Diplomaattinen selkkaus
Kansi: Antti Vanhatalo. Nidottu.
Zargyn Tronnik, sotaisan Gremadon-planeetan karski soturi, on kotonaan taistelukentillä ja syvällä vihollislinjojen takana. Nyt hän joutuu kohtaamaan elämänsä suurimman haasteen – hänet lähetetään rauhanomaisten, sivistyneiden ja vapaamielisten hermafrodiittien asuttamalle Dronillan siirtokuntaplaneetalle neuvottelemaan liittoutumisesta pahaa X'yrin imperiumia vastaan. Suoriutuuko vanha sotaratsu myös rauhantöistä, vai onko lopputuloksena diplomaattinen selkkaus?
”...kokonaisuutena tarina oli jokseenkin kliseistä avaruusoopperaa – – ei tarjoa romantiikan tai erotiikan rintamalla mitään uutta, vaan jää tuikitavalliseksi machopullisteluksi.” – Sallan lukupäiväkirja
”Ehta pohojolaanen uhoo teki sankari Zargynista mukavasti kotoisan petikaverin minulle.” – Booking it some more
”Soppahan siitä syntyi, ja söin sen tiuhaan pyrskähdellen.” – Routakoto
”Ei tätä kai vakavasti otettavaksi ollutkaan tarkoitettu.” – Normandiani
”...kysehän on oikeastaan eläinseksistä...” – Kaiken voi lukea
”Rituaalinomainen perseenpuristelu kunniaan!” – Morren maailma
Tuomas Saloranta
Helsinkiläinen Tuomas Saloranta (s. 1977) on julkaissut kertomuksia vuodesta 2007 eri lehdissä ja antologioissa. Saloranta on kirjallisen liikkeen nimeltä uusrahvaanomainen spekulatiivinen fiktio perustaja ja hän on toiminut pienkustantajana.