Freyja avatar
Vastannut: Hiistu, 24.08.2026
Mustelmann avatar
Kategoria: Teatteri | 908 viestiä | 197,7 t lukukertaa
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Elämä on ihanaa, koska...

18.12.2014
The Big Bad Wolf avatar
Matikka on kivaa. Ja italia. En opiskellut kummallakaan tunnilla mitään (matikassa päätettiin parin kanssa ottaa rennosti ja italian päällä olin "terkkarilla") mutta seura oli kyllä äärimmäisen mukavaa.

Ihmiset (eräs ihminen... :cheesy: ) on kivoja.
18.12.2014
Diara avatar
Maaginen kahdensadan opintopisteen raja ylittyi tänään. Nyt niitä on siis kasassa 202. Enää 38 ja sitten voin sanoa, että alkaa olla tämä koulu valmis :cheesy:
Ageha avatar
...sain juuri viestin, jossa lähettäjä kertoi olevansa tosi tyytyväinen niihin juttukavereihin jotka hän sai luukkumme kautta. :cheesy: Tulipa hyvä mieli :heart:
Strato avatar
Loma alkoi noin 30 minuuttia sitten kun astuin ulos vikasta tentistä :cheesy:

Tenttikin oli yllättävän helppo. Nyt sitten pakataan loput tavarat ja suunnistetaan kohti äidin soppapatoja.
Laine avatar
Muutan vuodenvaihteessa ekaan omaan yksiöön ja 7. päivä alotan ammattistartissa (:
Kirjaneito avatar
LOMA!! :heart: Lisäksi ihana joulukonsertti tänään, kannattaa olla ilmaisutaidon lukiossa niin saa kuunnella aivan uskomattoman upeita esityksiä. Mutta ah, joulu tulee :cheesy:
Raimu avatar
Työharjoittelupaikkani on virikkeistävä ja arvostaa minua! (Se on oikea työ, ei mikään pallonpyörittelykurssi).

Olen myös mahdottoman tyytyväinen, pinnallisesti ehkä, että sain kaverilta ilmaiseksi tietokoneenraadon, josta kokosin paljon omaa vanhaani tehokkaamman koneen.
Pianisti avatar
Joululoma alkoi eilen iltayhdeltätoista, kun koulun kirkkojoulujuhla päättyi. Sain loikoilla tänään sängyssä, kun kolmen peruskoululaisen piti lähteä todistustenjakoon... :grin:

Tuulen nimi vaikuttaa oikein kivalta kirjalta kahdeksan ensimmäisen luvun jälkeen.

Ja tänään mennään katsomaan Hobittia kello kahdelta. Itse elokuvaa kohtaan minulla ei ole kummoisia odotuksia, koska kakkososa oli mielestäni huono, korkeintaan kahden tähden arvoinen. Kolmas osa on luullakseni lähes pelkkää taistelua, joka yrittää saada meidät uskomaan, että tässä on kyse jostain vielä suuremmasta kuin Sormusten herrassa. Onneksi elokuva on kahta ensimmäistä lyhempi... Mutta säästetään pidemmät kritiikit muihin ketjuihin. Se, mikä elokuvan katsomisessa on kivaa, on eväät. Muutaman suklaapatukan pitäisi lievittää elokuvan mahdollisesti aiheuttamaa henkistä kärsimystä. Ja muutenkin käyn elokuvissa vain noin kerran vuodessa.

Edit: Elokuva oli hyvä. Siinä lisää syytä riemuun.
Muokannut Pianisti (20.12.2014)
Celestine avatar
Mullakin alkoi loma :heart: Kakkainen oli joulujuhla, mutta riisipuuro hyvää.
Saki avatar
Minäkin pääsin tänään lomalle :cool: Todistuskaan ei mennyt ihan päin puuta.

Illalla juhlat ja rakas kaveri jää yöksi siinä samalla :heart:
LunaJei avatar
Kuultuhan tämä on, mutta joululoma! Halleluja! Todistustenjaossa jakelin onnellisena itsetehtyjä joulutoffeita luokkakavereille...
Valerie avatar
Minäkin tulen hehkuttamaan joululomaa tänne! Pääsin vapaalle jalalle jo torstaina viimeisen tentin jälkeen, ja sen jälkeen onkin ehtinyt olla kakkukestejä ja lahjaostoksia ja ties mitä. Elämä on niin nopeaa tänä syksynä! :cheesy:

Nytkin pitää jo juosta bussiin, vielä viimeiset lahjat täytyy hankkia ja käydä vähän pikkujouluilemassa tänäänkin ja sitten olenkin valmis rauhoittumaan hetkeksi ennen kuin häivyn lomailemaan kotikaupunkiin äidin nurkkiin. Joulu tulee. :heart:
21.12.2014
HourglassEyes avatar
:heart: ...kolme yötä jouluun on... :heart: :cheesy:
Skie avatar
Työpäivä sujui kaikkien odotusten vastaisesti omalta osaltani aika hyvin. Ensimmäisen kerran tuli uuden työtehtävän kanssa semmoinen olo, että miehän tiiän, mitä tässä pittää tehhä ja sanoa, jee!

