Kategoria: Velhojen ilmoitustaulu | 2 viestiä | 43 lukukertaa
Vastannut: Georgi, 17.04.2025
J. R. Ward
J. R. Ward
Jessica Bird (s. 1969) on yhdysvaltalainen romantiikan kirjoittaja, joka on ollut useasti New York Timesin ja USA Todayn menestyskirjalistojen kärjessä. Nimellä J. R. Ward hän kirjoittaa paranormaalia romantiikkaa.
Ward asuu Kentuckyn osavaltiossa aviomiehensä kanssa. Hän on oikeustieteen maisteri ja työskennellyt muun muassa suuren yliopistollisen sairaalan henkilöstöpäällikkönä.
05.04.2018
Blood Fury luettu, ja nyt hiukan hämmentää, miten tämä menee aikajanalla yksiin The Chosenin kanssa - ilmeisesti tapahtuu ennen sitä. Pitäisi jostain netistä selvittää nämä kahden sarjan liitokset toisiinsa, niin osaisi suunnilleen lukea järjestyksessä. Joka tapauksessa, The Thief on mulla kirjastossa varauksessa ja olen sijalla 4 jonossa, joten todennäköisesti saan kirjan about suunnilleen heti kun ehtivät niitä muovittaa (oli useampi kappale tilattuna). Sinälleen odotan innokkaammin pääsarjan uusia osia, mutta toki nuo alasarjankin "välipätkät" tulee lukaistua.
Ja siis joo, mulle tämä sarja on täsmälleen ja vain hyvää aivotonta viihdettä, joten sen suurempaa analyysiä juonenkäänteiden syvällisyydestä ei ole luvassa. :cheesy:

18.04.2018
Tintti
1 kirja, 1 kirja-arvio, 2 viestiä
Hei!
Sain viimein viestiä Viisas elämä-kustamolta,kun kysyin heiltä Ward:in kirjoista.He vastasivat minulle näin:"Harkitsemme kirjasarjan jatko-oikeuksia ja toivomme, että pystymme julkaista tätä hienoa sarjaa jatkossakin, mikäli se vain on mahdollista. Sarjan tulevaisuuden painoaikataulut selvinnevät pian, mutta pyydämme vielä hieman kärsivällisyyttä... Tiedotamme asiasta sivuillamme ja uutiskirjeessämme heti, kun olemme asiassa viisaampia" !
Että toivon mukaan he sitten päättävät julkaista sarjaa!
Ajattelin jakaa tämän viestin kanssanne,koska täällä on paljon kirjasarjan faneja :)
Hei!
06.06.2018
The Thief luettu. Muutaman aiemman kirjan juonilanka saatiin kasaan, erityisesti V:n ja Janen parisuhdeongelmat sekä tietysti kirjan varsinaisen pääparin eli Assailin ja Solan kuvio. Kirjassa palattiin myös selvittelemään, mitä toistaiseksi visusti kulisseissa pysynyt Murhder puuhaa ja miten Throella menee - molemmat juonenpätkät selvästi tulevien kirjojen materiaalia, joten tuskin Ward on ihan heti tätä sarjaa paketoimassa.

14.06.2018
DynMinä lukaisin Ivien sen ilmestyttyä. Tarinana ei mitenkään kovin kummoinen, mutta sisälsi jonkin verran infoa muutamasta tapahtumasta ennen Thiefiä. Ei kuitenkaan mikään "must read" osio, muutaman euro reilun 100 sivun mittaisesta tarinasta oli ihan käypä luulisin. En rehellisisesti sanottuna muista Iviesta enää paljoakaan, se oli sellainen yhden iltapäivän nopea raapaisu eikä mielestäni sitä tasoa, mitä Wardilta olen tottunut odottamaan.
[quote="Dyn" post=57351]

Tässä välissä on julkaistu pelkästään sähköisenä novelli Dearest Ivie. Onko joku sattunut lukemaan?[/quote]

17.06.2018

17.06.2018
DynRehellisesti sanottuna, voi olla että muistin väärin, kuten sanoin, niin ei jäänyt oikein mieleen. Voi olla että muistikuvani oli vain lopussa olleesta Thiefin esittelypätkästä. :lol: :wink:HourglassEyesMinä lukaisin Ivien sen ilmestyttyä. Tarinana ei mitenkään kovin kummoinen, mutta sisälsi jonkin verran infoa muutamasta tapahtumasta ennen Thiefiä.Mä lukaisin nyt kanssa. Ihan söpö tarina, semmonen kiva välipala, ja minusta oli oikeastaan virkistävää välillä lukea myös vampyyrien "siviili"maailmasta eikä vain veljeskunnasta. Meni kyllä vähän ohi, miten tämä liitty Thiefiin, henkilöthän on enimmäkseen ulkopuolisia? Jäikö multa jotain oleellista huomaamatta?
[quote="Dyn" post=57429][quote="HourglassEyes" post=57399]Minä lukaisin Ivien sen ilmestyttyä. Tarinana ei mitenkään kovin kummoinen, mutta sisälsi jonkin verran infoa muutamasta tapahtumasta ennen Thiefiä. [/quote]

Mä lukaisin nyt kanssa. Ihan söpö tarina, semmonen kiva välipala, ja minusta oli oikeastaan virkistävää välillä lukea myös vampyyrien "siviili"maailmasta eikä vain veljeskunnasta. Meni kyllä vähän ohi, miten tämä liitty Thiefiin, henkilöthän on enimmäkseen ulkopuolisia? Jäikö multa jotain oleellista huomaamatta?[/quote]

01.07.2018
The Bourbon Kings luettu, minä tykkäsin! Yliluonnollinen elementti puuttuu, mutta tuntuu siltä, että Ward pääsee kehittelemään juonta sitten senkin edestä. Kaikki huijaavat kaikkia ja sekasotku on melkoinen. Ihan jännityksellä tartun myös seuraavaan kirjaan, toivottavasti jatkuu samaa menoa.
- Keskustelut
- Lukusali