Risingshadow

Brynne Weaver
Nahkuri & Kiuru (Murhanhimo #2) - Brynne Weaver
★ 9.00 / 1
123456781910★

Murhia, kaaosta, kipinää ja säpinää! Synkeänhauska kirjasarja karmii ja koukuttaa.

Palkkamurhaaja Lachlan Kane ei muuta kaipaisi kuin rauhaisaa elämää mutta tietää, ettei tule ikinä pääsemään alamaailman otteesta. Ei ainakaan ennen Lark Montaguen ehdotusta: nappaa tappaja, niin takaan sinulle vapautesi. Muuten hyvä diili, mutta se edellyttäisi, että heidän tulisi ensin mennä keskenään naimisiin - eivätkä he voi sietää toisiaan.

Pinnalta Lark on aurinkoa säkenöivä laululintunen, mutta hänelläkin on luurankoja kaapissa. Kun Lachlan ja Lark kulkevat heidät yhteen kietovan synkän maailman kujia, ei valeavioliiton erottaminen oikeasta ole mutkatonta. Ja verenjanoinen vaara on heidän kintereillään...

Adlibris: tarkista saatavuus

KauhuJännitysRomantiikkaHuumoriErotiikka
Julkaistu: marraskuu 1, 2025 (Otava)
Käyttäjien kirja-arvioita (1)

Arvosanani kirjalle
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Omassa pääkirjahyllyssäni

Aiheeseen liittyviä keskusteluja
Kirjoita vieraana tai kirjaudu sisään.
Onko sinulla kysymyksiä kirjasta tai haluatko jakaa mielipiteesi? Liity keskusteluun!

Murhanhimo

Murhanhimo sisältää tällä hetkellä 2 kirjaa ja sarja laajenee lisää 1 uuden kirjan julkaisemisen myötä.

Teurastaja & Mustarastas (Murhanhimo #1)
★ 8.14 / 7
Nahkuri & Kiuru (Murhanhimo #2)
★ 9.00 / 1
Viikate & Varpunen (Murhanhimo #3)
⧗ 8.50 / 2

klo 05:52
Q_Black avatar
Q_Black
Kirjoja 272, Kirja-arviot 264, Viestit 115
★★★★★★★★★☆ 9 / 10

No onhan tätä nyt odoteltu! Ensimmäinen osa oli jo niin mahtava, että en odottanut mitään muuta. Jo edellisestä osasta tutut Lachlan ja Lark ovat pääosassa ja nyt päästään sukeltamaan heidän maailmaansa. Siis, minä nauroin jo ensimmäisellä sivulla. En kestä tätä kirjan nokkeluutta ja huumoria, ja aivan päättömiä väkivaltaisuuksia. Nauroin ja virnistelin läpi kirjan, mun pokerinaama ei kestänyt tämän kanssa yhtään. Tämä oli ehkä vähän enemmän sellaista enemies to lovers ja slow burnin risteymää, ja lukija palkittiin vasta hyvin loppuvaiheessa, mutta se ei kyllä haitannut yhtään. Tämä oli jotenkin vaan niin soljuvaa, nokkelaa ja totaalisen viihdyttävää aina ensimmäisiltä sivuilta viimeisille asti. Jälleen kerran kirjailija onnistui saamaan hetkeksi (onneksi ohimenevän) hiukan pahoinvoivan olon, hänellä tuntuu olevan fiksaatio näihin ruokiin, jotka hän sujuvasti kirjoissaan pilaa lukijoilta. Kuten ensimmäisessäkin osassa, tässäkin oli vähän sitä "suurta pahaa" joka luikki taustalla, mutta jotenkin tuntui, että se oli siellä vaan muodon vuoksi. Kokonaisuudessaan kirjan osalta se oli hyvin pieni osa, jossa tämä pahuus "pääsi ääneen". Sama kun sitä ei olisi ollut laisinkaan tai sitten siihen juonikuvioon olisi pitänyt panostaa enemmän. En tiedä, mutta tämä oli hauska jatko-osa enkä malta odottaa kolmatta!

Seuraa meitä: Uutiskirje | Facebook | X | Mastodon | RSS | English Site
Hostingpalvelun tarjoaa Planeetta Internet Oy
© 1996 - 2025 Risingshadow. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivustomme käyttää evästeitä takaaksemme parhaimman käyttökokemuksen.
Tietosuoja