Iivari ☆624 kirjaa, 1 kirja-arvio, 985 viestiä
En ole lainkaan varma, olenko tulossa Ropeconiin lainkaan, mutta jos olen, lienen paikalla perinteiseen miittiaikaan. Risingshadow'n Ropecon-miitti on lähes joka vuonna käsittääkseni ollut lauantaina pääovilla klo 12 tai joskus klo 13, eli ei ole tarvinnut maksaa itseään sisään osallistuakseen miittiin. Onko meillä syytä muuttaa aikaa tai paikkaa, vai todetaanko sen olevan sopiva tällekin kertaa?
Ropecon-miitissä voi sitten mainostaa, että Risingin Helsingin-mafia on poikkeuksellisesti samana iltana, ja kuka malttaa irtautua conista, on erittäin tervetullut mafioimaan.
En ole lainkaan varma, olenko tulossa Ropeconiin lainkaan, mutta jos olen, lienen paikalla perinteiseen miittiaikaan. Risingshadow'n Ropecon-miitti on lähes joka vuonna käsittääkseni ollut [b]lauantaina pääovilla klo 12[/b] tai joskus klo 13, eli ei ole tarvinnut maksaa itseään sisään osallistuakseen miittiin. Onko meillä syytä muuttaa aikaa tai paikkaa, vai todetaanko sen olevan sopiva tällekin kertaa?

Muokannut Iivari (24.07.2014)