Lisäksi illalla radiosta kuului Joulupukki ja noitarumpu -leffasta tuttu "Joulupukin töissä", joka sai minut innostettua lauleskelemaan vielä 14 tunnin työpäivän päätteeksi. Koska Joulupukin hommissa tässä tavallaan ollaan. :)
Emelie avatar
Kolme päivää lomaa takana ja olen saanut aikaiseksi vaikka mitä. Kissa pesty, sukuloitu, kämppä siivottu ja muutama kirja luettu. :cheesy: Lomaa on vielä jäljellä runsaat 2 viikkoa. Jos asioiden toteuttamistahti pysyy saman, ties mitä sinä aikana saa tehtyä.
Kattinka avatar
Elämä on ihanaa, koska aivan pian on joulu! Kokoonnutaan perheen voimin viettämään joulua lapsuudenkotiini.

Isä on paraikaa ottamassa joulukinkkiua uunista! :wink: Nam, koko koti tuoksuu ihanalta: kinkulta, hyasinteilta ja pipareilta.

Myöskin vanhempien kissanpentu ihastuttaa. :3

Velikin on tulossa pian joulun viettoon.

Joululahjat on viimein paketoitu ja loma alkaa pienen kandin hiomisen jälkeen.

Toki vino pino kirjoja on varattu joulun viettoa varten. :wink:
Piru Naiseksi avatar
Sain tietää, että tuttavani oli selättänyt vaikean sairauden. Tiesin hänen sairastumisestaan ja toisinaan muistin häntä murehtien mutta nyt hänen asiansa ovat siis paremmin.
Elämä on ihmeellistä.
The Big Bad Wolf avatar
Alkaa jo tuo joulu pikkuhiljaa innostaa. Tänä vuonna olen tullut hyvin jäljessä, kaikki hypetys ja intoilu mennyt täysin ohi.

Ja vihdoin pääsi siitä angstista eroon! Enää ei ärsytä kaikki.
23.12.2014
Saki avatar
Tänään tulee mulla vuosia täyteen ja huomenna on jo joulu :heart:
23.12.2014
Celestine avatar
SakiTänään tulee mulla vuosia täyteen ja huomenna on jo joulu :heart:
Onnea :heart:
Skie avatar
Hektinen työputki on nyt ohi! Viisi päivää ja reilu 60 työtuntia, onneksi huomenna saa nukkua vähän pidempään. Tänään illalla on vielä toki töitä, mutta ei siellä paikalla tarvi kuin käydä pyörähtämässä.

Eilen oli mahtavat revontulet illalla taivaalla, ensimmäiset näkemäni tälle joululle!
The Big Bad Wolf avatar
Koska kirjahyllyyn mahtuu nipin napin kaikki mun kirjat. Pitää laajentaa muille tasoille tässä piakkoin. :cheesy:
Ageha avatar
...viisi uutta kirjaa kolmissa kansissa ja kaikki minun. ♥ :cheesy:

Niin ja koska rakastan perhettäni ja kotiani ja sukulaisiani.
25.12.2014
Pisania avatar
Koska Cards Against Humanityn pelaaminen sujuu kolmeenkin pekkaan ja on aivan hullun hauskaa. Lisäksi suunniteltiin harvemmin nähtyjen sukulaisten kutsumista visiitille, mikä olisi oikein kivaa.

On jo myöhä mutta vielä ei tee mieli nukkumaan, vaan haluan fiilistellä tovin.
27.12.2014
Piru Naiseksi avatar
Joulu sujahti ohitse suhteellisen mutkattomasti. (Olemukseni keräämää lisämassaa en tosin ole vielä selvittänyt mutta eivätköhän härkäviikot avita siitä eroon...) Tapanintansseissakin oli loppu hyvin, kaikki hyvin: noiduttuani aluksi huonoa flaksia ja pompiskeltuani plattialla itsekseni sain kuin sainkin tanssia myös parin kanssa.