Freyja avatar
Kategoria: Satama | 164 viestiä | 28,3 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Mustelmann avatar
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

10.06.2015
Wicked-Willie avatar
MoonlordTilaamani kajakki tuli tänään. Tuli sattumalta vastaan kun selailin nettikaupoista nojapyörien hintoja. Kun hinta oli postikuluineen vain 314e tavallisen kanootinhinnan, 1000e sijaan, niin tilasin heti. Pari vuotta sitten vanerista tehty kanootti kun oli vähän turhan raskas edes hinattavaksi koskipaikkojen ohitse ja mahdoton kannettava yksin. Tämä nyt ostamani painoi vain 20 kg eli nyt voisi suunnitella pitempiäkin matkoja kun eivät kosket enää ole esteenä.

Kävin heti sen saatuani testaamassa sitä. Aluksi tuntui kiikkerältä ennenkuin siihen tottui. Se on metriä lyhyempi (kolmemetrinen) kuin normaali kajakki ja sen takia hyvin kärkäs kääntyilemään melanvetojen takia. Useinkin mentiin vähän kylkimyyryä eteenpäin kunnes toinen melanveto taas veti nokan oikeaan suuntaan. Matalapohjaisena kääntyi helposti paikallaankin jos niin halusi. Toisin kuin kanootissa, tässä aukon peittona oleva kate esti jalkojen kastumisen melan ripotellessa vettä koko ajan, eli tällä viitsii lähteä matkaan viileämmälläkin kelillä.
Viitsitkö laittaa linkkiä mistä löysit kajakin? Joskus katsellut noita kajakkeja ostoaikeissa, mutta en ole viitsinyt laittaa touhutonnia likoon, vaikka kajakilla onkin mukavaa mennä. Omista melontavuosista on aikaa vierähtänyt reilusti toistakymmentä vuotta, silloin käytin pääasiassa inkaaria, jonkun reissun tein Seayakillakin.

Ettei mene ihan OT:ksi, niin tänään on ollut mukavaa lueskella Vaeltavaa liekkiä nojatuolissa löhöillen.
10.06.2015
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Kajakki löytyi Savenmaa nimisestä kaupasta Nivalasta. Ja matkahuolto toimitti kotiovelle asti. Itse olen ainakin tyytyväinen ostokseeni.
11.06.2015
Celestine avatar
Yhteishaun tulokset on julkaistu!!!!!

Ja vaikka olinkin lähes sataprosenttisen varma, että pääsisin haluamaani lukioon, olihan se kiva nähdä oma nimi sisäänpäässeiden listalla :cheesy:
11.06.2015
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Unohtui sanoa... Sen verran pitää varoittaa tuosta pienestä kajakista, että jalkateräni (nro 43 kenkä) eivät mahtuneet sojottamaan kajakissa ylöspäin kun etuosa oli sen verran ahdas. Jalkaterät osoittivat meloessa sivuille tai olivat taipuneina eteen- tai taaksepäin, tai sitten joudut pitämään polvia vähän koukussa. Itse suunnittelin sahaavani sinne sisälle laudan poikittain stoppariksi niin että tuo viimeisin onnistuu helposti ja saa pidää jalkalihaksia lepotilassa.
12.06.2015
Piru Naiseksi avatar
Ainakin osalla asioista on sittenkin taipumus järjestyä.
13.06.2015
Puolikuu avatar
Parvekkeella on nyt siistiä ja hienoja kasveja, tänään on vielä hyvää ruokaa ja mansikoita. :smile: Lisäksi eilen hankittu Arkham horrorin lisäosa odottaa kokeilua.
15.06.2015
Wicked-Willie avatar
Liityin tänään Vanajaveden Vesikoihin. Nyt vain pitäisi löytää sopiva aika lähteä kokeilemaan miltä melonta tuntuu pitkän tauon jälkeen.

