Freyja avatar
Mustelmann avatar
Vastannut: Freyja, 23.08.2026

Joululahjatoiveita

FreakyMike avatar
Olisi mielenkiintoista nähdä minkälaisia joululahjatoiveita Risingin väeltä löytyy. Se on ainakin selvä juttu, että kirjoja löytyy varmasti monien haaveista, mutta on kiinnostavampi kuulla jos mielessä on jotain erikoisempiakin esineitä, koruja tai elektroniikkaa jne. :smile:

Itselläni ehkä ainoa oikeasti tarpeeseen tuleva laite olisi älypuhelin, koska en omista vielä mitään semmoista. Mainoskataloogien perusteella esimerkiksi Samsungin Galaxy S4 Active, Galaxy XCover 2 tai joku muu hyvin pölyä sietävä malli olisi varmasti hyvä myös sepänpajalla hääräillessä.
Toki vanhalla nokialaisellakin pärjäisi vielä jonkun aikaa, mutta pääkaupunkiseudulla käydessä olisi käytännöllistä omistaa laite millä pääsisi nettiin ja voisi käyttää navigaattorina ja niin edelleen. (Ehkä myös joku tablettitietokone voisi ratkaista saman ongelman ja hoitaisin puhelut entiseen tapaan vanhalla kännykälläni.)

Loput lahjatoiveeni menevätkin enemmän jo ylellisyystuotteiden ja harrastevälineiden puolelle.

Esimerkiksi rannekello olisi kiva vaihtaa jo hienompaan, koska käytössäni on jo 90-luvulla enolta saatu melko tavanomainen teräsrannekkeinen pattereilla toimiva Certina ja olen huomannut, että jos pitäisi olla juhlapuku päällä häissä, hautajaisissa tai muussa vastaavassa juhlatilaisuudessa, niin se naarmuuntunut rakkine sopii aika kehnosti muuhun tyyliin.
Olen ihaillut jo pitkään mekaanisia rannekelloja, joten ykköstoiveena olisi kello, missä on vielä jäljellä samaa tyyliä kuin vanhoissa klassisissa "pukukelloissa". Hyvänä esimerkkinä vaikkapa Zenithin "Elite Captain Central Second". http://www.amazon.com/Zenith-03-2020-670-01-c498-Captain-Central/dp/B003TXN994
Itse ei raaskisi ostaa noin kallista kelloa varmaan ikinä, mutta myös aidot 50-60 lukujen vintagekellot näyttävät välillä tosi kiehtovilta tavallisiin kvartsikelloihin tottuneen silmin. Eivät nekään tietenkään mitään halpoja ole ja tarpeeksi hyväkuntoisten yksilöiden löytäminen on varmasti hankalaa. Hienoja ovat etenkin Omegan Constellationit, Genevet ja Seamasterit sekä Longinesin Conquest tai Flagship mallit samantapaisella harjatulla tai mattapintaisella hopeataululla yhdistettynä kullatuihin viisareihin/indekseihin, kuten alussa mainitsemassani Zenith-mallissa. (Runko saisi olla kuitenkin terästä, koska se ei naarmunnu yhtä helposti kuin kulta ja muut hienommat metallit.)
Tuolla jotain esimerkkejä hyvän näköisistä vingekelloista: http://vanhenne.fi/category/miesten-rannekellot/

Jos saisin oikein hienon rannekellon, niin olisi varmasti mukavaa saada samaan syssyyn myös oikea räätälin tekemä mittatilauspukukin. Vaikka liituraitaa tai jotain vastaavaa. :cheesy: Kaipaisin vähän lisää keikarityyliä myös steampunk-asuuni, joten listalle mahtuisivat myös Ellington nimiset "brogue kengät" Herring Shoesista http://blog.herringshoes.co.uk/?p=1552 ja ehkä myös toinen vähän tavallisemman näköinen musta tai tummanruskea kenkäpari normaalin juhlapuvun kanssa käytettäväksi.
Olen ihaillut 20-30 luvujen pukeutumistyyliä jo vuosien ajan ja haave oikeista brogue kengistä syntyi viimeistään siinä vaiheessa, kun Boardwalk Empire tv-sarja alkoi näkymään telkkarissa ja Nucky Thompsonin hienot kengät näkyivät niin selvästi jo sarjan alkutunnarissakin.

