Alkuteos ilmestynyt 2020. Sisältää alkuteoksen jälkimmäisen puolikkaan. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Sidottu.
Avaruus on täynnä salaisuuksia. Paolinin mahtavan avaruussaagan toinen osa!
Eragonin tekijän suuri kosminen avaruusseikkailu vie lukijan galaksien äärirajoille taisteluun koko ihmiskunnan tulevaisuudesta. Captain Marvel meets Star Wars!
Rutiinitutkimusmatkalla asumattomalle planeetalle tutkija Kira Navárez tekee mullistavan löydön, joka heittää hänet painajaisten ja ihmeiden keskelle ja muuttaa paitsi hänet itsensä, myös koko historian. Hurja, vaikuttava avaruuseepos kaikille fantasian, scifin ja hyvien tarinoiden ystäville.
Aiemmin lensimme lohikäärmeen selässä, nyt Paolini lennättää meidät vielä paljon korkeammalle, kauas tähtien mereen! Paolinilta on odotettu uutta saagaa jo kauan, ja nyt odotus on päättynyt: uusi universumi on rakennettu avaruuteen. Mitä kaikkea siellä piileekään?! Lopputulos on upea, yllättävä ja koukuttava!
Kustantaja: Tammi
Tyylit: scifi > avaruusooppera
Alkuperäinen nimi: To Sleep in a Sea of Stars
Arvosanoja: 1
Christopher Paolini
Christopher Paolini (s. 1983) on kotoisin Montanasta Yhdysvalloista. Paolini alkoi kirjoittaa esikoiskirjaansa Eragonia valmistuttuaan lukiosta 15-vuotiaana. Teos sai vaikutteita muun muassa J. R. R. Tolkienilta, Anne McCaffreyn lohikäärmekirjoista ja George Lucasin Tähtien sodasta.
Paolinin perhe julkaisi Eragonin itse perhekustantamonsa kautta, mutta vähitellen teoksen maine alkoi kasvaa. Kun suuri kustantamo osti kirjan oikeudet ja julkaisi sen uudelleen, romaani sai nopeasti yhä uusia lukijoita ja Paolinista tuli 19-vuotiaana menestyskirjailija. Paolinin kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti yli 35 miljoonaa kappaletta. Eragoniin perustuva elokuva ilmestyi 2006.