Päivi Honkapää
Sivut: 1, 2

Ropecon-miitti lauantaina klo 12 pääovilla

17.07.2014
Iivari avatar
En ole lainkaan varma, olenko tulossa Ropeconiin lainkaan, mutta jos olen, lienen paikalla perinteiseen miittiaikaan. Risingshadow'n Ropecon-miitti on lähes joka vuonna käsittääkseni ollut lauantaina pääovilla klo 12 tai joskus klo 13, eli ei ole tarvinnut maksaa itseään sisään osallistuakseen miittiin. Onko meillä syytä muuttaa aikaa tai paikkaa, vai todetaanko sen olevan sopiva tällekin kertaa?

Ropecon-miitissä voi sitten mainostaa, että Risingin Helsingin-mafia on poikkeuksellisesti samana iltana, ja kuka malttaa irtautua conista, on erittäin tervetullut mafioimaan.
Muokannut Iivari (24.07.2014)
Warghast avatar
näillä näkymin olisin pääsemässä ropecon miittiin mutta en mafiaan..
mutta mielestäni klo 12 pääovilla kuulostaa ihan toteuttamiskelpoiselta..
(ruksi peräseinään kun pääsen paikalle johonkin miittiin)
Ansa avatar
Miittiin voisin osallistuakin. Mafiaan en pääse, koska vedän roolipeliä klo 20-01.
Sini avatar
Oon Ropeconissa kirjastoautossa töissä lauantaina ja sunnuntaina löytää Archipelaconin pöydän takaa. Saa tulla sanomaan moi.
FreakyMike avatar
En ehdi luultavasti miittailemaan, koska en jaa tässä conissa myyntipöytää kenenkään toisen käsityöläisen kanssa joka ehtisi päivystämään miitin ajan.
Saa sinne kaubamajaankin tulla turinoimaan milloin vaan ja eiköhän minuun ole mahdollista törmätä myös illemmallakin jossakin päin dipolia..
Feylana avatar
50 kirjaa, 1 viesti
Vedän Lupus In Tabulaa yötä vasten jossain, jos oon vielä kaheltatoista lauantaina hereillä ni voisin kyllä tulla sanomaan moi. Saa nykiä hihasta jos tunnistaa, en tiedä aikatauluistani mitään kuin ehkä viisi minuuttia kunkin tapahtumahetken alkamisen jälkeen.
Warghast avatar
juu eli oon palloilemassa lauantaina klo 12 etuovien edessä.. jos näytän eksyneeltä nii saa tulla vetämään hihasta oikeaan paikkaan.. mut tunnistaa vähintään ESCin paidasta :D
Iivari avatar
En ole pääsemässä miittiin, mutta mulla on luottamusta muutamaan vakioropeconmiittaajaan, joten totean nyt, että miitti voitaneen pitää klo 12 pääovien edessä.
Fantasyfan avatar
Minä pääsen puolilta päivin pääovelle. Minut tunnistaa punaisista hiuksista ja siitä, että raahan mukanani isoa kameraa ja vielä isompaa reppua