Tämä viimeinen toive on jo ehkä vähän erikoisempi, eli joku kunnollinen metallinpaljastin mikä saisi signaalia vähän syvemmältä kuin normaalit "uimarantakoneet". Kotikunnastani ja sen lähialueilta on löytynyt viime vuosina aika paljon hienoja muinaisesineitä, joten olisi kiinnostavaa päästä koluamaan ensi vuotena kaikki omia tiluksia ympäröivät pellot ja rantametsiköt metallinpaljastimen kanssa. Siihen kelpaisi hyvin esimerkiksi joku nelos-sarjan Golden Mask vaikka kahdella eri kokoisella kelalla ja esimerkiksi myös Garretin pinpointer nopeuttamaan ylös kaivettujen multapaakkujen tarkistamista. http://www.webkauppa.finndetector.com/hobbymetallinetsimet-golden-mask-c-3_46.html

Eivätköhän nuo riittäisi jo ensi alkuun, mutta jään odottelemaan jos joku muu keksii lisää semmoisia lahjaideoita, mistä voisi alkaa ehkä itsekin haaveilemaan ja vihjailemaan sukulaisille. :tongue:
Rinja avatar
Joululahja-ketju löytyy jo täältä Satamasta, mutta kieltämättä siellä on käsitelty lähinnä sitä, milloin ja miten ostaa muille lahjoja. Pitää kait olla erikseen tällainen ketju, jossa voi oikein hekumoida omien - mahdollisten ja mahdottomien - toiveidensa kanssa :tongue:

Minä en yleensä toivo mitään, koska äidillä ei ole rahaa ostaa ja isä ei osaa ostaa eikä muitakaan potentiaalisia ns. kovemman kaliiberin lahjanantajia lähipiiriini lukeudu. Jos jotain toivon, niin yleensä olen liikenteessä ns. halvan lahjan taktiikalla. Esimerkiksi muutamana jouluja toivoin mokkapaloja ja kerran niitä silloiselta koulukaverilta sainkin, ja sekös teki minut ikionnelliseksi. Toisinaan toivon myös sukkia tai muuta tarvitsemaani pikkuvaatetta, koska äidin lahja yleensä koostuu niistä joka tapauksessa; parempi täsmentää siis etukäteen, millaista sorttia oikeasti tarvitsen.

Kuten tuolla toisessa ketjussa taisin sanoakin, niin kirjoja haluaisin toivoa mutta sitten vain surettaa, kun isä käy ostamassa ne Suomalaisesta tai Kipasta lähemmäs neljälläkympillä, vaikka minä tiedän, mistä ne saisi paljon halvemmalla. Parempi mieli tulee kun ostaa kirjansa itse.

Tänä jouluna olen tosin jopa hiukan innoissani, koska olen keksinyt, mitä vähän kalliimpaa voisin toivoa ja jopa saadakin. Nyt syksyllä on nimittäin ollut paljon kursseja, joiden tenttimateriaali on ollut netissä, ja tabletilla niitä olisi voinut kätevästi lueskella ilman että olisi tarvinnut kenottaa aina tässä koneen ääressä. Ajattelin siis pyytää lahjaksi (= vihjaista "tämä olis kiva") elämäni ensimmäistä tablettitietokonetta. Niiden hintakin alkaa olla kohtuullinen ja mainekin parantunut, joten ehkä sellaisen kehtaisi pyytää.
Dyn avatar
Mä toivon lähinnä rentouttavaa joululomaa ja energiaa alkuvuoteen, sillä duunista ei työt tekemällä tunnu loppuvan, sen sijaan lisää kertyy ennen kuin ehtii saada edellisiä alta. Mutta kaikki kiinnostaa ja kaikkea vois tehdä - pitäs vain löytää virtaa kaikkeen!

Materiaalisemmalta puolelta taidan elää jo elämäntilannetta jossa ostan itse omat lahjani. Tämähän toki onnistuu, ei sillä. Olen oikein hyvä käyttämään rahaa itseeni. :cheesy: Tavallaan olen jo ehkä joululahjani ostanut itselleni, sillä vanhan luurin tilalle ilmestyi tuossa alkujoulukuusta tuliterä Nexus 5 ja Kalevala Korun kanta-asiakaspäivästä tippui mukaan paitsi hakemani kaksi My Saaga -helaa (+ yksi kaupanpäällinen), myös hopeiset Lilja-korvikset poistolaarista. Alennusten jälkeenkin rahaa upposi sen verran, että ehkä loppujoulukuun voisi pitää kukkaronnyörit tiukemmalla.

Tai sitten suuntaan ne loput hankinnat, kuten kirjat ja pelit, Iivarilla tai "yhteisiksi". :tongue:
Scartti avatar
Olis hienoa, jos veljet lupais joululahjaksi tulla maalaamaan seinät ja vaihtamaan tapetit.. :lol:

Tarvitsisin kunnon kattiloita ja paistinpannun.
Haluaisin: uuden läppärin, hemmottelulahjakortteja, leffalippuja

Meidän suvussa ei kalliita lahjoja ostella, ei edes kysellä mitä toivoisi. Yleensä saan kirjoja ja leffalippuja. Itse on siis ostettava ja tämän vuoden aikana on tullut ostettua tabletti, kännykkä ja monta keikkalippua, joten siinä on synttäri- ja joululahjoja kerrakseen. Toki ostin hupparin, t-paidan ja pari leffaa, ettei lasten tarvitse keskenään paketteja availla. Ehkä joku vuosi raskin ostaa ne kattilat ym.
Warghast avatar
hmm.. tiedän että vanhemmilta tulee yleishyödyllisiä (sukkia, pipoja ja hanskoja äireeltä, Isännältä taas se perinteikäs 50€) ja siskoilta jotain tarpeellista (arpa paketti, farmasia tuotteita tai suihkusaippua ja dödö, farmaseuttisiskolta ja kirjakaupan lahjakortti, lisää dödöä tai sitten maalaustarvikkeita sairaanhoitajasiskolta..)

taidanpa ostaa itselleni kilon klöntin sculpey massaa...
ehkä jos rahaa riittää niin panostan lautapeliin/roolipeliin..
Emelie avatar
Mietin aluksi, että minkälaiset lahjatoiveet olisivat järkeviä ja toteutettavissa, mutta sitten heitin sen ajatuksen romukoppaan. Ei minulla ole nyt juurikaan tarvetta oikein millekään materiaalisille jutuille, mutta jos lähdetään miettimään, että olisi kiva saada (riippumatta täysin siitä onko ne koskaan hankittavissa/toteutettavissa), niin sitten toiveita löytyy.

Pidän palapeleistä ja sellainen 5000-9000 tai jopa 24000 palan palapelin olisi aivan mielettömän hieno koota! Sen jälkeen tuntuisi, että on saavuttanut jotain. Tietysti, samaan settiin voisi liittää myös tilan, jossa koota sitä, sillä asuttu yksiö taitaa olla ihan liian pieni siihen hommaan.

Juon kahvia, ja vaikka useimmiten sillä ei ole mitään väliä miltä se maistuu kunhan siinä on kofeiinia, niin arvostan hyvän makuista kahvia. Tämänpä takia kahvikone olisi hieno saada. Jokainen kahvikupillinen valmistuisi erikseen tuoreista kahvipavuista..... *haaveileva katse*

Minun tyylini on jossain gootahtavan ja rockhenkisyyden maastossa elelevä sekamelska, mutta olen jo pitkään miettinyt vieväni sitä enemmän steampunk-suuntaan. Steampunk-henkiset korut ovat erihienoja, joten oikeastaan ihan mikä tahansa sellainen olisi upea. Tai vaikkapa saman henkinen miekka seinälle (jos sellaisia edes on! :cheesy: ). Olen löytänyt itsestäni viimeisen vuoden aikana kenkäintoilijan, joten joku näistä steampunk-kengistä täydentäisi varastoani enemmän kuin hyvin. Aivan uskomattoman hienoja kenkiä! *kuolaa*

Tai sitten voisin toivoa käsityötaitoa, jotta voisin tehdä haluamani näköisiä ja oloisia vaatteita itse...

