Dyn542 kirjaa, 51 kirja-arviota, 3978 viestiä
Mä olen ainakin aina löytänyt juttuseuraa, vaikken kaikkia tunnekaan. On siellä muitakin, joille on uusia naamoja vastassa. :)
Miiteissä on yleensä käytä syömässä, hengattu jossain, kierretty kirjakauppoja, ihmetelty kaupunkia ja sen sellaista, vähän säätilan ja ihmisten mielihalujen mukaan. Ei mitään ihmeellisempää, rentoa yhdessäoloa. Miittien koko toki vaihtelee vuosittain ja paikoittain, varmaan ketjun viesteistä saa parhaan kuvan, kuinka moni mahdollisesti olisi tulossa.
Minäkin sattuneesta syystä äänestin 16.8. Jos tämä käy, jäämme varmaan Iivarin kanssa yöksi Tampereelle.