Kategoria: Velhojen ilmoitustaulu | 2 viestiä | 42 lukukertaa
Vastannut: Georgi, 17.04.2025
Tulossa: Sivuston tekninen uudistus ja kirjautumismuutokset
12.08.2024
Haluamme tiedottaa, että sivustomme kokee merkittävän teknisen uudistuksen lähiaikoina. Olemme päättäneet luopua Joomla-julkaisujärjestelmästä ja siirtyä uuteen, moderniin tekniikkaan. Tämä uudistus on samankaltainen kuin se, joka tehtiin englanninkielisille Risingshadow-sivuille viime vuonna.
Tulevan muutoksen myötä yksi suurimmista muutoksista käyttäjille on se, että kirjautuminen tapahtuu jatkossa sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Vanha käyttäjätunnus ei enää ole käytössä, mutta käyttäjien nimimerkit säilyvät ennallaan. Tämän vuoksi on tärkeää, että tarkistat ennen uudistusta, että muistathan sen sähköpostiosoitteen, jolla olet luonut käyttäjätilisi. Jos sinulla on käytössä vanha sähköpostiosoite, jota et enää käytä, suosittelemme, että päivität sen nykyiseen ja toimivaan sähköpostiosoitteeseen.

13.08.2024
Ageha

Olipa muuten hyvä varoitus noista sähköposteista – omani olikin näköjään joku ikivanha eikä tuore ja käytössä oleva kuten luulin... [img]/media/kunena/emoticons/rs_rolleyes.png[/img] Onko vielä tarkempaa tietoa millä aikataululla uudistus on tulossa, puhutaanko päivistä vai viikoista vai kenties parista kuukaudesta?
13.08.2024
Alustava aikataulu on itselläni saada tämä uudistus julkaistua syyskuun aikana. Ilmoitan tarkemmasta ajankohdasta myöhemmin todennäköisesti elokuun loppupuolella.
24.08.2024
Sivuston uudistus tapahtuu 16. syyskuuta klo 8:00 alkaen. Arvioitu katko kestää noin 4 tuntia. Uudistuksen jälkeen siirrymme käyttämään 100% omaa koodia ja luovumme Joomla julkaisujärjestelmästä sekä siihen liittyvistä komponenteista ja moduuleista, kuten Kunena foorumista. Vanhan foorumin viestit siirretään uudelle keskustelualueelle.
Käyttäjille tämä muutos näkyy lähinnä siinä, että sivut toimivat jatkossa huomattavasti nopeammin ja sivuille tulee samalla todella paljon uusia uudistuksia ja parannuksia. Jatkossa myös sivuston kehitys ei ole enää sidottuna ulkopuolisiin kehittäjiin, joten pystymme paljon helpommin tuomaan sivustolle erinäisiä uudistuksia.
Muistutuksena vielä, että tarkistattehan millä sähköpostiosoitteella olette rekisteröityneet sivuille. Jatkossa kirjautuminen tapahtuu sähköpostilla ja vanhalla salasanalla. Samalla vanhat yksityisviestit lakkaavat toimimasta, joten jos teillä on jotain tärkeitä viestejä siellä jemmassa, niin ne kannattaa ottaa nyt itselle johonkin talteen. Uusilla sivuilla on uudet yksitysviestit käytössä, mutta emme tule siirtämään vanhoja yksityisviestejä uudelle puolelle.

Muokannut Darkki (24.08.2024)
28.08.2024
Uudistuksen yhteydessä tänne suomipuolelle on tulossa mahdollisesti kirjavisapeli. Tuo on vielä kehitteillä, mutta julkinen betatestaus on alkanut jo meidän englanninkielisillä sivuilla osoitteessa: Book Trivia Quiz
Peliä voi pelata myös ilman kirjautumista sivustolle. Paljon riippuu pelin kehityksestä, että koetaanko tuollainen hauskana ominaisuutena, jota kannattaa kehittää tuosta vielä eteenpäin. Betatestauksien jälkeen selviää tuleeko tuollainen peli jäädäkseen sivustolle.
Uudistuksen yhteydessä tänne suomipuolelle on tulossa mahdollisesti kirjavisapeli. Tuo on vielä kehitteillä, mutta julkinen betatestaus on alkanut jo meidän englanninkielisillä sivuilla osoitteessa: [url=https://www.risingshadow.net/book-trivia-quiz]Book Trivia Quiz[/url]
Muokannut Darkki (11.09.2024)
11.09.2024
Aikataulu aikaistuu siten, että uudistus alkaa hyvin pian mahdollisesti jo tänään, kun kaikki alkaa olla kunnossa siirtoja varten. Teen jo taustalla siirtoja kuntoon ja jos ehdin, niin iltapäivästä/illasta jo sivut menevät kiinni tai viimeistään huomenna aamulla klo 8 maissa.
11.09.2024
Uudistetut sivut ovat nyt auki, tervetuloa! Taustalla tehdään vielä hieman töitä, jotta kaikki saadaan toimimaan, joten jos törmäät johonkin ongelmiin vielä niin ei hätää, korjaantuvat tämän illan tai viimeistään huomisen aikana :) Laitan tänne vielä tarkempaa tietoa kun kaikki on valmista, ja jos sen jälkeen törmätään ongelmiin niin niistä voi sitten erikseen raportoida.
Huomenna tulee myös virallinen uutinen uudistuksessa, jossa kerrotaan tarkemmin mitä kaikkea uudistusta sivustolle on tullut :)
Muistathan kirjautua sivuille omalla sähköpostiosoitteella, jolla olet aikoinaan rekisteröitynyt sivustolle, sekä vanhalla salasanallasi. Jos sinulla on ongelmia kirjautua sivuille, niin voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse yllapito@risingshadow.fi.
Muokannut Darkki (11.09.2024)
Tykkäykset (1): Hiistu
11.09.2024
KiLLPaTRiCK (syyskuu 11, 2024)Missä mun kirjat on?Pitäisi näkyä ihan normaalisti sun kirjahyllyssä. Näen ainakin noi kirjat, kun kävin katsomassa, vai onko jotain muuta mitä puuttuu?
[quote=KiLLPaTRiCK (syyskuu 11, 2024)]Missä mun kirjat on?[/quote]
11.09.2024
Meinaatko omaa kirjahyllyä? Sinne pääsee yläpalkista oikeasta reunasta punaisesta "Oma" --> "Kirjahylly". Pelkän "Oma"-otsikon (tai muidenkaan yläpalkin otsikoiden) klikkaaminen ei vie minnekään vaan täytyy valita niiden alle aukeavasta valikosta, minne haluaa. Tämä on eri tavalla kuin aiemmassa sivustoversiossa.
Kirjahyllyihin pääsee myös täältä foorumilta kyseisten henkilöiden avatareja klikkaamalla.

