HourglassEyes | Lukupiiri | 94 viestiä | 18.12.2024
HourglassEyes | Lukupiiri | 91 viestiä | 20.11.2024
Viimeisin Eija | 25.03.2025
Veronica Rossi
pihlajapuu
Graah.. Kuinka kauan voi kirjastolla mennä kirjan saamisessa lainauskuntoon. Ei sovi kärsimättömälle tämä odotus, kun kirja on käsittääkseni ilmestynyt jo päiväkausia sitten suomeksi. Marssin kohta kirjakauppaan, että pääsen piinasta! Ois vapaapäiväkin just sopivasti lukemista ajatellen.
(muoks. Yhä sininen taivas siis tämä ongelmakirja. Halki ikiyön on luettu toki. :D)
(muoks2. Ja täsmennetään vielä sen verran, että näköjään osa kirjoista on saatu jo lainaan, mutta osa on vielä "hankinnassa", ja itse olen näitä surullisia, jotka ovat saamassa lainaan vasta näitä hankinnassa olevia yksilöitä...)

Kirjaneito
^Samaistun vahvasti. Kirjastolla kestää joskus pieni ikuisuus saada kirjat innokkaan lukijan käsiin.
Itse ostin kuitenkin Yhä sinisen taivaan jo sen ilmestymispäivänä koska en yksinkertaisesti malttanut odottaa hetkeäkään. (+omistan edellisetkin osat joten... :wink:)
Viimeinen osa ei pettänyt ainakaan minun odotuksiani. Juonikuviot ratkaistiin ja loppu oli juuri sopiva. Olen hyvin tyytyväinen. :lol:

Celestine
Jep, kai sitä on vaan pakko odottaa. Mulla tulee kirjahyllyn tila vastaan, joten kirjaa ei voi ostaa. Lisäksi sama kuin pihlajapuulla: kun ei ole edellisiä osia, niin ei tee mieli hankkia kirjaa omaan hyllyyn.

25.05.2014
pihlajapuu
pihlajapuu^ Mie taas en haluaisi ostaa, kun ei ole edellisiä osiakaan. Jotenkin tyhmältä tuntuisi omistaa vain kolmas osa. :D Niin siksi yritän tässä nyt harjoittaa vielä hieman lisää kärsivällisyyttä...Voitte arvata, miten tälle päätökselle kävi, kun huomasin eilen, että koko seutukirjasto on suljettuna koko viikonlopun ja ensi viikon järjestelmäuudistuksen vuoksi.
[quote="pihlajapuu" post=15750]^ Mie taas en haluaisi ostaa, kun ei ole edellisiä osiakaan. Jotenkin tyhmältä tuntuisi omistaa vain kolmas osa. :D Niin siksi yritän tässä nyt harjoittaa vielä hieman lisää kärsivällisyyttä...[/quote]

18.06.2014
Q_Black
Olen kyllä pitänyt tästä sarjasta alusta alkaen todella paljon ja mielestäni Yhä sininen taivas oli trilogialle kunniallinen ja erittäin jännittävä päätös. Oli loistavaa jälleen kerran sukeltaa sisukkaan Arian, luolamies - Perryn ja humoristisen Roarin maailmaan.
Tässä kirjassa oli aika pitkälle melko synkeä tunnelma ja pelko siitä miten päähenkilöiden käy koska vastoinkäymisiä tuli useammankin kerran. Välillä melkein tuntui, että pidättelin hengitystä lukiessani kirjan jännittäviä sivuja. Menetyksiltä ei säästytty ja Sable oli entistäkin julmempi ja raaempi tässä osassa.
Loppua kohden tuli itselle melkein liikuttunut olo lukiessani viimeisiä sivuja, joten kirja todellakin hoiti tehtävänsä. Pidän kirjailijan mutkattomasta kirjoitustyylistä joka ei jää junnaamaan paikoilleen vaan tapahtumaa riittää sivulta toiselle ilman turhaa pysähtelyä. Tämä on ehdottomasti yksi parhaita trilogioita, joita olen lukenut.
Olen kyllä pitänyt tästä sarjasta alusta alkaen todella paljon ja mielestäni [b]Yhä sininen taivas[/b] oli trilogialle kunniallinen ja erittäin jännittävä päätös. Oli loistavaa jälleen kerran sukeltaa sisukkaan Arian, luolamies - Perryn ja humoristisen Roarin maailmaan.

- Keskustelut
- Lukusali