Luettavana
Keskustelija
Osallistuja
Kokonaisuus
Kirja-arviot ja kommentit
Kirjaudu sisään voidaksesi lajitella kirjoja sarakkeiden ja vuosien mukaan.
Yhteensä 9 kpl
Pimeä
2012 | Septimus Heap #6 | ★ 8 | näytä arvio
Koko Septimus Heap kirjasarja on ollut hyvä, mutta mielestäni päätösosa ei ollut niin hyvä kun muut kirjat. Septimus oli aika pimennossa kirjan alussa, mutta myös tämä pääsi kirjaan mukaan myöhemmässä vaiheessa. Rakastan tämän kirjasarjan hahmoja ja Beetle on aina niin ihanan lempeä ja auttavainen.
Lopussa, kun pimeän piiri piti purkaa loitsulla, joka piti koota kaksoiskoodin ja parin kirjan avulla, kävi jotenkin äkkiä. Hups - ja pimeän piiri oli jo poissa. Ehkä se oli ihan hyvä loppu kirjalle, kuin olisi alkanut jaarittelemaan sen enempiä.
Kaiken kaikkiaan ihana kirjasarja <3 (:
Sage
Angie
Angie
07.06.2012
Liekki
2011 | Liekki-trilogia #1 | ★ 10 | näytä arvio
Tosi hyvä kirja, täydet viisi tähteä oli kyllä pakko antaa! :)
Jacindaan oli helppo samaistua, vaikka hänen ajatuksensa ja tuntemuksensa käsittelivät suurimmalta osin sitä että hän on erilainen, eikä hänen äitinsä ja sisarensa voi hyväksyä sitä, tai Williä tai sitten laumaansa ja omaa muuttumistaan. Ei siinä mitään, en tylsistynyt missään vaiheessa kirjaa, koska tapahtumat kuitenkin vyöryivät eteenpäin. Suosittelen kaikille jotka haluavat hieman vaihtelua ihmissusista ja vampyyreista! Odotan innolla jatko-osaa ja toivottavasti se on yhtä hyvä (:
Jordan
Sophie
Sophie
04.06.2012
Kuin viimeistä päivää
2010 | ★ 10 | näytä kommentti
Ystäväni vinkkasi tätä minulle ja olen iloinen että luin tämän! Ei kuulu parhaimpiin kirjoihin mitä olen lukenut, mutta siltikin ropsahti viisi tähteä lokeroon.
Kirja oli hupaisaa luettavaa ja pidän muutenkin Laurenista kirjailijana. Tuolla on ihana tyyli kirjoittaa.
Papukaijamerkki lopetuksesta, sillä se oli hyvä, eikä töksähtävä, niinkuin olisi saattanut pelätä. Se jätti minut ainakin hetkeksi miettimään ja tuijottamaan kantta.
Hyvä kirja, suosittelen (:
Oliver
Lauren
Lauren
Punaiset tulppaanit
2011 | Kuolemattomat #1 | ★ 6 | näytä kommentti
Ihan ok kirja, jätti hieman oudon maun suuhun. En myöskään pitänyt yhtään Damenista. Tuo oli raivostuttava. Oli myös suuret odotukset, mutta petyin. Mutta ihan okoo luettavaa, mutta en ole jaksanut lukea muita jatko-osia.
Noël
Alyson
Alyson
Veritaika
2011 | ★ 4 | näytä kommentti
En jotenkin pitänyt tästä kirjasta. Mielestäni juoni ja idea oli aika huono, tosin kirja oli kirjoitettu hyvin. Kirjailija oli käyttänyt hauskoja vertauskuvia, joita itse ei ole koskaan tullut ajatelleeksi. Kirjassa onnistunutta oli kuitenkin sen henkilöt. He olivat ihanan persoonallisia ja erilaisia. Ihan hupaisa kirja, tosin ei yltänyt läheskään odotuksiini. Olin ehkä lukenut liian hyviä arvosteluja, mutta tämä kirja ei uponnut minuun.
