Elämä on ihanaa, koska...
27.12.2014
Ageha
Kävin tänään enoni kanssa katselemassa itselleni uutta kannettavaa (jonka siis kustannan kyllä ihan itse) ja sitten täydeksi yllätyksekseni se sanoi ostavansa minulle joululahjaksi kuulokkeet kun se oli kuullut että olin niiden tarpeessa (olen ollut siis ilman toimivia kuulokkeita jostain syksyn puolivälistä asti). :shock: Tämän hyvän lisäksi me vielä käytiin kaupassa joka mainosti 50% alennusta jostain kuulokkeista joten sain kahdensadan kuulokkeet (enon) satasella ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nämä ovat upeat. Wow. Itsehän olin siis investoimassa kuulokkeisiini ehkä max. 40€. Niin ja enoni tosiaan vei minua myös ympäri tätä kaupunkia kun me taidettiin käydä alueen kaikki aukiolleet liikkeet läpi joista vain kannettavia voi saada (ja silti päädyttiin tilaamaan netistä, hups) ja oi. Kultainen ihminen.
Fiilikseni tällä hetkellä: "ai musiikki kuulostaa TÄLTÄ?"
Joten elämäni on ihanaa koska musiikki kuulostaa hyvältä ja uusi koneeni on matkalla luokseni. ♥ Paljon materialismionnea tällä(kin...) kertaa. Ja koska siinä liikkeessä josta sain kuulokkeeni oli mainio palvelu.

27.12.2014
LunaJei
PIIRTOPÖYTÄ!!! :cheesy: sori sori. Mutta sain joululahjaksi piirtopöydän! Jeah! (Olen vähän myöhässä, mutta olen tällainen hidasälyinen tolvana.) Lisäksi kaikkea muutakin kivaa, kuten kaulakorun jonka kaverini on tehnyt korviksesta: me kaksi olemme oikeita kapinallisia ja ehkä ainoat, joilla ei koulussamme korvareikiä ole. Koska aina pitää olla vähän erilainen.
Sain myös ison kasan tusseja, joiden päälle aloin hehkuttaa aivan hirveästi. Anteeksi, kaikki jotka minut tapaavat tussi-moodissani. Silloin puhun (kuulemma) vierasta kieltä eikä minuun saa muista asiosta yhteyttä... Heh.
28.12.2014
Pisania
Tiedän mitä tulen ensi vuonna lukemaan! Kirjastoon on hommattu Maurice Druonin Kirotut kuninkaat -sarja englanniksi. Otti niin maan pirusti päähän jokunen vuosi sitten kun luin sarjan kaksi ekaa osaa suomeksi eikä loppuja osia ollut saatavilla millään osaamallani kielellä. Mutta nyt on! :cheesy: Happy happy joy joy!
Tiedän mitä tulen ensi vuonna lukemaan! Kirjastoon on hommattu Maurice Druonin [i]Kirotut kuninkaat[/i] -sarja englanniksi. Otti niin maan pirusti päähän jokunen vuosi sitten kun luin sarjan kaksi ekaa osaa suomeksi eikä loppuja osia ollut saatavilla millään osaamallani kielellä. Mutta nyt on! :cheesy: Happy happy joy joy!
29.12.2014
Strato
Yhdyn Agehan hehkutukseen hyvistä kuulokkeista. Nyt sain pitkästä aikaa omat ykköskuulokkeet korviin ja täytyy sanoa, että uusi maailma aukesi samalla :cheesy:
Sain myös tehtyä kevään kurssien suunnitelmat ja osan ilmoittautumisista. Ahneus iski jälleen, joten tulee olemaan yhtä kiire kuin syksyllä. Ehkä se siitä, stressi ja ahdistus iskee sitten viimeistään kuukauden päästä...

29.12.2014
Mustelmann
Sain imuroitua ja muutenkin siivottua noin kuukauden tauon jälkeen. Kolho kämppäni muistutti koko aamupäivän kestäneen operaation jälkeen lähes oikeaa ihmisasumusta. Täytyy ottaa tämä siivoaminen varmaan ihan tavaksi.
Piru Naiseksi
Astorethein, sinähän höpiset kummajaisia ... Mikä se puuha oikein on touhujaan, josta kirjoitit ja jonka aiot - kauhistus sentään! - ottaa tavaksi?
S...si...siiv ... Olen minäkin tuon sanan kuullut ja lukenut mutta sen kuvaamaa toimintaa vieron kuin elektroni kaltaistaan. Sopii arvailla, kuka asuu lähiönsä sotkuisimmassa kämpässä...
Myönnyn toki ajattelemaan, että siivous- yms. urakan suorittaminen tyytyväistää tekijänsä. Lopputuloskin yleensä viehättää, kestinaikansa. Mutta uudelleenjärjestelyn jälkeen tavarat voivat olla niin oudossa paikassa, että asukas ei niitä hevin löydä. Luulisi asian olevan päinvastoin mutta ihmisillä lienee taipumus nähdä omassa sotkussaan järjestys ja tietää tavaroitten paikat.

Ansa
Oman kämppäni uudelleenjärjestys/siivousurakka on loppusuoralla. Vielä pitää muutamia juttuja käydä läpi ennen kuin kaikki on kunnossa, mutta ainakin huonekalut ovat löytäneet uudet paikkansa tässä myllerryksessä. Touhua tulee jatkettua vielä, mutta loppuillaksi päädyimme ratkaisuun "alkoholi+sipsit+elokuva".
Kirjaneito
Uusi kirjahylly
Uusi kirjahylly :heart: Nyt kaikki kirjat mahtuvat hyllyyn ja järjestys on järkevä ja ah se on niin hienon näköinen!
01.01.2015
The Big Bad Wolf
Oli kyllä aika. Aika. Aika.
Aika mukava vuodenvaihde.
Aika mukava vuodenvaihde.
Oli kyllä aika. Aika. Aika.

Aika mukava vuodenvaihde. :heart:
01.01.2015
Lucilla
...koska pienistä (ja isommista) elämän rypyistä huolimatta minulla on ihana perhe, terveyttäkin ja mukavia harrastuksia, jotka tuovat iloa. Yritän tänä vuonna myös keskittyä asioiden hyviin puoliin, se kun auttaa jaksamaan kehnojen kausien yli. Ja tekee kaikin puolin hyvää nähdä asioiden (itsestäänselvyytenäkin pitämäni) hyvät puolet!
04.01.2015
Ageha
Koska olen jälleen kerran saanut tutustua mielenkiintoisin ihmisiin ja lisäksi koska kävin juuri kummitätini kanssa pitkän ja polveilevan keskustelun ja oli mukavaa, etenkin koska joudun yleensä jakamaan kummitätini äitini kanssa, joka onnekseni menee meitä kumpaakin aiemmin nukkumaan. :lol:
04.01.2015
The Big Bad Wolf
Koulussa on kivaa. Enää kaksi päivää lomaa.
Ihan sairas olo. Tekee mieli myös opiskella... (Ainut vaan, ettei ihan kympillä osaa tuota matikkaa, joka olisi ainut, mihin nyt pystyisi paneutumaan. Olisi kai jo vähän aikaisemmin voinut alistua kuuntelemaan sitä varsinaista opetustakin. No. On tässä vielä kolme viikkoa aikaa...)
Koulussa on kivaa. Enää kaksi päivää lomaa.

