Arvaanko persoonasi kirjamaailmasi perusteella?
21.06.2015
1. Mikä on paras kirja/ mieluisin jonka voisit lukea?
asioita.Ystävystyt helposti ja olet seurallinen.
eniten b-vastauksia: Haaveilet paljon ja uppoudut muiden tarinoihin syvästi. Olet myös hyvin tunnelatauksellinen persoona täynnä yllätyksiä.
eniten c-vastauksia: Sinusta ei saa ihan heti selvää, vaan olet arvoitus. Saatat myös olla hiljainen ja vähän ujo.
eniten d-vastauksia: Olet tiedonjanoinen ja utelias. Olet myös rohkea ja hyvä tekemään aloitteita. Kannustat usein ihmisiä.
asioita.Ystävystyt helposti ja olet seurallinen.
1. Mikä on paras kirja/ mieluisin jonka voisit lukea?

asioita.Ystävystyt helposti ja olet seurallinen.

Tuossa oli nyt jonkunlainen testi. Saa laittaa palautetta ja kertoa osuiko oikeaan, mutta jos laitatte negatiivista palautetta, olkaa helliä, tämä oli vain kokeilu ja ensimmäinen testini. :wink:
Puolikuu
Tykkään testeistä, koska en ilmesti tunne itseäni. Sain eniten c-vastauksia. En tiedä, olenko arvoitus (paitsi itselleni, kun teen näitä testejä ottaakseni selvää persoonastani!), mutta en ole yhtään hiljainen tai ujo. :smile:
Moonlord
1006 kirjaa, 2038 viestiä
B ja C vastauksia tuli eniten eli oikeaanhan se osui. Tunteellinen haaveilija sekä hiljainen ja ujo.
Tosin vastausvaihtoehtoihin olisi kaivannut enemmän vaihtoehtoja. Kuten 4) keskityn pelkästään kirjaan ja 5) en pidä kenestäkään noista. :huh:

Hiistu
(Tai ainakin toivoisi, että sopivat.
Kahdesti b, kahdesti d ja kerran c. Kaikki kuvaukset kuulostavat kyllä sellaisilta, että ainakin jossain määrin voisi tunnistaa itseensä sopiviksi. :smile: (Tai ainakin toivoisi, että sopivat. :wink: )
22.06.2015
Emelie
Hmm, kahdesti a, kahdesti b ja kerran d. Ja oikeasti parhaiten sopivin kuvaus olisi tullut "eniten c-vastauksia" kohdasta.
Hauska testi, mutta minua se ei osannut määritellä. Mutta minä olenkin välillä vähän hankala määritettävä. :p
Samoilla linjoilla Moonlordin kanssa: esim. 3. ja 5. kysymyksissä mikään vastaus ei ollut sopivin (en liikutu kirjoja lukiessa ja mikään parivaljakoista ei ollut mieluisin). Mutta silti, pidin. :)

26.06.2015
Niittysalvia
Mf, eniten a- ja d-vastauksia tällä erää. Olen kyllä mielestäni (uhka?) rohkea silloin tällöin, mutta kaikessa muussa kuin sosiaalisissa suhteissa. Eli toisin sanoen olen täysi introvertti, ja siitä johtuen aika paljon, ja myös mieluusti omissa oloissani. :roll:
Mutta tuon tiedonjanoisuuden kyllä allekirjoitan. Yksikertaisesti, lähes aihealueesta riippuen minua kiinnostaa kaikki. Yksi syy miksi kökötän hiljaa tunnilla kuunnellen, kaikki oppiaineet tuntuvat kiinnostavilta! :smile: