Mustelmann avatar

Satuta/paranna: Moraalisesti harmaat

HourglassEyes avatar
Dorian Grey 2 -2
Loki 8 +1

Dorian ei diilistään kauheasti katumusta osoitellut ennen kuin loppupuolella.
The Big Bad Wolf avatar
Mie ja Knox annettiin pisteet yhtä aikaa, eli tilanne olisi

Dorian Grey 3

Pelastetaan Dorian!!
Kirazak avatar
[strike]Dorian Grey 0 (-2)[/strike]
Loki 6 (+1)

Loki on paras. Jo toinen kerta kun pääsen lopettamaan!
Athilora avatar
Jälleen kerran Marvelin korruptio pääsee rellestämään maailmassa. Dorian Grey on upeampi hahmo. Yleensä alistun lopputulokseen, mutta nyt en vain voi hyväksyä lopputulosta. :evil:

Mielenkiintoinen lista kuitenkin.
Niksu avatar
Loki on hahmona paljon vanhempaa ja mystisempää perua kuin Dorian Grey, joten minä olen ihan tyytyväinen lopputulokseen, vaikka Darth Vader onkin mielestäni parempi harmaa hahmo.
Morgan Blood avatar
Knox GargolJälleen kerran Marvelin korruptio pääsee rellestämään maailmassa.
Eikö tässä ollut kyse mytologisesta Lokista? Sarjakuvasta en tiedä mitään (enkä siitä, onko kyseinen hahmo elellyt jossain elokuvassa. En ole vain innostunut sarjakuvaelokuvista)ja Wikipedia kertoi, että Marvel on tosiaan vääntänyt Lokista keltakultaisen hyypiön :D.

Mytologinen Loki on minusta kiva voittaja. Välillä hän on pöhkö keppostelija, mutta välillä aiheuttaa oikeitakin ongelmia. Minä olen tyytyväinen!
Puolikuu avatar
Minäkin olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tykkään toki Nemostakin, mutta hän jää silti hieman etäiseksi. Anakin olisi saanut minulta enemmän kannatusta, jos häntä olisi näytellyt joku muu kuin Hayden Christensen.
06.04.2015
Täytyyhän sitä kai kerran vuodessa. :wink:

haplotus avatar
Juuri tänään luin Valhalla-sarjakuvien ensimmäisen albumin ja niissä Loki on hauska keppostelija, joka koittaa muutamaankin kertaan luistaa huvittavalla tavalla velvollisuuksistaan. Samalla hän kuitenkin lopulta hoitaa sen osan, jota häneltä odotetaan. Marvel-Lokia en tunne.

Hyvä voittaja. Kivaa on sekin että Nemo pääsi noin pitkälle. En etukäteen uskonut.
07.04.2015
Morgan Blood avatar
HiistuViimeisimpänä olen pitänyt A. S. Byattin Ragnarök-kirjan Lokista, etenkin hellytti tavata hänet leikkimässä jälkikasvunsa kanssa.
Hyvä ketju kun samaan syssyyn löysin uutta luettavaa x) Ehdin jo hätääntyä kun Suuri lammasseikkailu on loppusuorilla.
Athilora avatar
Morgan Blood
Knox GargolJälleen kerran Marvelin korruptio pääsee rellestämään maailmassa.
Pelkään pahoin, että ison osan voittoäänistään Loki sai Marvelilla.

"Puolikuu"Anakin olisi saanut minulta enemmän kannatusta, jos häntä olisi näytellyt joku muu kuin Hayden Christensen.
Vaikken Christiansenista itsekään välitä, reilun pelin nimissä syyttäisin enemmän George Lucasta roolin huonoudesta.
Mab avatar
No, ehkäpä Loki sai myös osan miinusäänistään Marvelilla :wink:

Mut joo, ymmärrän kyllä aiheesta ärsyyntymisen. Onhan se tympeää, jos käsitystä vanhasta mytologisesta hahmosta dominoi jokin supersankari/sarjakuvaversio. Toisaalta saattaahan Marvelin versio herättää joissakuissa kiinnostusta alkuperäistaruston suuntaan, mikä on tietysti positiivista.

Kisan loppurähinät tulin missanneeksi, ja vaikka voittaja ei yllättänytkään, niin Dorian Greyn nousu kakkossijalle oli minusta odottamatonta. Hmmmm. Vai onko hänestäkin olemassa joku tunnettu sarjisversio? :tongue:
Niksu avatar
Herrasmiesliigassa esitetty versio on niin kaukana alkuperäisestä kuin mahdollista, mutta nykyaikana hyvin suosittu rikkaan, komean ja itsevarman miehen arkkityyppi.