[strike]Cthulhu[/strike] (-2) El Ahrairah 8 (+1) Eru Ilúvatar 3 Gilean 7 Manwë 7 Morgoth 6
Warghast oli merkannut Gileanille plussan mutta unohtanut antaa sen. Lisäsin.
[strike]Cthulhu[/strike] (-2)
El Ahrairah 8 (+1)
Eru Ilúvatar 3
Gilean 7
Morgoth 6

Warghast oli merkannut Gileanille plussan mutta unohtanut antaa sen. Lisäsin.
El Ahrairah 7 (+1) Eru Ilúvatar 4 Gilean 3 (-2) Manwë 7 Morgoth 7
Kanien kingin sekä tolkienlaisten jumalten seurassa minulle tuntematon mutta tutuksi ketjun mittaan käynyt kirjastonhoitajien jumalakin kalpenee.
El Ahrairah 7 (+1)
Eru Ilúvatar 4
Gilean 3 (-2)
Morgoth 7

Tämä on oikein hauskaa viihdettä sairaslomalaiselle. ( Keuhkoputkentulehdus, viikko sairaslomaa sekä puhe- ja riehumiskielto. )
Aslanin putoamista suren vain lievästi, koska voittoon olisi tuskin ollut mitään mahdollisuuksia; sen verran ärtymystä Narnian leijona monissa herättää. Enemmän olen iloinen siitä, että tämä minulle rakas ja tärkeä hahmo pääsi kovassa seurassa näinkin pitkälle ja onnistui peittoamaan monta kovaa kilpailijaa. Jokainen Aslanin kannattaja lämmitti mieltäni suuresti, olette hyvissä kirjoissani hamaan ikuisuuteen!
Nyt jään toivomaan Tolkienin tai pupun voittoa.

Nyt jään toivomaan Tolkienin tai pupun voittoa.
El Ahrairah 7 Eru Ilúvatar 4 Gilean 4 (+1) Manwë 5 (-2) Morgoth 7
Vaikka Cthulhu tiputettiinkin tästä kisasta, niin "That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die."
Päädyin sitten tukemaan kirjastonhoitajaa. Miinukset Manwëlle, jonka kyllä tunnistan Tolkienin maailmaan, mutta siihen se sitten jääkin...
El Ahrairah 7 Eru Ilúvatar 4
[color=#00ff00] Gilean 4 (+1)[/color]
[color=#ff0000] Manwë 5 (-2)[/color] Morgoth 7

El Ahrairah 8 (+1) Eru Ilúvatar 2 (-2) Gilean 4 Manwë 5 Morgoth 7
Hyvä että Cthulhu tippui. Se on menettänyt kaiken särmänsä kun siitä tuli nörttien hello kitty.
El Ahrairah 8 (+1)
Eru Ilúvatar 2 (-2)
Gilean 4
Manwë 5
Morgoth 7

Mikä on pahempaa kuin jumala, joka ei ymmärrä pahaa? Olettaen, että maailman asiat voidaan todella jaotella näin. Omasta mielestäni niin Tolkienin kuin kristintuskonkin kuumottavimpia ajatuksia on ajatus absoluuttisista Hyvästä ja Pahasta.
El Ahrairah 5 (+1)
Manwë 6 (-2)
Morgoth 7

Koska kotkat tulevat, en ennätä miinustaa Manwëa, joten Melkor saa miinukset. Plussa tietysti ovelimmista ovelimmalle.
El Ahrairah 2 (+1)
Morgoth 6 (-2)

El Ahrairah ja Manwë ovat minulla varsin tasoissa, mutta siitä on hyvin pitkä aika, kun olen viimeksi niitannut jonkun näissä peleissä, joten tilaisuus on pakko hyödyntää.
[color=#ff0000][strike]El Ahrairah 0 (-2)[/strike][/color]
Manwë 7[color=#008800]