Kirjastonhoitaja 9(+1) Komentaja Sam Vimes 6 Kuolema 15 (-2)
Kah, muori meni. Nyt joudun tekemään valintoja. Laitan pisteet Kirjastonhoitajalle, koska Vimes ei viehätä mua niin paljon, ku onnellinen oranki. Miinustan Kuolemaa tasatakseni peliä.
[color=#008800]Kirjastonhoitaja 9(+1)[/color]
Komentaja Sam Vimes 6
[color=#bb0000]Kuolema 15 (-2)[/color]

Kirjastonhoitaja 5 (-2) Komentaja Sam Vimes 6 Kuolema 14 (+1)
Vaikka kolmen viimeisen järjestyksellä ei suurta väliä olekkaan itselle, niin Kuolemalle pisteet ja lähinpänä olevalta pisteitä pois.
Kirjastonhoitaja 5 (-2)
Komentaja Sam Vimes 6
Kuolema 14 (+1)

Kirjastonhoitaja 8 (+1) Komentaja Sam Vimes 2 Kuolema 11 (-2)
Nyt aletaan mennä tiukalla taktikointilinjalla. Jos Vimes tippuu, ehkä sen kannattajat liittyy Kirjastonhoitajan joukkoihin. Muuten meillä ei taida olla mahdollisuuksia Kuolemaa vastaan.
Kirjastonhoitaja 8 (+1)
Komentaja Sam Vimes 2
Kuolema 11 (-2)

Epätoivoista yritystä.. Harmi että Vimes meni. Kuolema oli joskus nuorempana suosikkihahmo, mutta ei enää oikein säväytä. Kirjastonhoitajan kanssa päinvastoin..
Kirjastonhoitaja 4 (+1)
Kuolema 11 (-2)

Oma suosikkini tippui pelistä juuri hieman liian aiakisin hyvästä alusta huolimatta mutta selvisi silti pronssille. Lopputulosta ei voine kuitenkaan pitää yllätyksellisenä..
Lopputulosta ei voine kuitenkaan pitää yllätyksellisenä..
NebuLopputulosta ei voine kuitenkaan pitää yllätyksellisenä..
Ja oikeastaan se on poikkeuksellista. Kohtalaisen yllättäviä voittajia on riittänyt.
Kiekkomaailma on täynnä hienoja hahmoja. Olisi tehnyt mieli ehdottaa esimerkiksi Vimesin pikkupirua listalle...
[quote="Nebu" post=11191]Lopputulosta ei voine kuitenkaan pitää yllätyksellisenä..[/quote]

Näinhän se sitten meni, ja odotettavissahan se oli. Olisin itsekin hyvin voinut olla mukana team Deathissa, Viikatemies on kuitenkin selkeästi mun suosikkeja Kiekkomaailma-kirjoista, mutta aattelin, että on hauskempi pelata paholaisen asianajajana. Täytyy kyllä myöntää, että kärkiviisikosta olisi mulle kelvannut voittajaksi kuka vaan.
Joo, kuten on mainittu, ei sinänsä yllättävä lopputulos. Muttei siltikään huono, suosikkini voitti. Oli hankala miinustella ajoittain, kun ei olisi halunnut ketään teloa.
Joo, kuten on mainittu, ei sinänsä yllättävä lopputulos. Muttei siltikään huono, suosikkini voitti. :tongue: Oli hankala miinustella ajoittain, kun ei olisi halunnut ketään teloa.