FreakyMikeTämä viimeinen toive on jo ehkä vähän erikoisempi, eli joku kunnollinen metallinpaljastin mikä saisi signaalia vähän syvemmältä kuin normaalit "uimarantakoneet". Kotikunnastani ja sen lähialueilta on löytynyt viime vuosina aika paljon hienoja muinaisesineitä, joten olisi kiinnostavaa päästä koluamaan ensi vuotena kaikki omia tiluksia ympäröivät pellot ja rantametsiköt metallinpaljastimen kanssa.
Yllättävän moni tuttuni on hankittunut tässä lähiaikoina metallinpaljastimia. Omalla tavallaan minuakin kiehtoisi sellainen, tosin sitten tarvitsisi ehkä lähteä etsimään "aarteita" jostakin vähän syrjemmästä kuin Helsingin keskustasta. :tongue:
Niksu avatar
Kirjoja olen, luonnollisesti, toivonut. Sekä GOT-pelin tietokoneelle, mikä hieman kaduttaa nyt, kun toispuolisia arvioita on tullut siitä luettua.

Kirja, suklaa & sukat... ei sen parempaa lahjaa minulle olekaan.

Lunta olisin toivonut myös, mutta sitä toivetta ei joulupukki taida pystyä tänä vuonna toteuttamaan.
Pisania avatar
Perinteinen toiveeni on, että en saisi yhtään karkkia. Yleensä se on jäänyt toteutumatta. Tänä vuonna ne suklaarasiat yms. tuntuvat erityisen raastavilta, sillä yritän karsia elopainoani. Sitä silmälläpitäen olen toivonut ja tiedän saavani tasapainolaudan, että saan luhini ja läskeihini edes vähän liikettä.

Toinen toiveeni, josta kukaan tuskin on tietoinen ja jonka luultavasti joudun lahjarahoilla itse hankkimaan, on semmoinen pitkä, puolireiteen ulottuva neuletakki tai lyhythihainen neulepusero. Lisäksi Spaced-DVD-boksi olisi huomattavan kiva asia. Ja joku hyvä sarjakuva, esim. JP Ahosen Puskaradio. Oli mulla aiemmin paljon muutakin mielessä, mutta ovat jo ehtineet unohtumaan. (muok. Nyt muistankin ainakin yhden: pyjama)

Aikaisena joululahjana toivoisin uutisia työrintamalta. Tällä viikolla on niitä luvattu, mutta ovatko hyviä vai huonoja...? Sitä täällä perhoset vatsassa lepatellen odotellaan.
Muokannut Pisania (17.12.2013)
The Big Bad Wolf avatar
Aloin ajatella tarkemmin, ei juuri oikein mitään muuta kuin kirjoja. Sukulaisilta toivon aina "maailman rauhaa" joka on tulkittu käteiseksi tai yöpaidoiksi. Ja mitä olen postipaketteja ravistellut, tänä vuonna ei tule kumpaakaan... Suklaata toivon ja saan mummilta. Tänä vuonna on rahtusen erikokoinen paketti kuin viimeksi, hmm... Kavereilta toivoin uutta kirjoitusvihkoa, johon voi runoilla äikäntuntien tappavasta tylsyydestä läksyjentarkastuksen aikana. Katsotaan, miten käy kun torstaina pidetään pikkujoulut.

Lähinnä periaatteella "ajatus on tärkein". Pitäisi herätä ajattelemaan myös itse ja ostaa porukoille lahjat... Mitä nyt vähän viime tinkaan. :roll:
21.12.2013
Fantasyfan avatar
Minä en enää oikein osaa toivoa mitään kun on helpompi käydä kaupassa hakemassa sen mitä tarvitsen. Ehkä paras lahja onkin sellainen uusi juttu asia jota en ole vielä löytänyt tai jota en ole syystä tai toisesta vielä jaksanut hommata itse. Esim. yövaatteita on usein aika tylsää ostella, mutta ne ovat lahjana aina päässeet hyötykäyttöön. Karkki on aina kivaa ja samoin viihde eri muodoissaan.

Marras-joulukuussa jätän ostamatta monesti juttuja joita haluan jos on vaarana että joku antaa lahjaksi. Oikeastaan en tähän vuodenaikaan osta itselleni juuri mitään kun lahjojen katselu muille on hauskempaa.
24.12.2013
Dyn avatar
No, saitteko toivomianne lahjoja tänä jouluna? :wink:
Scartti avatar
jep, leffalippuja tuli
Jewel avatar
Kyllä, koska talutin miehen oikealle korutiskille ja käväisin itse Akateemisessa kirjakaupassa sekä Anttilan dvd-osastolla. Mottoni on olla jouluna mielummin ilahtunut kuin yllättynyt. :wink:

Tämän joulun mieluisimmat lahjat ovat siis olleet Thomas Sabon jääkarhusormus (pandasormus sai kaverin), Eowyn Iweyn Lumilapsi, P. D. Jamesin uusi dekkari sekä Silta- dvd-boksi.

