Kategoria: Teatteri | 893 viestiä | 197,4 t lukukertaa
Vastannut: kirill potemkin, 24.05.2026
Finncon, Jyväskylä 11.-13.7.2014
02.07.2014
Iivari
Alltså jos ottaa yhteyttä pariskunnan (en tiedä, onko Lynchille omaa, enkä kuka mahtaisi olla) GoH-minderiin eli Finnconin organisaatiosta heille toimitettuun seuralaiseen, häneltä saanee tietoja siitä, miten vieraat ovat toivoneet nimikirjoitusten jaon järjestyvän - osa vieraistahan on jakanut nimmareita lennostakin, osa taas ei. Joe Haldemanilta sain aikoinaan nimmarin vain juttelemalla, samoin Reynoldsilta, mutta Martin ja muistaakseni ainakin M. John Harrison eivät signeeranneet tuosta vain kirjoja.
03.07.2014
Jussi
Kiitos vastauksista, mutta jätän (tälläkin kertaa) Finnconin välistä. Jyväskylä on liian vaikea tapahtumapaikka, vaikka nyt olisi ollut todella kiinnostava vieras.
03.07.2014
Freyja
Aiemmin näitä erillisiä nimmarinjakotilaisuuksia on ollut conin aikana liittymättä mihinkään ohjelmaan/miittiin, joten mahdollisesti/todennäköisesti nytkin.
Jussi, jos nimmarin haluat, se kyllä saadaan järjestymään, mutta eihän se toki sama asia ole, kuin saada itse tavata kirjailija.
Iivari... mutta Martin ja muistaakseni ainakin M. John Harrison eivät signeeranneet tuosta vain kirjoja.Martinin tuolloisena minderina voin sanoa, että kirjailija Suomessa ollessaan signeerasi vielä lennostakin jonkusen yksittäisen fanin kirjan. Nykyään hän ei sitä varmaankaan enää tekisi.

[quote="Iivari" post=17393]... mutta Martin ja muistaakseni ainakin M. John Harrison eivät signeeranneet tuosta vain kirjoja.[/quote]

max
Niinpä, olis se kyllä ollut kiva jos Lynch olisi ehtinyt pyörähtää Helsingissäkin, etenkin autottomasti eläville Jyväskylä on varsin ankeasti saavutettavissa (jotain suoria junavuoroja sentään). Akateeminen kyllä myy Lynchin kirjoja ihan näkyvästikin, mutta kohtauspaikan vieraat taitaa olla aina tuoreeltaan suomennettuja tyyppejä..
Celestine
Heippa! Te viisaat varmaan tiedätte, että maksaako Finnconiin sisäänpääsy? Voitaisiin kaverin kanssa pyörähtää paikalla jompanakumpana päivänä, mikäli ei tarvitse maksaa, mutta jos pitäisi kukkaroa ruveta kaivelemaan, niin ei jakseta vaivautua.
StaCa
Finncon on ilmainen tapahtuma.
Halukkaat voivat kyllä liittyä kannatusjäseniksi: https://www.facebook.com/groups/82757206913/permalink/10152210433076914/
Finncon on ilmainen tapahtuma.
Ansa
Komento takaisin. Laskeskelin tässä, että junamatkoihin menee sen verran paljon, ettei ole varaa lähteä. Ehkä seuraavana vuonna sitten...
Rinja
Minä tulen raahattuna Finnconiin, koska myyntipöytämme kuulemma tarvitsee miehitystä. Sanokaa moi, kun eksytte kohdalle. Meillä on cooleja uusia (ja vanhoja) rintanappeja, tulkaa ajoissa apajille niin saatte parhaat päältä.
Pöydän takana istumisen lisäksi minun pitänee osallistua Novan palkintojenjakoon, jotta saadaan edes yksi esiraatilainen paikalle, ja Atoroxin palkintojenjaossakin minulle on varattu rooli. Ne eivät ole päällekkäin Risingin miitin kanssa, mutten silti mene vannomaan, ehdinkö miitissä juuri hengailla.

