Tämä kirja olisi mielestäni ansainnut jatkoakin mutta mukavaa vaihtelua sujuvaa kerrontaa ja kuvailua.
Loistava päätös mahtavalle sarjalle en voisi kuitenkaan olla toivomatta että alotettaisi toisen sukupolven potter sarja noh haaveilen vain :D.
Mukaansatempaava tarina Harrysta velhomaailmasta ja sen vaaroista. suosittelen
Kutkuttava tarina velhomaailman käänteistä ja Harryn epävarmuudesta olisiko hänet sittenkin pitänyt panna luihuseen?
Vaihteeksi luin tämmöisen ei hirmuisen vakava melkeimpä lastenkirja mukaansatempaava siltikin.
Enpä voi muuta sanoa kuin tuossa lukee sillä niinhän asia on.
Aww miksei tsonttuja ja heggoja vois olla muutenkin? x) ihana kirja jonka ahmaisin kerralla.
Aivan ihana luin tämän joskus puoli vuotta sitten ja yhä jaksaa innostaa. Annoin 5 tähteä koska yksinkertaisesti en keksinyt yhtään moitetta tästä!
Aww kerrankin joku on yhdistänyt prinsessat seikkailun pahan ja fantasian. Rakastuin tähän tämä ei ole mikään normaali kaksoskirja. Suosittelen
Hyvä kirja sivut vaan vaihtu kun kirjaa ahmin tosi hyvää sujuvaa tekstiä. suosittelen
Hyvä tosin vähän tylsähkö.
Täytyy kyllä myöntää et tää ylitti odotukset paitsi arrg Gideonin ei tarttis olla niin hirmu salaperäinen!
Tykkäsin kovastikin sujuvaa kirjoitusta hassuilla kommelluksillaan ja perhesiteiden selvittelyä. Normaalisti luen kirjoja joissa on pelkkää toimintaa mutta tykkäsin tästä vähän rauhallisemmasta. :) suosittelen
Rakastuin tähän! Aivan älyttömän hyvä kirja suosittelen!
Loistava mukaansatempaava fantasiapläjäys se miten kirjailija on kietonut yhteen fantasiaa ja perhesuhteita on hätkähdyttävää. Suosittelen ehdottomasti melkein parempi kuin ensimmäinen osa.
Mukaansatempaava tarina joka imaisi mennessään, tuntui melkein kuin olisi jo ollut Cambridje Hillsissä kokemassa kaiken. Sujuvaa kirjoitusta ja jännitystä.
Petyin kirjaan lievästi sanottuna takakannen perusteella se olisi ollut taistelun täyteinen fantasiapläjäys niin se olikin tavallaan mutta jotenkin into lopahti.
Se miten kirjailija on keksinyt tuon kaiken ällistyttää vieläkin. Taikamaailmaan on helppo uppoutua mukaan. Varsinkin se sykähdytti kuinka hienosti kirjailija sai tarinan sujumaan. Harry orpo poika jonka elämä muuttui yhdessä päivässä. Tylypahka on ihana melkein unelmoi jo itsekin pääsevänsä sinne Rohkelikkoon.
Kansi vei huominoni ja pianhan tä tuli lainattua enkä ole katunut loistava kirja. suosittelen
Ihana kirja! Suosittelen ehdottomasti. Hämmästyttää edelleenkin miten kirjailija keksii näinkin tapahtumarikkaita tarinoita.
Ei yhtä hyvä kuin elokuvat antaisivat ymmärtää.
Luin innolla ihan hyvä kirja ei tosin vedä edelleenkään vertoja soturikissoille.