Moonlordille kiitokset aktivoinnin takia! Kajakkisi ei ollut sitä hain, turhan lyhyt omaan makuun. Vesikoiden kautta onneksi saa kalustoa lainaksi / vuokralle, jos hyvältä tuntuu niin sitten ostan oman ensi kesänä.
16.06.2015
Strato avatar
Meikäläinen alkoi viimein parantumaan! :cheesy: Eilen pystyi jo kohtuullisesti syömään, vähän vielä varoin mutta kuitenkin sai muutakin kuin kuivaa näkkileipää alas. Tänään sitten oli vielä parempi olo, aikalailla terve jo, joten tänään toteutin viikonlopun haaveeni ja käväisin nopeasti hakemassa lounaaksi rullakebabin kotiin ja kyllähän se maistui hyvältä. Jaksoin kerralla syödä vain puolet, vissiin se syömättömyys näkyi vielä siinä, mutta jäipähän nyt päivällisellekin herkkuja.

Jos ei mitään takapakkia tule niin pääsen huomenna takaisin töihin ja torstai iltana lapsuudenkaupunkiin juhannusta viettämään vanhempien kanssa :cool:
16.06.2015
Johanna avatar
Käytin ekaa kertaa kuukausia sitten työpaikalta saamaani Smartum korttia, kävin katsomassa Jurassic World:n. :smile:
18.06.2015
Dyn avatar
Sain yllättäen business upgraden Finnairin lennolla NYC:iin, eli koneessa tuli jopa nukuttua ja syötyä hyvin. Tänä vuonna jo toinen kerta (ensimmäinen oli Lufthansalla maaliskuussa lennolla Chicagosta Müncheniin) kun kävi näin yllättäen ja pyytämättä eli snadisti tuntuu olevan hyvä tuuri. :cheesy:
18.06.2015
Mic avatar
Koska kesäloma odottaa ja samaten juhannus mökillä, Archipelagon ja mahdollisesti Suokki (riippuu säästä, viitsiikö vauvan kanssa tulla :) )

Ja päätin yrittää taas tauon jälkeen aktivoitumista Risingilla!
19.06.2015
Mirelle avatar
Koska aurinko paistaa, ihmisrotu on elossa, minä olen elossa (tuntuupas se hyvälle), minulla on koti jossa asuu myös minulle rakkaita ihmisiä, saan syödä joka päivä, enkä joudu pelkäämään. Kyllä elämä kelpaa oikein hyvin, kunhan mikään noista asioista ei muutu. :wink:
19.06.2015
Hinkkasin muurikkapannun puhtaaksi. Kuten sanonta kuuluu: ilmassa on suuren lettujuhlan tuntua. :cheesy:

Seuraavaksi voisi lakata kynnet.
24.06.2015
Xerion avatar
Pääsen puoleksitoista viikoksi pois kotoa. Sunnuntaihin asti Kemissä ja sieltä suoraan Helsinkiin. Siellä jotain ihme hillumista ja lauantaina Suokkiin. Rahaa tulee kulumaan, mutta palkat pitäisi tulla tilille viimeinen päivä. MTG korttien määrä tulee kasvamaan.

Huomasin, että tämähän on minun 100. viesti tällä foorumilla!
24.06.2015
poistettu avatar
Koska löysin uuen biisin, jolla puhdistaa aivoja ympäroivästä maailmasta:

[video width=425 height=344 type=youtube]6vYnas6q3Sg[/video]
25.06.2015
Piru Naiseksi avatar
On kesä, ja yölläkin voi ottaa kuvia ilman lisävaloja.
25.06.2015
Xerion avatar
Löysin mummon tv:stä aivan mahtavan kanavan. En tiedä onko antenni vai kaapeli tv, mutta kanavapaikalla 18 on Estradi niminen kanava. Sieltä tulee kokoajan samaa ohjelmaa, mutta n. 10 minuutin välein tulee yksi HD tv mainos. Ohjelmassa näkyy aaltoja Itämerestä ilman ääniä. Kuvauspaikka vaihtuu aina mainosten jälkeen. Välissä oli tehty rohkea kokeilu ja kamera oli siirretty ylemmäs rantakallioille, joten kuvassa näkyi kun puut heilui tuulessa! En tiedä miten tämä liittyy ohjelman juoneen, joten laitan spoilerin.[Spoileri - klikkaa]

Sitten oikeaan asiaan.

