Infinitum – Tähtien meri: osa 2

Christopher Paolini
scifi > avaruusooppera
Infinitum – Tähtien meri: osa 2 (Fraktaaliversumi #2) - Christopher Paolini7.00

Alkuteos ilmestynyt 2020. Sisältää alkuteoksen jälkimmäisen puolikkaan. Suomentanut Ilkka Rekiaro. Kansi: Linda Martin / Faceout Studio. Kannen kuvat: Shutterstock.com ja Stocksy. Sidottu, kansipaperi.

Scifi-saaga jatkuu!

"Christopher Paolini tekee kirjallisia taikoja." – People

SLA ETANA.

PIENI KOLHIINTUNUT AVARUUSALUS JA RÄHJÄINEN MIEHISTÖ – IHMISKUNNAN VIIMEINEN OLJENKORSI.

Pitkien ylivalonnopeuslentojen aikana Kira yrittää oppia hallitsemaan ksenoaan. Hän aavistaa, että sen voimat ovat mittaamattomat, mutta ne voivat kääntyä häntä itseään vastaan.

Taistelut jatkuvat rajuina kolmen kosmisen osapuolen välillä. Turmeltuneet ovat häikäilemättömiä taistelijoita, ja tappiot ovat mittaamattomia. Vähitellen käy selväksi, että ihmiskunnan tulevaisuus on Kiran harteilla. Onneksi hänellä on rinnallaan kaikkien aikojen sotajoukko: kapteeni Falconi, Itari, Gregorovits ja muut SLA Etanan antisankarit.

Viime hetkellä Kira ymmärtää, että Pehmeä terä ei ole ksenon oikea nimi. Se ei olekaan ase vaan jotain aivan muuta. Nyt Kira voi lähteä kohti viimeistä kamppailua, kohti Kitaa.

Tähtien meri vetää puoleensa sankareita ja haaveilijoita. Ja synnyttää hirviöitä. Kaiken keskellä on tärkeintä muistaa, mitä merkitsee ihmisyys.

"Tähtien meri on toistaiseksi Paolinin paras kirja, sen häkellyttävä maailma on älykkäästi toteutettu ja taitavasti kirjoitettu. Tarina on luettava ja koukuttava ja saa odottamaan lisää." – Starburst Magazine

Arvosana kirjalle

Kirjan tilaus
Black Friday: Adlibris tarjoaa 10% alennuksen kirjoista koodilla BLACK21 (voimassa 28.11.2021 saakka)

Julkaistu: syyskuu 13, 2021
Kustantaja: Tammi
Tyylit: scifiavaruusooppera
Alkuperäinen nimi: To Sleep in a Sea of Stars
Arvosanalla: 7.00/10
Arvosanoja: 8
Muokattu: lokakuu 15, 2021

Fraktaaliversumi -kirjasarja

Infinitum – Tähtien meri: osa 1 (Fraktaaliversumi #1)6.80
Infinitum – Tähtien meri: osa 2 (Fraktaaliversumi #2)7.00