Moonlord avatar
Kategoria: Satama | 726 viestiä | 75,8 t lukukertaa
Vastannut: Ageha, 19.04.2026

Sisäänkirjautuminen puhelimella

EndlessMoment avatar
En todellakaan tiedä meneekö tämä viesti nyt ihan väärään paikkaan, mutta siirtäkää oikeaan osoitteeseen mikäli olen tämän väärään paikkaan saanut..

Eli siis en ole päässyt Risingille kirjautumaan kännykälläni enää ollenkaan. Sama ongelma oli minulla jo vanhalla foorumilla, mutta uudistuksen jälkeen tänne puhelimella pääsinkin. Ongelma ilmenee vain siten, että kun koitan kirjautua sisään, sivu vain latautuu uudelleen, muttei sisään kirjaa minua. Onko muilla samankaltaisia ongelmia, tai tietoa siitä mistä tämä saattaisi johtua?
Ansa avatar
Huomasin itselläni samanlaisen ongelman tuossa pari päivää sitten, mutta se jostain syystä korjautui sillä, että kirjoitin www.risingshadow.fi (oli aiemmin ollut tallennettuna ilman www:tä). Oli se hieman häiritsevää nähdä, että olin mukamas paikalla vaikka en nähnyt itseäni kirjautuneena. Yritin jokaisesta kohdasta, mistä pystyy sisään kirjautumaan ja vain tuo www:n lisääminen osoitteeseen auttoi.
EndlessMoment avatar
Tuhannet kiitokset! Itselläni toimi tuo sama :smile:
Darkki avatar
Tein tähän korjauksen, että jos käyttäjä menee osoitteeseen http://risingshadow.fi niin hänet ohjataan automaattisesti http://www.risingshadow.fi osoitteeseen. Tämän kaltaista ongelmaa ei siis pitäisi enää esiintyä tullaan sivustolle kummalla tahansa osoitteella.