Tänään on tosin luvassa vielä jotain punaista, nahkaista ja ihanaa Jimmy Choolla työskentelevältä serkulta sekä tädin omatekoista viinimarjalikööriä.
The Big Bad Wolf avatar
Kyllä, niitäkin mitä ei raaskinut toivoa, mutta joita rakastaa nyt ja aina ja iankaikkisen. Kiva kasa kirjoja, vaatteita jiiänee. Parhaimmat lahjat olivat Sonyn kuulokkeet, eräät kengät, Grimmin kaksi ekaa tuottaria ja tuo kiva kirjalauma. :cheesy: Olenpas ollut oikein kiltti tänä vuonna. :wink:
25.12.2013
Esitin toiveen sukista ja pyjamasta ja kumpikin toive toteutui. Niitä on hyvä toivoa, koska ovat helppoja hankittavia, eikä minulle ole väliä oikeastaan kuin koolla - muutoin kaikki tasapuolisen mieluista.

"Fantasyfan"Minä en enää oikein osaa toivoa mitään kun on helpompi käydä kaupassa hakemassa sen mitä tarvitsen.
Sama minulla. Mitään erikoisempaa en oikeastaan viitsi toivoa, koska "tontut" kokisivat ne hankaliksi hankkia. Pitäisi antaa tarkka kuvaus toivotusta tuotteesta ja mistä se kannattaa ostaa... Kaikki pääsevät vähemmällä vaivalla, kun minulle antaa rahaa ja hommaan lahjani itse. Tai kaikkein helpoimmalla, jos minä valikoin lahjat kaupan hyllystä käteen ja lahjan antaja hoitaa asioinnin kassalla.

Itselleni ostin ja ostatin lahjaksi karkkia ja kirjoja. Karkit tarkoittavat vähän suklaata (lime-, kiivi- ja jotain muita itselleni uusia makuja, Tampereen Tallipihan suklaakaupasta) ja marsipaania (sekä köntti sitä silkkaa itseään että muutama maustettu makeinen, Tallinnasta Kalevilta ). Kirjat olivat sellaisia, joita ei ihan lähikirjakaupan hyllystä ollut saatavilla, eli joulun kunniaksi koin näkeväni hieman vaivaa niiden eteen ja kirjat siten tuntuvat ikään kuin spesiaalimmilta. Lisäksi yhdet kivat korvikset (tai siis kaksi kivaa korvista, koska käytän vain yhtä kerrallaan) sekä teetä ja yliviivaustusseja (jotka sattuivat olemaan loppu ennen joulua).

"Jewel"Mottoni on olla jouluna mielummin ilahtunut kuin yllättynyt. :wink:
Minä kyllä ilahtuisin kovasti yllätyslahjoista, mutta sellaisia en juurikaan saa. Omasta mielestäni minulle olisi oikeinkin helppoa keksiä lahjoja, koska olen kiinnostunut ja tykkään monenmoisista jutuista... Lahjojen hankkijoiden näkökulmasta ne jutut vain ovat niin vieraita, etteivät tahdo edes yrittää, kun haluavat lahjansa ilahduttavan muutoinkin kuin kauniina ajatuksena. Kieltämättä olisin kovasti ilahtunut, jos esim. joku fantasiaharrastuksestani tietävä ostaisi minulle ihan yllätyksenä vaikkapa jonkin fantasiakirjan.. mutta hyvin mahdollisesti se ei olisi mikään sellainen fantasiakirja, jonka oikeasti haluaisin omistaa, eli sillä tapaa ajateltuna lahjan antajan rahat menisivät ihan hukkaan, eikä sekään tietenkään olisi kivaa. Toisaalta jotkin yleisesti kai tylsäksi moititut mutta takuulla käytetyiksi tulevat lahjat, kuten vaikkapa marketin pesuainelahjapakkaus, ovat minusta oikein mukavia yllätyksiä. Sain granaattiomenalta tuoksuvia.

Tämän joulun ilahduttavin yllätyslahja oli sitruunankeltainen ruutupaita, joka on kuulemma ihan minun näköiseni. En omista mitään sitruunankeltaista vaatetta mutta paljon ruutupaitoja ja tykkään yleisesti kirkkaista väreistä, joten paita on varsin kiva.

