Freyja avatar
Kategoria: Satama | 164 viestiä | 28,3 t lukukertaa
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Kategoria: Teatteri | 908 viestiä | 197,7 t lukukertaa
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

07.05.2015
HourglassEyes avatar
Aamu alkoi niin huonosti; herätys prakasi ja melkein myöhästyin töistä, lopulta ehdin paikalle...tukka ei ehkä niin järjestyksessä ja tyynyn kuva vielä koristamassa naamataulua, mutta kuitenkin... (sori vaan työkaveri ja asiakkaat!)

Mutta kaikesta kiroilemisestani (ja vessaan aamuisesta varauksesta) huolimatta (tai ehkä juuri sen takia) isäntä tuli kotiin ruusupuskan ja suklaalevyn kanssa sanoilla "no, kun sulla oli niin huono aamu, niin aattelin, että nää voisi auttaa..."
Ihana! Rakas!

Tähän vielä annos Columboa, niin ainakin ilta on parhautta! :heart:
08.05.2015
Doc Nicholson avatar
XarielLisäksi minua huvitti kovasti, kun tajusin siinä suu auki maatessani, että Meksikon pikajuna on paradoksi, koska Meksikossa ei ole matkustajaraideliikennettä, ainoastaan teollista.
Aamuani piristi kovasti, kun tulin tämän lukeneeksi kuunnelleeksi Meksikon pikajunan molemmat osat pitkästä aikaa ajatuksella läpi. Reino Helismaalla on kyllä ollut terävä kynä, sen verran sujuvaa riimittelyä... "Ikäneito hyljännyt äskeisen on yljän nyt." :cheesy:

Re. meksikon pikajuna... Pedantin piti tätä hämmästellä, ja tosiaan, henkilöliikenne on Meksikon rautateillä lopetettu. Opin jotain uutta, en sitten tiedä mitä sillä tiedolla teen... Tosin tuo liikenteen lopettaminen on sen verran tuore juttu, ettei se ole sanoittajaa paljon häirinnyt. Etenkään kun taustatyö on varmaan ollut pitkälti lännenelokuvien katselua. Kun edes Tex Willer ei ilmestynyt vielä tuolloin...
09.05.2015
Piru Naiseksi avatar
Huomenna, huomenna kesään hyppään, muistot pimeästäviimastalumestakylmästä mielestä nyppään. ELÄKÖÖN!
09.05.2015
Mustelmann avatar
Minäkin sain vihdoin tämän kuuluisan reserviläiskirjeen. Varsinainen ilonaihe on kuitenkin se, että kirjeen mukana ei tullut kertauskutsua, kuten tiedän joillekin käyneen. Olisin kyllä kironnut pitkään ja äänekkäästi, jos olisin joutunut vetämään kesän kunniaksi maastopuvun päälle ja pureutumaan uudelleen aseenkäytön ja reippaan leirielämän saloihin. Itse kirje oli kyllä hieman pettymys, koska se ei kertonut paljon mitään mistään, vaan lähinnä pyysi tarkistamaan omat tedot väestörekisterikeskuksen sivuilta.
Vehka avatar
... olen kohta saanut valmiiksi foorumibingon Risingshadow'lla. :tongue:
Dyn avatar
Vehka... olen kohta saanut valmiiksi foorumibingon Risingshadow'lla. :tongue:
En ehtinyt seuraamaan, onnistuitko?
Vehka avatar
^Joo, se ehti olla ehkä kymmenisen minuuttia paikoillaan aamupäivällä. Paitsi ne kolme ylintä aluetta jäivät kyllä ilman viestejä, kun en halunnut keksiä tikusta asiaa sinne. Mutta aamupäivä oli kyllä niin hiljainen, että bingo taisi rikkoutua hetkeksi vain kerran, kun Knox kävi sanomassa jotain Leikkinurkkaan.