06.07.2014
Hiistu
Käykää kertomassa Lynchille suunnattuja kysymyksiä tai tervehdyksiä ketjussa: Kysymyksiä tai tervehdyksiä Scott Lynchille?
Käykää kertomassa Lynchille suunnattuja kysymyksiä tai tervehdyksiä ketjussa: [url=http://www.risingshadow.fi/forum/ilmoitukset/1537-kysymyksia-tai-tervehdyksia-scott-lynchille#17479]Kysymyksiä tai tervehdyksiä Scott Lynchille?[/url] :smile:
07.07.2014
Quicktickle Brainfoot
Ohjelmaan on tulossa myös Lynchin reading, mutta sen ajankohtaa vielä selvitellään herran itsensä kanssa. Voi olla, että tulee samaan aikaan kuin nimmaritilaisuus, voi olla että liikkuu sunnuntaille. Ohjelmakartan sisältökuvaukset ovat myös päivittyneet viime päivinä, ja puuttuvia tietoja on edelleen tulossa.

09.07.2014
Quicktickle Brainfoot
Reading on samaan aikaan kuin signeeraus, eli klo 15-16.
Reading on samaan aikaan kuin signeeraus, eli klo 15-16.
11.07.2014
Minä ja Iivari lähdemme jo tänään kohti Jyväskylää. En tiedä (vieläkään) mitään aikataulusta tai ehtimisestä miittiin, mutta jos joku haluaa treffata lounaan/oluen/hengailun merkeissä juuri meitä kahta tai jompaa kumpaa meistä, niin laittakaa viestiä. :)
11.07.2014
Fantasyfan
Minäkin yritän päästä miittiin ja Finnconiin huomenna. Teemme yhden päivän reissun Helsingistä ja toivottavasti pääsemme perille asti (ja löydämme jostain parkkipaikan, saa vinkata)
12.07.2014
Chätissä heräsi huolta, missä tämä seminaarihuone 208 mahtaa sijaita. Jos ei ota löytyäkseen, turvallinen paikka kysellä sitä (ja muita risinglaisia) lienee tapahtuman infotiski. :)
12.07.2014
Celestine
Myö tullaan kaverin kanssa vasta sunnuntaina paikalle, koska ohjelma näytti silloin kiinnostavammalta. Kahtena päivänä kun ei jaksa täältä junttilasta lähteä kauemmas. Eikä ole rahaa bussilippuihin... Ois ollut kiva nähdä, mutta ehkäpä viel joskus :wink:
13.07.2014
Iivari
Kiitos kaikille risinglaisille, jotka Finnconissa tapasin! Oli upeaa tavata ihmisiä yhtä lailla vuosien jälkeen, ensi kertaa kuin sellaisiakin, joita tulee nähtyä enemmänkin.
14.07.2014
Oli muuten ihan sikana porukkaa miitissä, olin ihan yllättynyt! Oli hienoa nähdä kaikkia tuttuja ja miksei tuntemattomiakin, ennen kaikkea toki tuttujen jälkikasvua. Tämä 'teinifoorumi' on mennyt näköjään taas tuottamaan uuden sukupolven, vorloneita, mönkijöitä ja muita öttijäisiä. :cheesy:
14.07.2014
Echramath
Usko minua, ystäväni, meitä kaikkia kerran musta kuolo päähän
koppaa.
Minä en ollut miitissä, minä olin ohjelmaa seuraamassa, koska sillä tapaa minä rullaan kun on con. En tainnut muutenkaan tavata hirveästi uusia ihmisiä, koska tunnen vanhojakin niin paljon ja nykyään en tapaa edes tamperelaisia ystäviäni ja kavereita joka välissä Tampereella. Muuan herra henkseleissä ja valkoisessa paidassa (oli hänellä toki muitakin vaatteita) tavattiin kuitenkin nepalilaisessa ravintolassa
Conitkin tuntuvat nykyään menevän niin nopeasti tai sitten se johtui myös siitä, että iltaohjelmia jaksoi harrastaa tällä kertaa muutaman tunnin vähemmän kuin ennen.
Fantasyfan kuvasi kuitenkin runsaan määrän conikävijöitä, kuvassa kuitenkin minä, jos joku muistaa tämän näköisen henkilön tavanneensa:

Usko minua, ystäväni, meitä kaikkia kerran musta kuolo päähän
koppaa.

[img]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t1.0-9/p350x350/10458816_10152386254318521_2150761665294819157_n.jpg[/img]