Gratton
Tessa
Tessa
Ikuisuus
2011 | Väristys #3 | ★ 8 | näytä arvio
Ihana sarja, tosin ei kaikkein paras lukemistani. Sam ja Grace ovat loistava pari, mutta loppuvaiheilla heidän suhteeseensa ei tullut mitään uutta ja se alkoi käydä tylsäksi. Siksi suosikkihahmoni rooli hyppi hahmolta toiselle. Colen kuva mielessäni muotoutui syötävän komeaksi ja janosin lukea enemmän hänestä ja Isabellista. Gracen vanhemmat ärsyttivät minua suunnattomasti, olisi tehnyt mieli hypätä kirjan sisään Gracen rinnalle ja huutaa heille suorat sanat. Eniten ärsytti Gracen isä, samoin Isabellin isä. Tarkoitan kuitenkin, että hyvällä tavalla ärsytti, kirja sai minut välillä itkemään, välillä hieman hymyilemään ja sitten ärsyyntymään. Kaksi edellistä osaa olivat kuitenkin parempia kuin tämä päätösosa.
Kirja loppui minustakin hieman liian aikaisin, vihaan nimittäin sellaisia, joissa saa itse kuvitella, mitä voisi vielä tapahtua. Mutta kuitenkin ainutlaatuinen kirjasarja <3 suosittelen! (:
Stiefvater
Maggie
Maggie
Nälkäpeli: Matkijanärhi
2010 | Nälkäpeli #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Rakastan tätä kirjasarjaa, se on uskomaton. Täydellinen idea kirjalle, josta riittää kirjoitettavaa. Mahdoton sanoa, mikä oli paras osa, ykkönen ja kolmonen menivät molemmat kakkosen ohi kuitenkin. Olin aluksi epäluuloinen Peetasta ja pidin enemmän Galesta, mutta kirjoja lukiessani aloin lämmetä suloiselle leipuripojalle. Mutta koska pidin myös Galesta, tuon tyly katoaminen Katnissin elämästä ärsytti hieman. Mutta aivan mahtava kirjasarja, ei muuta voi sanoa.
Collins
Suzanne
Suzanne
Matka alkaa
2012 | Across the Universe #1 | ★ 10 | näytä arvio
Bongasin tämän jostain lehdestä ja kansikuva antoi minullekkin suuret odotukset. Onnekseni en joutunut pettymään, kirja oli parasta luettavaa pitkiin aikoihin! Idea oli hyvä ja hyvin toteutettu. Juoni kiemurteli, mutta siinä pysyi kuitenkin mukana, minä en ainakaan pudonnut kärryistä kesken kaiken. Hahmot olivat realistisia ja ainakin minun oli helppo samaistua Amyyn. Seuraaja oli myös hyvin toteutettu hahmo, mutta hänen omat mielipiteensä Vanhimmasta vaihtelivat minusta aika paljon. Välillä Vanhin oli Seuraajan mielestä ihan hyvä tyyppi ja välillä taas ei.
Tälle kirjalle rapsahti täydet viisi tähteä, vaikka nyt en Seuraajasta ja tämän ajatuksista päässyt aivan selville.
Kirja loppui todellakin ärsyttävästi ja odotan innolla seuraavaa osaa.
Revis
Beth
Beth
Lasikaupunki
2011 | Varjojen kaupungit #3 | ★ 10 | näytä kommentti
Olen lukenut harvoja näin hyviä kirjoja. Tämän kirjasarjan kirjat kuuluvat niihin kirjoihin, joita lukiessa uppoutuu täysin kirjan omaan maailmaan. Lukiessa ei vain voi päästää kirjasta kiinni, vaikka välillä niin piti tehdä, jos seuraavana päivänä oli koulua! :D Joka tapauksessa rakastan tätä sarjaa, sen henkilöitä ja Cassandran tapaa kirjoittaa.
Odotan suurilla odotuksillani neljättä osaa (:
Suosittelen tämän kirjasarjan lukemista, on sen arvoinen!
Clare
Cassandra