Kaivoin vanhat tamagotchit (2 kpl) varastosta ja hankin uudet patterit. Nyt toinen on jo aikuinen ja pysynyt hyvin hengissä. Muistin jopa miten pelejä pelataan. :cheesy: Nyt kun sekin on kokeiltu, niin taitaa nekin joutaa takaisin laatikkoon.
Johanna avatar
Olin iltalenkillä ja ei näkynyt juuri ketään näköpiirissä, joten menin "salaa" leikkipuistoon keinumaan. :cheesy:
Laine avatar
Eilen Provinssissa Hollywood Undeadin keikka oli aivan mahtava :cheesy:
Dúath avatar
elämä on ihanaa koska..poikkesin fantasiapelit liikkees ja hyllystä löytyi
Forgotten Realms: The Legend of Drizzt Omnibus 1 ja 2.. (sarjiksia) :heart:
pakkohan ne oli sitten saada vaikka rahaa ei pahemmin ole ja palkka tulee vasta maanantaina.. muttakun Drizzt :heart: :blush:
Saki avatar
Sain vihdoinkin kaikki kolme Matrixia käsiini. :cool: Vieläpä samassa paketissa. Nyt katsomaan.
27.06.2015
Nylkky avatar
40 km kävelylenkki takana. Aikaa kulu vain 3.00.27. Jalat vähän kipeät mutta MM-kisoihi hyvää valmistautumist.
27.06.2015
Puolikuu avatar
Eilen oli mukavaa silitellä lampaita Fallkullan eläintilalla. Haaveilin jo monta päivää etukäteen tästä lampaiden rapsuttelusta. Tilalla oli myös söpöjä poneja, possuja, kilejä ja kaneja, mutta ne kalpenivat määköille. Illalla kuin teemaan sopivasti loppuun yhden James Herriotin eläinlääkärikirjoista. :smile:
28.06.2015
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Upea melontareissu takana. Kävin jokea pitkin yläjuoksulla kääntymässä, yhteensä ainakin 16 km reissu. Mennessä oli vastatuuli ja vastavirta niin ensimmäinen puolikas oli PALJON hitaampi. Aikaa en ottanut, mutta taisi mennä liki 4 tuntia. Mitään kiirettä en pitänyt, rauhallinen melontavauhti maisemista nauttien.

Yhden kosken ohitse menin niittypellon kautta ja toiselta pyörsin takaisin. Enkä tulomatkallakaan laskenut kosken kautta kun ei ollut mukana pelastusliivejä ja kypärää, eikä siinä näyttänyt olevan näin korkean veden aikanakaan minkäänlaista kunnollista reittiä, vain kivi toisensa perään. Keinotekoinen, vajaa 20 vuotta vanha koski, niin ei ole vesi ehtinyt tehdä kunnon uomaa.

Sää oli mitä mainioin. Oli lämmintä mutta ei kuumaa, ja tuulta sen verran ettei yhtään sääskeä tai paarmaa näkynyt. Nyt on hartiat jumissa kun lihakset ovat tottumattomia moiseen hommaan, mutta kyllä s siitä (kunto kasvaa). Nyt ruoka maittaa (uusia perunoita, nam).
29.06.2015
Emelie avatar
Montakin asiaa on hyvin. Archipelagon oli (mahtava con!), Maarianhamina nähty ja sieltä kotiuduttu onnistuneesti. Hyvin nukuttu yö omassa sängyssä. :tongue: Ja tietenkin itsehaettu George R.R. Martinin nimmari!