Ei minulla oikeastaan edes ole mitään salaista isompaa lahjatoivetta, joka paketista voisi paljastua... Onhan sitä juttuja, joita olisi kiva saada, mutta toisaalta elämä ilman niitä ei ole mitenkään merkittävästi kurjempaa kuin mitä niiden kanssa tulisi olemaan, joten ihan sama. Ainoa isompi oikeasti tarve on uusi läppäri tai vanhan vieminen korjaukseen, koska kone on viimeisen vuoden ajan ollut käytännössä rikki. Syntymäpäiväni on alkuvuodesta, joten sen voisi sopia sitten vaikka synttärilahjaksi.

muoks.

"FreakyMike"Tämä viimeinen toive on jo ehkä vähän erikoisempi, eli joku kunnollinen metallinpaljastin
Meillä isä tässä yhtenä päivänä alkoi puhua, että metallinpaljastin voisi olla hauska vehje. Selvisi, että Maaseudun Tulevaisuudessa oli ollut jotain juttua niistä. Ehkä se on sitten ensi vuoden lahjahitti...
Muokannut Hiistu (25.12.2013)
Pisania avatar
Sain sen hinkumani tasapainolaudan, tosin sen päällä ei ole ihan helppoa pysyä :huh:. Pätäkkää tuli sen verran, että saan varmasti ostettua kaipaamani neuleen/takin ja pyjaman alennusmyynneistä. Suklaata tuli pari lootaa, onneksi ei sen enempää. Sain myös Eve Mon Croisin rannekellon. En ole semmoista koskaan havitellut vaikka niitä näkee vähän joka puolella. Juuri oikean värinenkin se oli. Suurin yllätys oli Sherlock Koira -animesarjan DVD. Boksissa mainittiin kerran jos toisenkin Hayao Miyazakin nimi, joten se varmaan oli syynä miksi sain sen (fangirl). Olen ajatelut joskus lainaavani sen kirjastosta mutta enääpä ei tarvi :smile:.
max avatar
Pidän joululahjojen toivomista (aikuisena) vähän kiusallisena, joten toivon yleensä mahdollisimman pientä ja vaivatonta. Toivoin ja sain boksereita ja sukkia, ja kaksi lautapeliä, jotka tilasin tosin itse, koska vaimo ei osannut. Lisäksi meillä on yhteinen tili, joten perheen keskinäiset lahjat on meillä tietyssä mielessä +-0. :tongue: Lahjojen antamisesta pidän kuitenkin paljon. Pojallemme hankittiin mm. liikennematto. :smile:
26.12.2013
Aemilia avatar
Haluaisin animeoheistuotteita ._. SITTEN KUN MINÄ KASVAN ISOKSI NIIN

No, Adventure Time -julisteen voikin varmasti laskea niihin:

27.12.2013
Emelie avatar
Mun aikaisemmassa viestissä kuvatut joululahja"toiveet" oli sen verran mahtipontisia, että tuskin niitä koskaan saan. :P

En välitä joulusta ja joululahjoista, joten en esittänyt mitään toiveita tänä(kään) vuonna. Usein olen kautta rantain vihjannut lahjan antajille, että arvostaisin eniten käytännöllisiä sekä syötäviä lahjoja (lahjakortteja, makeisia etc), mutta eipä näytä vihjailut menneen perille. Mutta saamani lahjat olivat silti mieluisia. :)
27.12.2013
Piru Naiseksi avatar
Lakkasin jo kauan sitten viettämästä joulua enkä siis lahjoita kuin kenties pari ropoa tiettyihin keräyksiin. Lahjojakaan en itsekään saa - paitsi työnantajaltani, joka antaa samansisältöisen pakettisen kaikille työntekijöille. Yleensä työnantajan lahja sopii minulle kuin kahdeksan lonkeroa alienin uumalle mutta tämä vuosi toi poikkeuksen: aattoiltana kaivoin paketista esiin sinänsä kovin tarpeellisen kapistuksen mutta ripauksen nurjaa mieltä toi se, että olin kerinnyt jo hankkia vastaavan tavaran! Nyt koetan kuumeisesti miettiä käyttöä sille paketista paljastuneelle kakkoskappaleelle!
Tällä kertaa minun olisi kannattanut käyttäytyä vähän vähemmän lapsenmielisesti ja avata postitse tullut duunin lahjapaketti saman tien...