Tänään ilahdutti myös keitetty parsa voin kera, mainion kirjan lukeminen, puhelu äidille ja Aapelin minigolf. :heart:
17.05.2015
20.05.2015
Melian avatar
Valmistuin amattiopistosta :smile:
HourglassEyes avatar
Rankin osuus tämän kuun työputkesta on viikonloppua lukuunottamatta selätetty. Huomenna huilitaan ja tehdään varovaista tutustelua Witcher 3 kanssa. Tänä iltana nautiskelaan Outlanderista ja Wayward Pinesista. Ja lisäksi sain yllättäem ylimääräisen vapaapäivän heti ensi viikon alkuun; se tulee todellakin tarpeeseen! :cheesy:
Skie avatar
Kävin kirjoittamassa vuokrasopparin kesäkämppää koskien ja olen aivan superinnoissani. Mahtava sijainti, paljon tilaa ja ennen kaikkea ASTIANPESUKONE. Viimeiset kolme vuotta selkä kipeänä maailman epäergonomisimmassa asennossa tiskanneena tätä asiaa osaa nyt arvostaa.
poistettu avatar
Kaksi novelliani pääsi kaupunkini kansalaisopiston teatteriryhmän esitysohjelmaan ensi vuodeksi, novellistani kaksi paikallista kuvataitelijaa maalasi taulun (näyttely paikallisessa terveyskeskuksessa, jossa novellini luettavissa), juuri tulin naapurikaupungin kirjastosta, jossa esitin novellini ja kaksi runoa.

Teemaan sopiva biisi:

[video width=425 height=344 type=youtube]GO22Z0T3qPE[/video]
22.05.2015
Diara avatar
Sain tänään maailman parhaan syntymäpäivälahjan. Nimittäin pääsin opiskelemaan diplomi-insinööriksi. 3,5 vuotta olen tehnyt töitä nykyisessä koulussani, että keskiarvoni riittäisi hakemaan DI-koulutukseen valmistumisen koittaessa. Nyt valmistun tasan viikon päästä insinööriksi ja syksyllä aloitan 2 vuotta kestävät opinnot diplomi-insinööriksi. Ja kun sain vielä tulokset tänään syntymäpäivänäni niin en voisi olla enempää innoissani. Silmät kyllä kostui siinä kohtaa, kun puhelimen toisessa päässä ollut opintosihteeri ilmoitti nimeni löytyvän sisäänpäässeiden listalta. En ollut edes etukäteen tajunnut, miten paljon oikeasti halusin päästä sisään, ennen kuin pääsi itku siinä kohtaa kun sisäänpääsy varmistui. Seuraavaksi pitäisi sisäistää tämä asia, ihan en ole vielä tajunnut, mitä tänään tapahtui.
23.05.2015
Milzu avatar
Viimeinen koe tällä lukukaudella tuli ja meni. Uusia kirjasarjoja löytynyt jo pari kappaletta kesälomaa varten.
29.05.2015
...Ben & Jerry jäätelö! :heart:

...siis saanko mä mennä naimisiin ton purkin kanssa?!! :lol:
HourglassEyes...Ben & Jerry jäätelö! :heart:

...siis saanko mä mennä naimisiin ton purkin kanssa?!! :lol:
Ei Suomessa...
Piru Naiseksi avatar
Saa ajatuksissaan onnitella kaikkia kouluntyönsä päättäneitä. He ovat juhlansa ja lomansa ansainneet.
Celestine avatar
Peruskoulu on ohi. Todistuksen KA oli 9,4, joten enköhän pääse siihen lukioon johon haluankin :wink:

Ikävä tulee kavereita ja paria opettajaa, mutta oon kuitenkin iloinen, että elämäni henkisesti rankin vuosi on ohi.
Xerion avatar
Oli kiva päättäripäivä. Sen sijaan, että oltiin juomassa, oltiinki käräyttelemässä muita.(Jotka oli juomassa.) Meistä yhen äiti on poliisi...
Kaksia bileitä häirittiin. Kivaa oli.

