Vastannut: Mustelmann, 24.05.2026
Vastannut: kirill potemkin, 24.05.2026
Tamperemiitti lauantaina 16.8.
13.07.2014
Joo, mä ja Iivari keskiluokkaistutaan, varattiin hotelli koko ajalle perjantaista sunnuntaihin niin voi hyvin rentoutuneena sitten miitata. :tongue:
06.08.2014
Diara
Yritin tässä kerätä rohkeutta ilmaantua paikalle sen kerran, kun omassa kotikaupungissa olisi uusia tuttavuuksia tavattavana. Vaan enpä tällä kertaa pääse mukaan, pikkusiskon muutto osuu samalle viikonlopulle, joten vaikka Tampereella tämä muutto tapahtuu, menee kaikki aikani Ikean kalusteita kantaessa ja kasatessa (jipii, enhän ole niitä pitkään aikaan päässyt kasaamaan!). Toivottavasti Tampereella kokoonnutaan joskus toistekin, niin voisin päästä ehkä sitten mukaan.
11.08.2014
Iivari
Pingaan tätä ylöspäin, ja lähetin varmuuden vuoksi myös ketjuun osallistuneille yksärit muistutukseksi. Klo 12 on tosiaan hyvä miitinaloittamisaika, mutta olisi ihan kiva tietää, josko joku/jotkut eivät siihen ehdi :cool:
12.08.2014
Elenna
Meitsi on tulossa, mikäli ei ilmaannu jotain yllättävää estettä ennen lauantaita. Tuo kello 12 sopii ainakin mulle vallan hyvin. Mitäs on muuten tarkoitus sitten porukalla tehdä? :smile:
Ansa
Äh, mielelläni olisin tulossa, mutta rahatilanne on kääntynyt niin päälaelleen etten saa siitä yhtään ylimääräistä irti. Pitänee katsoa jokin toinen kerta. :sad:
Nylkky
Mä en ihan kerkee tohon 12sta. Et mihin päin suuntaatte sen jälkeen?? Suosittelen käymään Antikvariaatti Makedonia . Tos o nettisivu nii kannattaa tsekata ;)
Mä en ihan kerkee tohon 12sta. Et mihin päin suuntaatte sen jälkeen?? Suosittelen käymään [url=http://www.antikvariaattimakedonia.fi/]Antikvariaatti Makedonia[/url] . Tos o nettisivu nii kannattaa tsekata ;)
Iivari
Perinteisesti kokoontumispaikalla ootellaan semmoinen (reilu) vartti. Kauniilla säällä varmaan hengataan ulkona, sateella mentäneen kohtuu nopeasti jonnekin sisälle. Näyttäisi olevan tulossa todennäköisesti sateetonta puolipilvistä ja pariakymmentä astetta, joten ulkonakin saattaa voida olla.
Usein ollaan päädytty Siperian kauppakeskukseen illalla hengailemaan. Päivällä ollaan käyty a) kirjakaupoissa (Akateeminen, Kirjatori, jotkin divarit/antikvariaatit) b) syömässä (saa ehdottaa, muuten on vaara päätyä Heseen/mäkkäriin) ja c) jos on ollut jotain erityistä tapahtumassa (ilmaiseksi), tsekkailemassa sitä
Makedonia on valikoimaltaan erittäin hyvä, mutta panee sen kaiken kyllä hintoihinkin ja on maan kallein antikvariaatti :roll:

13.08.2014
Ehdottaisin, että emme hengaile tällä kertaa missään Sipearialla - syömässä voidaan käydä, mutta ehkä me olemme jo tarpeeksi 'isoja' istumaan jossain kahvilassa ainakin kunnes sellainen menee kiinni. Voin tilata latteja koko illan. :roll:
Nylkky
Kahvila ja mahdollisimman vähä liikkuminen sopisi minulle parhaiten (jos selviän reenistä) :D ja en kyl paljoo sano et makedonian hinnat olisivat kalliit, koska olen ostanut sieltä viime kerralla Lohikäärmetanssin, R.A. Salvatoren Miekkojen Meren, Tolkienin Seppä ja Satumaan ja Tarun Kolmesta miekasta koko sarja.
Hintaa oli 100 e eli ei kuulosta minusta pahalta. Kuitenkin itse olen tuota Salvatorea etsinyt jo useamman vuoden ja hinta oli 10 e. Mutta nämä on mielipiteitä ja niistä ei voi tapella ;) Itse ainakin aion käydä jos selviän tampereelle asti. On se turku nimittäin mansen pojalle vaarallinen paikka XP

