Sano muikku... niin käy köpelösti!
Alkuteos ilmestynyt 2009. Suomentanut Marja Helanen-Ahtola. Sidottu.
Varoitus linssiluteet! Julien uusi kamera on läpeensä paha. Aina kun hän ottaa kuvan, tapahtuu jotain kammottavaa. Julie päättää hankkiutua aparaatista eroon, mutta huomaa pian, että sillä on oma tahto – ja varsin kiero sellainen!
Kauhumaan huvipuistossa joukko Hyvin erityisiä vieraita etsii uloskäyntiä. Kohta myös Julie pinkoo pitkin kiellettyä, maanalaista tunnelia. No, ainakin kirkunasta päätellen hän on vielä hengissä. Kuinka kauan, se riippuu peileistä. Niillä näyttää olevan iso osuus mysteerissä…
Tämä kirja on pääsylippusi osoitteeseen
R. L. Stine
Robert Lawrence Stine on syntynyt Ohiossa Yhdysvalloissa vuonna 1943. Jo yhdeksänvuotiaana hän kirjoitti vitsi- ja sarjakuvakirjoja ja novelleja kavereilleen. Stine opiskeli Ohion yliopistossa, ja valmistuttuaan sieltä 1965 hän muutti New Yorkiin. Opiskeluaikanaan Ohion valtion yliopistossa Stine toimitti yliopiston omaa huumorilehteä. Valmistumisen jälkeen hän muutti New Yorkiin, jossa hän teki toimittajan töitä. Hän oli myös 10 vuotta lastenhuumorilehden päätoimittajana ja kirjoitti useita vitsikirjoja lapsille.
Annoin kirjan kaksi tähteä pelkästään ensimmäisestä osiosta, koska en pitänyt siitä ollenkaan ja mä pidän enemmän aina siitä toisesta osiosta. Nää on sentään vähän parempia kuin tavalliset Goosebumpsit