KA lukuaineista 8,9 joten näillänäkymin IB:lle olen pääsemässä.
Saki avatar
Minä en vielä peruskoulusta päässyt karkaamaan, mutta ensivuonna sitten :wink: KA ei ollut ihan surkea ja sain nostettua parin aineen numeroa. Nyt lomille :cool:
Strato avatar
Huomenna alkaa oman alan työt yliopistolla :cool: ja sain kaiken kiireilyn jälkeen tehtyä paluun Risingille. Jatkossakin tulee olemaan päivät ja illat kiireisiä opiskeluprojektien ja tenttien takia, mutta jospa sitä silloin tällöin löytyisi aikaa kirjoitella jotain tännekin :smile:
09.06.2015
Mustelmann avatar
Uusi ja iskemätön rumpusettini käytiin kokoamassa treenikämpälle pari päivää sitten ja onhan tuo aivan käsittämättömän siisti peli. Kokeiltiin hieman äänityksiäkin ja soundi oli erinomainen, vaikka studiolaitteistomme on mitä alkeellisin. Rummustoon upposi noin kuukauden palkka, mutta voin sanoa, että rahat menivät oikeaan kohteeseen. Soittotaito ei sisältynyt kauppahintaan, mutta luotan sanontaan, jonka mukaan kauniilla työkaluilla syntyy kaunista jälkeä.

Tuossa vielä silmänruokaa kaikille isojen kannujen ystäville.
09.06.2015
kyty avatar
Luonto on juuri nyt parhaimillaan ja joka paikassa lentelee hötöjä!

Lisäksi uudet korkkaamattomat kirjat ovat mukavia.
10.06.2015
Moonlord avatar
1006 kirjaa, 2038 viestiä
Eilen oli kiva käydä isän koirien kanssa 8 km lenkillä metsäpoluilla kun oli jo miltei kesäinen keli. Edellisenä päivänä oli satanut ja ojat olivat täynnä vettä, eli koirille riitti juotavaa ja vilvoittelupaikkoja. Kultainen noutaja laittoi pariin kertaan hetkeksi makaamaankin vesiojaan viilennystä hakiessaan. Harmittavasti myös ne kesän ensimmäiset sääsketkin löytyivät, mutta kun oli pitkähihainen takki päällä niin eivät päässeet pahemmin puremaan.

Yhdellä metsäaukiolla oli myllätty maata niin että kiviä oli paljastunut ja sieltä löytyikin liki kymmenkunta kiveä sinikvartsia (tai oikeammin kait kvartsiittia) mukaan kun oli taskussa muovipussi jolla kantaa. Pari niistä jo siivutin noin sentin viipaleiksi ja toinen niistä oli oikein hieno; tasalaatuinen, tasavärinen ja särötön. Hyvää ainetta tuleviin koruprojekteihin.

Tilaamani kajakki tuli tänään. Tuli sattumalta vastaan kun selailin nettikaupoista nojapyörien hintoja. Kun hinta oli postikuluineen vain 314e tavallisen kanootinhinnan, 1000e sijaan, niin tilasin heti. Pari vuotta sitten vanerista tehty kanootti kun oli vähän turhan raskas edes hinattavaksi koskipaikkojen ohitse ja mahdoton kannettava yksin. Tämä nyt ostamani painoi vain 20 kg eli nyt voisi suunnitella pitempiäkin matkoja kun eivät kosket enää ole esteenä.

Kävin heti sen saatuani testaamassa sitä. Aluksi tuntui kiikkerältä ennenkuin siihen tottui. Se on metriä lyhyempi (kolmemetrinen) kuin normaali kajakki ja sen takia hyvin kärkäs kääntyilemään melanvetojen takia. Useinkin mentiin vähän kylkimyyryä eteenpäin kunnes toinen melanveto taas veti nokan oikeaan suuntaan. Matalapohjaisena kääntyi helposti paikallaankin jos niin halusi. Toisin kuin kanootissa, tässä aukon peittona oleva kate esti jalkojen kastumisen melan ripotellessa vettä koko ajan, eli tällä viitsii lähteä matkaan viileämmälläkin kelillä.