05.01.2015
katzka
Sain nostettua psykan numeroa, vaikka nouskin vaan 1 numerolla ylöspäin. Nyt sain numeron, joka on omaa tasoa ja antaa itseluottamusta, kun alan lukemaan enemmän psykaa kirjoituksiin. Teorioitakin meni ihan oikein oikeisiin paikkoihin, joissa oon aina ollut todella surkea. :D
06.01.2015
Piru Naiseksi
Alkavat HÄRKÄVIIKOT! Monikohan jakaa mielipiteeni: pyhien repaloimia viikkoja on ollut jo ihan kylliksi?
06.01.2015
Emelie
.. koska huomenna alkaa työt! :cheesy: Joululomaa olen pitänyt runsaat 2 viikkoa ja jopas se on tuntunut pitkältä. Loma ei tuntunut loppuvan millään. :P Jonkun verran enegiaa on tullut kerättyä, jotta jaksaisi selättää tammikuun lopussa häämöttävät ilkeät deadlinet.
Piru Naiseksi
Sainpas tanssia eilisehtoon karkeloissa! Tanssittajani jopa opetti minua, ikikömpelystä, rytminrääkkääjää. Saatanpa hyvinkin sukeutua parkettien priimukseksi, kun harjoittelen vielä kymmenisen Saturnus-planeetan vuoden ajan. :lol:
kyty
Illaksi on levy tummaa suklaata ja hyvä kirja. Lisäksi on luvattu lisää lunta, ja vaikka hiukan pelkään kovia pakkasia niin silti aina toivon että tulisi ns. "kunnon talvi".
Strato
Noiden nössöjen nollakelien jälkeen alkoi hieman pakastumaan. Oli erittäin mukavaa käydä pidemmällä kävelyllä kun maa on valkoinen, pakkanen puree hieman ja taivaalta satelee lisää isoja hiutaleita :smile:
kyty
Hiukan hirvittää kun meinaan aina palelluttaa kasvoni pakkasella, mutta silti toivon pakkaskelejä. Pelkäsin jo että tässäkö nämä talvikelit olivat, voisin mennä palelluttamaan itseni jos vaikka taivas olisi pakastumisen myötä kerrankin kirkas...
11.01.2015
The Big Bad Wolf
Sain tehtyä harjoitustutkielman ajoissa!!! Ja ihan yksin. :cheesy: Tarkoitus oli tehdä kaverin kanssa puoliksi, mutta kun tekniikka ei pelaa eikä päästy samaan paikkaan täksi päiväksi. (Siis daa totta kai vasta vikana iltana ehdittiin mitään tekemään.) Anoimme jo lisäaikaa, mutta kun aloitin tänään herättelemään tiedostoa henkiin, tulikin korjailtua teksti kokonaisuudessaan.
Kaveri lupasi ostaa mulle kaakaona.
JA SE ON PALAUTETTU!!!
Kaveri lupasi ostaa mulle kaakaona.
JA SE ON PALAUTETTU!!!

Kaveri lupasi ostaa mulle kaakaona. :heart:

13.01.2015
Emelie
Kävin eilen salilla pitkästä aikaa (tauko venähti odotetusta kahdesta viikosta melkein kahteen kuukauteen, shame on me...). Nyt yläkropan lihakset valittavat tuskissaan, joka on varmaan hienoin tunne ikinä koskaan. :P No pain, no gain, vai miten se nyt meni... :tongue:
13.01.2015
poistettu
Elämä on ihanaa, koska työkkärissä melkein onnistuin tekemään sopimuksen, että saan karenssia, jos en ole aloittanut romaanini kirjoittamista kuukauden päästä. Itselläni tulee kohta tilanne, että mun pitää miettiä jäänkö kokonaan pois työkkäristä, koska kirjoitus. Mutta ei vielä, ja kyllä ne jaksaa mua vielä kiusata, että pitäisi mennä "töihin", vaikka kirjoitan täysipainoisesti. Mutta onneksi sielläkin osaavat olla kannustavia. Kuhan vain saisin tuon romaanin aloitettua. Kaikki on jo valmiina. Ihan kaikki mitä voi kuvitella; lukujen rakenne, hahmot ja henkilöhistoriat, juoni, tapahtumat, siis ihan kaikki. Mutta odotukset itseltäni ovat niin suuret, että se on ollut este sen aloittamiseen. Entäs jos siitä tulee huono?
Työkkärissäkin sanoivat, että ei pidä olla itselleen liian ankara, vaan antaa itsensä olla epätäydellinen. Hyvä neuvo. Ja kirjoittaminen on prosessi, siinä missä muutkin asiat.