Wuntvor
1 kirja, 1 kirja-arvio, 82 viestiä
Tulen mukaan.
Shoppailun voisi jättää pois ja keskittyä enemmän keskusteluun, sää näyttää suosivan joten mieluusti jossain rauhallisessa puistossa keskustan lähellä hengailua. Esim. Sorsapuisto tai Eteläpuisto voisivat sopia?
Varasuunnitelmana kahvila käy mutta keskustasta on vaikea löytää edullista ja rauhallista paikkaa.
Tulen mukaan.

16.08.2014
Munkin budjetti kiittää, jos ei erikseen tarvitse shoppailla suurempaa kasaa kirjoja. :cheesy:
Mutta voidaan asemalla sopia, mitä tehdään. Jonkinlainen ruokailu (kannatan ihan oikeaa ruokaa, ei mäkkäriä) on ainakin mun toivelistalla.

Istutaan vielä Iivarin kanssa hotellilla hetki, sitten miittaamaan. On tää kyllä mennyt vähän keskiluokkaiseksi, kun miittiä varten pitää hotellikin varata... Ei enää aamuherätyksiä, jotta ehtisi junaan ajoissa! Ei kyttäystä, että ehtii viimeiseen pois Tampereelta! Ei sillä, että näitä juttuja hirveästi kaipaisinkaan... :wink:
16.08.2014
Blackbird
Oma osoitteeni löytyy tällä hetkellä Tampereelta ja mietinkin miittiin osallistumista. Kuitenkin olen kehittänyt itselleni kivan flunssan eli vkloppu menee sängyn pohjalla. Ketä siellä nyt miittaakaan niin suunnitelkaa ihmeessä jo seuraavaa miittiä, ja siihen sitten lupaan osallistua. :smile:
17.08.2014
Iivari
Juu, todellakin oli kivaa, kiitokseni kaikille!
Juu, todellakin oli kivaa, kiitokseni kaikille!

Miitissä oli tästä ei-niin-aktiivisesti foorumikäyttäytymisestä huolimatta varsin mukavasti porukkaa. Lopullinen lista sisältää yhdeksän risinglaista ja pari kolme vierasta :heart: : Dyn, Iivari, Elenna, Dynierax, Xandra, Saarni, Aemilia, Valerie, Kuurankukka ja vieraat Tuomas, Hilla ja Renja. Mitä mukavinta tämmöinen.
18.08.2014
Miitti seurasi minua kotiin! Se kesti näin ollen yli vuorokauden ja siihen sisältyneet yöunet jäivät aika vähäisiksi. (Palautuminen vaikuttaa olevan raskasta.)
Oli kyllä mukavaa! Hauska tavata vanhoja tuttuja ja uusia kävijöitä! Olen iloisesti yllättynyt miitin saavuttamasta suosiosta.

18.08.2014
Tämän voisi ottaa jossain vaiheessa uusiksi.
Olemme tulossa Iivarin kanssa taas Tampereelle viimeistään siinä vaiheessa, kun tämä kissakahvila avataan, tosin ei varmaan ennen marraskuuta. Ehkä vuodenvaihteen jälkeen.
Tämän voisi ottaa jossain vaiheessa uusiksi. :wink: Olemme tulossa Iivarin kanssa taas Tampereelle viimeistään siinä vaiheessa, kun [url=http://nyt.fi/a1305860111331]tämä kissakahvila[/url] avataan, tosin ei varmaan ennen marraskuuta. Ehkä vuodenvaihteen jälkeen.
19.08.2014
paanpis
Olen hyvin pahoillani siitä, että sen ainoan kerran kun tällainen tapahtuma järjestettiin, ja olisi kerrankin tarjoutunut mahdollisuus näinä 10 Tampereella asumisen vuotena sosialisoida toisten sf-harrastajien kanssa, jouduin sukujuhlasyistä matkustamaan kaupungin ulkopuolelle. Ja vain siksi ajaksi, kuin miitti pidettiin. Niin tyypillistä tuuriani.
19.08.2014
Hei hei, tuskin jää ainoaksi! Tampereella miittaamiseen on hyvä perinne, ja jos nyt taas on innokkaita miittaajia, sitä kannattaa jatkaa.