää uniikkiutta todella kivasti. Ei sillä, kovin monella ei varmaan muutenkaan ole samanlaista.
Hän kävi vartavasten teettämässä sen, ja ompelija oli kuulemma erittäin hämmentynyt hänen tilauksestaan. Kukaan ei ilmeisesti ole aiemmin halunnut mitään vastaavaa :cheesy:

River
Vesisade, narsissit ikkunalaudalla, suklaa, chili-kaakao, hyvät unenlahjat, chillailu mukuloiden kanssa jotka keksivät aina kaikkea hauskaa ja miettivät outside the box- juttuja, Frozen Twister (tässä on nopat, ei sitä "onnenpyörää"), päiväkirja, omat ajatukset ja niiden juoksu sekä LOTR.