Asterix Lusitaniassa
Uusi Asterix-albumi! Asterix ja Obelix matkaavat Lusitaniaan, nykyiseen Portugaliin, auttamaan Viilailèsta, jota syytetään yrityksestä myrkyttää Caesar. Aurinkoisessa Lusitaniassa on luvassa jännittävien seikkailujen lisäksi haikeita lauluja, herkkuja notkuvia pöytiä ja Obelixin harmiksi kuivattua turskaa... Hilpeää huumoria ja vauhdikkaita juonenkäänteitä aitoon Asterix-tyyliin.
Käyttäjät lukeneet myös
Didier Conrad
Didier Conrad (s. 1959) on ranskalainen sarjakuvapiirtäjä. Piirtäjänä Conrad on Franquinin ja Morrisin perillinen. Hän piirtänyt muun muassa Valkoinen tiikeri -sarjaa.
Asterix
Asterix kumppaneineen ilmestyi ensimmäisen kerran 29. lokakuuta 1959, jolloin sarjaa alettiin julkaista ranskalaisessa Pilote-lehdessä. Ensimmäinen albumi julkaistiin 1961. Käsikirjoittajana toimi René Goscinny ja piirtäjänä Albert Uderzo. Goscinnyn kuoleman jälkeen (1977) Uderzo on jatkanut sarjan käsikirjoittamista itse. Vuonna 2013 ilmestyi albumi Asterix ja Piktit, joka on Uderzon itsensä valitseman käsikirjoittaja Jean-Yves Ferrin ja kuvittaja Didier Conradin tekemä.
Asterix sisältää tällä hetkellä 41 kirjaa, sekä 1 sarjaa täydentävän teoksen.
Alasarja Asterix-kirjasto