KiLLPaTRiCK (11.09.2024)
Tykkäykset (2): Darkki, KiLLPaTRiCK
11.09.2024
Tosiaan noi valikot muuttuivat hieman, koska nyt myös mobiililaitteilla valikot ovat koko ajan näkyvillä. Helpottaa sivustolla navigointia mobiililaitteissa. Sivuilla kävijöistä jo yli 70% tulee tänne mobiililaitteiden kautta.
11.09.2024
Toivon todella, että viesteissä näkyisi jatkossakin päivämäärä, jolloin ne on kirjoitettu. Tuo laskuri viestin jälkeisen ajan kulumisesta on hirvittävä.
11.09.2024
On sitä mahdollista muuttaa. Pitää vain hieman miettiä tulisiko sitten koko sivuston aikamuotoja muuttaa. Tämä malli on ollut hyvä meidän enkkusivuilla, kun käyttäjiä ympäri maailman eri aikavyöhykkeillä, mutta tosiaan ei niin tarpeellinen ehkä täällä :)
11.09.2024
Käyttäjien tittelit ja tasot olivat vielä hieman sekaisin (liian matalat). Nyt pitäisi olla korjaantunut. Voi vaatia, että omassa kirjahyllyssä päivittää pari kertaa sivua, jos näkyivät väärin.
KiLLPaTRiCK
Kyllä noissa viesteissä voisi olla joku päivämäärä. Tuntuu ihmeelliseltä, että pitää laskea takaisinpäin jotain postaus ajankohtaa.
12.09.2024
KiLLPaTRiCK (syyskuu 12, 2024)Plus jos näet uuden viestin ja klikkaat sitä, et päädy siihen, vaan kyseisen ketjun ensimmäiseen sivuun. Miksi ihmeessä?Tämä johtuu siitä, että tällä uudella keskustelualueella kaikki vanhatkin viestit ovat sinulle vielä lukemattomia viestejä. Tämä on täysin uusi keskustelualue teknisesti, johon sain vanhalta foorumilta tuotua kaikki viestit, mutta tieto ovatko käyttäjät jo ennestään lukeneet viestejä tai eivät, ei voitu siirtää sellaisenaan tänne. Kannattaa käydä alueilta klikkaamalla "Merkitse kaikki viestit luetuiksi", jonka jälkeen uuden viestin klikkaus vie sinut aina viestiketjun kohtaan, josta alkaa uusimmat viestit jatkossa.
[quote=KiLLPaTRiCK (syyskuu 12, 2024)]Plus jos näet uuden viestin ja klikkaat sitä, et päädy siihen, vaan kyseisen ketjun ensimmäiseen sivuun. Miksi ihmeessä?[/quote]
12.09.2024
Vanhat siirretyt foorumin keskustelut tänne uudelle alueelle saattavat ulkoasujen suhteen olla hieman pielessä, jos tekstissä on käytetty paljon erilaisia muotoiluja. Syy johtuu kuinka muotoiluja käsitellään täällä uudella keskustelualueella. Pyrin tekemään korjauksia, jotta myös nuo vanhat viestiketjut paranevat ulkoasujen osalta lähiaikoina kuntoon :)
Jatketaan keskustelua jatkossa uudessa ketjussa Keskustelua sivuston uudistuksesta, joka tarkemmin tietoa nyt mitä tämä uudistus toi tullessaan :) Lukitsen tämän vanhan aiheen, joka käsitteli vasta tulossa olevaa uudistusta.
  Jatketaan keskustelua jatkossa uudessa ketjussa [url=/wall/velhojen-ilmoitustaulu/4080-keskustelua-sivuston-uudistuksesta]Keskustelua sivuston uudistuksesta[/url], joka tarkemmin tietoa nyt mitä tämä uudistus toi tullessaan :) Lukitsen tämän vanhan aiheen, joka käsitteli vasta tulossa olevaa uudistusta.
- Keskustelut
- Velhojen ilmoitustaulu